Болка в стомаха..

05.02.13
12:53

Здравейте, от 3-4 дни имам болка в стомаха, не е за умиране, но е доста неприятна ..
Да ви опиша - болката е точно същата, все едно са те ударили и са ти изкарали въздуха, боли ме САМО като ходя, и като си стегна коремните мускули спира да боли, знаете ли от какво може да е ? Не мисля, че съм си раздразнил стомаха, не помня да съм ял нещо развалено и т.н.

Темата беше редактирана от fkfhgl на 05.02.13 16:02.

АЧ

05.02.13
15:03

Да не би да е от тежки тренировки ? Да си се напъвал с тежки непосилни кг за теб ?

05.02.13
15:10

Случайно да се мъчиш да отслабваш?

05.02.13
15:48

Не, дори тренирам по-леко, защото бях спрял за 2 месеца с фитнеса (от 2 седмици тренирам пак). Също и не се мъча да отслабвам.
Коремните мускули не съм ги тренирал скоро, зимата ги занемарявам. Дали ще се отрази добре ако направя една лека тренировка на корема, или може и да се влоши ?

05.02.13
19:01

Може да е някаква стомашно чревна инфекция, няма да ти се размине посещението при лекар...

05.02.13
19:54

Еее, ужас ... Благодаря все пак :)) Аз така или иначе ще си ида на лекар, но в петък ще се събираме на една хижа 3 дни и ... ще се получи кофти ако още ме боли.

А, и да не пускам нова тема, ще питам - не бях тренирал от 2 месеца (лични проблеми), сега почти никаква сила нямам, за издръжливост да не говорим ... Каква добавка ще е подходяща да си възвърна по-бързо силата и издръжливостта ?

Carbohydrate

05.02.13
20:01

казано от fkfhgl на 05.02.13, 19:54:

Еее, ужас ... Благодаря все пак :)) Аз така или иначе ще си ида на лекар, но в петък ще се събираме на една хижа 3 дни и ... ще се получи кофти ако още ме боли.

А, и да не пускам нова тема, ще питам - не бях тренирал от 2 месеца (лични проблеми), сега почти никаква сила нямам, за издръжливост да не говорим ... Каква добавка ще е подходяща да си възвърна по-бързо силата и издръжливостта ?

то, ако добавките заместваха тренировките...

05.02.13
20:17

1. Боли те стомаха или корема? Има разлика и бъди сигурен, кое точно
2. Болката не е само да я има или да я няма. Колко те боли от 1 до 10, променя ли се от нещо, кога боли, преди или след нахранване, ирадира ли в различни посоки, остра или тъпа е, а у....
3. Други оплаквания имаш ли, гадене, световъртеж, проблеми с кръвното, нещо друго
4. ОТИДИ НА ДОКТОР, да те пипне тук там, да те пита нещо, да те види с някоя от машинките му а у. Тук никой няма да ти помогне, просто няма как, това е интернет, а не лекарски кабинет. Боли те стомах и причините са може да са много. Това не е мускул да те боли от тренировка или обездвижване!
Отиди на лекар, не ти коства нищо

05.02.13
20:21

казано от fkfhgl на 05.02.13, 19:54:

ти първо се ремонтирай в бокса, после се тунинговай

05.02.13
21:29

Чакайте ... къде съм казал, че добавките заместват тренировките ? Преди да направя тази пауза 2 месеца, съм тренирал 2 години редовно ... Знам за какво става въпрос, също и храненето мога да кажа, че ми е на ниво. Това ми беше въпроса за добавката, ако може с нещо да забързам тоя процес, докато се възстановя напълно :) Иначе за болката .. тъпа е, винаги когато ходя (дори и 2 метра да са), от 1 до 10 - около 4, както казах не е силна болка, но е доста неприятно.
Благодаря ви :)

06.02.13
11:03

отивай на лекар!

06.02.13
11:03

от най-лекото нераазположение до най-сериозните неща може да е ;) няма да ти казвам, че да не те плаша :D

06.02.13
18:42

Оправих се, но пък се разболях :( :D Да си имам късмета..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1