11.09.05
14:10
Мисля , че хванах някъкъв грип и организма ми започна да слабее. Според вас ще отслабна ли много. Понеже аз положих доста грижи докато кача малко килограми , а сега изведнъж да ги сваля , ще е супер гадно . Слабее ли се много при грипа, доста ме боли главата :? :(
11.09.05
14:32
ами виж,ще отслабнеш,ако не ядеш!Просто като си грипясал нямаш апетит и яденето не ти е най-голямата грижа!Ако можеш с това да се пребориш и да си ядеш като хората,мисля че ще си запазиш теглото!
в последните 1-2 години почнах да се разболявам по често. как да си подсиля имуннта система. има ли някакви хапове :)
11.09.05
15:19
имаше такава тема за подсилване на имунната система...
Аз съм пил БронхоВаксон,едни хапченца гадни,нямам представа кво представлява като медикамент,майка ми се занимава с хаповете :wink:
Иначе може да си вземеш ЖЕН ШЕН ампулки от аптеката.12 ампулки около 4-5 лева са!
11.09.05
15:38
Дам вземи женшен хубав е. Аз го пия :)
11.09.05
15:42
Аз си имам апетит . Пак си ям по 6 пъти на ден. Дано не отслабна много. Сега ще зимам и някви витамини
Grafa ако искаш също пробвай има едни червени кутии женшен с пчелно млечице, едната струва към 4.60лв с 10 ампули вътре мисля че беше и се пие по 2 пъти на ден, ама е супер гадно на вкус :)
Тъпчи мед и лимони здраво :)Мен само това ме спасява като прикача някой вирус :)
Аз по принцип като си тренирам сериозно не хващам нищо имунитета ми се засилва сякаш от трен-а
12.09.05
10:43
Да меда и лимона са много добри. А ходите ли на фотнес ако сте болни ???
Ако е само леко неразположение-да,но ако е по-сериозно не .Почивам си ,понеже тялото и без друго се тормози да се справи с вирусите и не е добре да издевателствам допълнително с тренировки.
Според мен е неефективно да се тренира в такива състояния,друг е въпроса ,че мога да ръсна някой вирус на другите в залата:)