Препоръчайте ми наколенници / бинтове за колена

05.02.13
00:19

Реших да си взема наколенници, но проверих в няколко магазина и нямам много избор. На HARBINGER са едните които съм склонен да взема, но не знам от кои (има няколко модела). Някой ако има опит с тези неща ще съм му много благодарен ако ми препоръча някакви които ще ми свършат работа. А и ако каже от къде да ги купя (това може на лс да не е реклама) ще ми бъде наистина полезно :)

Темата беше редактирана от -=REFLEX=- на 05.02.13 22:17.

05.02.13
22:15

Проверих 100 магазина и никъде няма. Имат само някакви измислени на PHD. Кво е тва нещо не знам. Някой ако знае случайно някакъв спортен магазин където да проверя (в София) ? Ако не намеря ще трябва да си поръчам от чужбина, но не знам от кои сайтове пращат до България. Ако може да ми кажете и това, че май няма да се намерят тук..

Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 05.02.13 22:18.

05.02.13
22:22

Колкото да те затоплят ли ти тряят или да ти държат коляното да не се спраска?

05.02.13
22:25

казано от valerious на 05.02.13, 22:22:

Колкото да те затоплят ли ти тряят или да ти държат коляното да не се спраска?

Разбира се че второто. Ако беше първото щях да накарам баба ми да ми оплете едни от вълна.

05.02.13
22:39

емм чоек...найстина ли мислиш че няква лента може да ти предпази капачката? в твоя случай бих отишъл до аптеката за ластичен бинт и си увивам отдолу точно дето е капачката и пристягам и това е...най-много да си отслабиш връзките и после от най-обикновенно стъпване на криво да се скъсат. Не си харчи парите, а клякай до дъно.

05.02.13
22:44

казано от valerious на 05.02.13, 22:39:

емм чоек...найстина ли мислиш че няква лента може да ти предпази капачката? в твоя случай бих отишъл до аптеката за ластичен бинт и си увивам отдолу точно дето е капачката и пристягам и това е...най-много да си отслабиш връзките и после от най-обикновенно стъпване на криво да се скъсат. Не си харчи парите, а клякай до дъно.

ще се въздържа от коментар :D

06.02.13
10:53

кво ша се въздаржиш, човека е прав. Ти не отиаш в залата да се превръщаш в инвалид, а за ставаш здрав. Днес наколенки, утре протези, после за инвалидна количка ли ша питаш... Или ша ти заякнат ставите или ша почнат да се контузват. Никав ластик няма да те спаси от контузия, ако са ти слаби ставите

06.02.13
10:55

И аз ползвах по едно време наколенки, че имах слабост в коленете, мина ми всичко, ама страха ми остана и продължих да ги ползвам доста време. Изведнъж пак почна слабостта в коленете. Махнах ги, рехабилитирах се с по-леки щанги и то си мина бе

06.02.13
10:58

Или си взимаш от магазина на “FullMax” тези от 8 лв - не са лоши.
Или си взимаш подобни на щангистките, които са около 80 лв мисля, всичко по средата е безсмислено.

06.02.13
14:01

казано от Madboy на 06.02.13, 10:58:

Или си взимаш от магазина на “FullMax” тези от 8 лв - не са лоши.
Или си взимаш подобни на щангистките, които са около 80 лв мисля, всичко по средата е безсмислено.

Добре, а от тези “щангистките” има ли ги в някой магазин тук? Аз много търсих и не можах да намеря.

Аз иначе бях решил да взема едни на harbinger - red line които се водят от най-здравите им (те са 50-тина лв). Казаха ми, че са добри но ги няма никъде. Имаш ли някакво мнение за тях?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1