05.02.13
18:05
08:00-шейк
09:00-тренировка по футбол
11:20-пилешко на скара
15:30-3 сварени белтъка + извара с банан или ябълка
18:00-шейк
19:00-фитнес
21:00- пилешка супа или боб
Това е моят режим. Целя да махна мазнини и да кача мускулна маса. Относно шейка-правя го с 50-60 мл прясно мляко, 2 сурови белтъка и 1 банан. Моля по-опитните от мен да изкажат мненията и съветите си. ;)
05.02.13
20:45
Дай малко повечко информация.Възраст,ръст,тегло и т.н. Имай предвид,че не може и да чистиш мазнини и да качваш едновременно.Първо едното,после другото.
05.02.13
21:10
На 15 г. съм, 70кг, 171см. Не знам, един приятел, който тренира от 4 години ми каза че може да се правят двете неща, ако ям повече белтъци и по-малко мазнини и въглехидрати. ;)
казано от Denis Denis на 05.02.13, 20:45:
Имай предвид,че не може и да чистиш мазнини и да качваш едновременно.Първо едното,после другото.
С ЦХ може и да стане.
Мнението беше редактирано от Nasko на 05.02.13 21:31.
05.02.13
22:51
цх? :D
Не ми се вярва..На теория е възможно,но..Най-малкото,което е,че трябва да мери всичко на везна,да има точна информация за състава на продуктите,да изчислява определен ОКБ ,ПКБ,% б,в,м и да е много строг с храната..Ако може да го направи,браво,аз не мога.
И с този режим,който е посочил,със 100 гр протеин и 100 гр въглехидрати,едва ли ще постигне дори една от целите..
Мнението беше редактирано от every day на 06.02.13 17:16.
казано от every day на 06.02.13, 17:14:
Не ми се вярва..На теория е възможно,но..Най-малкото,което е,че трябва да мери всичко на везна,да има точна информация за състава на продуктите,да изчислява определен ОКБ ,ПКБ,% б,в,м и да е много строг с храната..Ако може да го направи,браво,аз не мога.
И с този режим,който е посочил,със 100 гр протеин и 100 гр въглехидрати,едва ли ще постигне дори една от целите..
Съгласен съм.
Може едновременно да стане,при мен се случва от 5 месеца насам,със броене на калории,грамове,записване всичко което се яде и анализ всяка седмица.Разбира се,аз съм жена,тестостерона не може да се сравнява,при мъжете според мен е по-лесно да се качва чист мускул едновременно с чистене..иска се воля и дисциплина за храненето.А на теб според мен храната ти е много малко...и къде са ти жълтъците?ако ги хвърляш,голям грях правиш:)
и тва описание на храненето не прилича на меню на ббилдър,а на квартална кръчма
06.02.13
20:48
Амии чесно казано не си изчислявам калориите и грамажите на храните.. ;Д А относно жълтъците-ами да, хвърлям ги щот са мазни. :D Ии между другото, г-жице стига с тия груби изказвания ся. :D
Мнението беше редактирано от Синан Ибрям на 06.02.13 20:54.
06.02.13
20:50
А и every day не мисля,че имам много въглехидрати. Яа кажи къде ги видя тия 100 гр
не са груби,ако не си отоворен към коментари,защо пускаш тема? само от бананите са ти повече от 100 гр въглехидрата..
06.02.13
21:28
бъзиках се, спокойно! Аха, сега разбрах :)
запознай се с макронутриентите и храните и техните хранителни стойности,за да имаш понятие какво правиш
К’ъв е тоя банан с 100 гр въглен че ми стана интересно?Половин-килограмов банан до сега не съм виждал,средно са между 100 и 200 гр,ако ти си срещала някъде,ще ме прошаваш.
в 100 гр има 23 гр.въглехидрат.Той има два шейка с по 1 банан вътре,отделно с изварата пак има 1-по 150гр средно слагам 1 бана-450грама банан по 23 гр.въглехидрат е равно на 90грама приблизително :) отделно му е боба,отделно в прясното мляко,дето прави шейка, лактозата е млечна захар
Нали се сещаш че между ” в целия му ден има 100 гр въглехидрати” и
казано от JulsaVena на 06.02.13, 21:02:
само от бананите са ти повече от 100 гр въглехидрата..
има ОГРОМНА РАЗЛИКА ? Както и да е.
ами може да има повече от 100,зависи колко тежи един банан,той не е написал грамаж на нито едно хранене,да гадаем ли? от боб до боб и от банан до банан-разлика Балкан може да има...
06.02.13
23:29
бананите, които купувам са мн малки-2/3 от един голям банан. Боба е около 150 гр. ;)
казано от balabanov на 06.02.13, 22:37:
Какво целиш с тези коментари?Дай нещо по темата или си трай.Целта не е да драснеш каквото ти дойде на ум,за да се направиш на интересен,а да помогнеш на някой,който се интересува и иска мнение.И научи как се цитира.
Мнението беше редактирано от every day на 06.02.13 23:31.
Синан,затова е важно като даваш меню,да даваш грамаж-за да може коментарите да бъдат адекватни :)
казано от every day на 06.02.13, 23:30:
казано от balabanov на 06.02.13, 22:37:
Какво целиш с тези коментари?Дай нещо по темата или си трай.Целта не е да драснеш каквото ти дойде на ум,за да се направиш на интересен,а да помогнеш на някой,който се интересува и иска мнение.И научи как се цитира.
Как се цитира,ще ме светнеш ли ? Или не ти стига акъла да разсъдиш че думите между първите кавички,девойката ги няма написани директно,а са просто преразказ на отговора и по моя поставен въпрос?С постовете си целя изчистването на разни недоразумения от рода на 1бр банан - 100 гр въглен.Или и това не можа да го осмислиш ? Нищо прощавам ти,само мир и любов да има.
07.02.13
21:33
Аи недейте се кара ся . :D JulsaVena не съм дал грамаж, защото нямам с какво да си меря храната, а и не ми се занимава чак толкова. Просто ям на малки порции, колкото да се наям, а не да се нагъчкам като свиня. Все пак мисля,че това ще е много по-добре от това да се гъчкам с хамбургери, пyржени картофки, дюнери и подобни боклуци, затова трябвало да има някакъв ефект, дори и без да си тегля храната. Благодаря ти за съветите, както и благодаря на eveyday, balabanov, nasko и denis. А и за първи път получавам съвети от жена (само да отбележа).Всичко в кръга на шегата разбира се :D Засега смятам да си остана с този режим, пък ще видим какво ще стане. Единствената промяна, която направих днес е, че втория шейк, преди фитнеса го направих с 6 яйца и добавих и нескуик на прах за вкус, а в 15:30 хапнах 4 бисквитки Belvita и една ябълка. :)