Грип

RO

11.09.05
14:10

Мисля , че хванах някъкъв грип и организма ми започна да слабее. Според вас ще отслабна ли много. Понеже аз положих доста грижи докато кача малко килограми , а сега изведнъж да ги сваля , ще е супер гадно . Слабее ли се много при грипа, доста ме боли главата  :?  :(

LA

11.09.05
14:32

ами виж,ще отслабнеш,ако не ядеш!Просто като си грипясал нямаш апетит и яденето не ти е най-голямата грижа!Ако можеш с това да се пребориш и да си ядеш като хората,мисля че ще си запазиш теглото!

11.09.05
14:58

в последните 1-2 години почнах да се разболявам по често. как да си подсиля имуннта система. има ли някакви хапове  :)

LA

11.09.05
15:19

имаше такава тема за подсилване на имунната система...
Аз съм пил БронхоВаксон,едни хапченца гадни,нямам представа кво представлява като медикамент,майка ми се занимава с хаповете :wink:
Иначе може да си вземеш ЖЕН ШЕН ампулки от аптеката.12 ампулки около 4-5 лева са!

RO

11.09.05
15:38

Дам вземи женшен хубав е. Аз го пия :)

RO

11.09.05
15:42

Аз си имам апетит . Пак си ям по 6 пъти на ден.  Дано не отслабна много. Сега ще зимам и някви витамини

11.09.05
17:34

Grafa ако искаш също пробвай има едни червени кутии женшен с пчелно млечице, едната струва към 4.60лв с 10 ампули вътре мисля че беше и се пие по 2 пъти на ден, ама е супер гадно на вкус :)

11.09.05
19:06

абе да върши работа пък нека е гадно. колко време трае цикъла с жен шен  :D

11.09.05
19:09

Тъпчи мед и лимони здраво :)Мен само това ме спасява като прикача някой вирус :)

11.09.05
19:30

Аз по принцип като си тренирам сериозно не хващам нищо имунитета ми се засилва сякаш от трен-а

RO

12.09.05
10:43

Да меда и лимона са много добри. А ходите ли на фотнес ако сте болни ???

12.09.05
11:16

Ако е само леко неразположение-да,но ако е по-сериозно не .Почивам си ,понеже тялото и без друго се тормози да се справи с вирусите и не е добре да издевателствам допълнително с тренировки.
Според мен е неефективно да се тренира в такива състояния,друг е въпроса ,че мога да ръсна някой вирус на другите в залата:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1