25.08.05
10:03
Здравейте,
поръчак си гейнер от сайта на нутрим преди 6 дена,но все още не съм го получил..някой знае ли колко време отнема доставката :roll:
25.08.05
10:38
аз също си бях поръчал преди време и дойде след 7-8 дена 8) ...
25.08.05
12:51
еми аз мога да ви отговоря ( в сайта си го пише) :
“Към цената на доставката се начисляват транспортни разходи както следва:
За 1 кг - 3.80 лв.
За 2 кг - 4.50 лв.
За 3 кг - 5.80 лв.
За 4 кг - 6.60 лв.
За 5 кг - 6.80 лв.”
:)
25.08.05
14:46
и пари
Aм къв гейнер си поръча?защото и аз ще си взема та викам може да са еднакви :)
25.08.05
15:26
аз си бях поръчал ей тва : http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=145&gid=67
същият :D
Прав е Иван, защото аз като ходих до магазина им и като разбрах цените и тези в интернет щях да получа криза! Аз си купих тази щуротия http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=136&gid=60 за 112 лв на място, а в нета е 127 лв :shock: :shock: :shock:
БТВ: Ако си от София ходи до магазина че иначе дерат много!
Ахххх Кожедери тапи аз щото не съм от София виках да си карам на цените от нета ама сега определено ще си търся магази да си ги закупувам от там то кви са тия космически цени ве тва са 15лв. разлика егати и работата :( за по малки доставки не дерат толкоз щото си бях поръчал едни Витамина на нутрим Л-карнитин и Липозан излезна ми около 4-5лв. по скъпо и кат добави доставката 3.80лв. става около 8-9лв. нееее определено ще търся магазин много скъпо излиза от саита не се Лъжете да си купувате от там особенно на нутрим(разбирам примерно на оптимум да си земете ама тях ги няма почти никаде но нутрим ги има навсякаде е аз още не съм намерил де но се надявам да намеря) едни от наи разпространените добавки в БГ един път се набутах яко втори път няма да е !
30.08.05
09:39
не знам дали е магазин ама разбрах че имат някакъв склад зад Пирогов... :roll:
Здравейте,
бях си купил 5кг Super Mass Gain и ми взеха 6.80лв както и пише в сайта.Надявам се след 2-3месеца все пак да видя някакав ефект от него.Лощото е че когато го купуваш онлайн не можеш да избереш с какав вкус да е.. пратили са ми с млечен шоколад и не ми е МНОГО сладко щото не си падам по шоколада
но въпреки това гейнера е сравнително вкусен 8)
Ами тее нутрим намят голяма гама на вкусове мисля че повечето са им Шоколад щото аз също си бях поръчал преди Про Голд 90 и ми беше шоколад :wink: (но като се смеси в мляко става супер на вкус) !
Имат и ванилия и банан и още няколко, ама не винаги ги има в дадена партида. Примерно в Била миналият месец имаше само с вкус на шоколад. Специално за Про Голд говоря.
Ами да повечето са шоколад :) щото като гледам и по аптеките Про Голд само шоколад съм видял поне аз но както казваш имаи други макар и аз да не знаех :?
Ами в всяка аптека ги има ако ли не поръчайте на аптекарката/аптекаря и ще ви бъде доставено аз така си ги набавям
djgorgio-ASTOR или някои друг да каже цените дето ги зимате от аптеката/магазина на про 90 голд примернои на осналите продукти които знае цените...
31.08.05
22:51
тва за цените в аптеките... взимат ти не повече от 3-4 лева отгоре( над цената обявена в сайта на НУТРИМ) поне на мене така ми излиза... 8)
момчета търсете си складове на нутрим.там цените са тънки.цени на едро.аз в момента ползвам като гейнър джуниър на нутрим и го взимам на 12 и 30 килото. народни цени ;) поне в пловдив и софия има складове на фирмата.
12.09.05
13:32
аз пък зимам 400грама за 5.56 от била и така килото ти излиза 13.90 не е чак толкова голяма разлика жалко че в била няма по големи разфасовки :?