09.06.04
00:18
zdraveite na vsi4ki!
imam 1 vajno zapitvane i se 4udeh dali nqkoi ot vas bi mogul da mi pomogne :?: Ejegodno se provejdat 2-sedmi4ni kursove za fitness instriktor v NSA-Sofia. Bqh osvedomen ot Dotz. Boyanov,4e sledva6tata data se o4ertava da bude okolo kraq na Juni mesetz i na4aloto na Juli. Dali nqkoi ot vas ima predstava za to4nite vremevi srokove,tui kato ne se namiram v BG sega i 6te mi e trudno da znaq s to4nost.
Ako nqkoi ima predstava za to4nite dati,6te mu buda bezkraino blagodaren za beztzennata info :D
Blagodarq vi predvaritelno i uspeh na vsi4ki v trenirovu4nite zanimaniq
09.06.04
00:38
http://www.nsa.bg/index.html
09.06.04
01:46
blagodarq za link-a…..no se opasqvam,4e ne uspqh da namerq tova,koeto turseh :( osven tel za kontakti.I vse pak blagodarq o6te vednuj!
09.06.04
06:49
Курсовете се провеждат два пъти годишно - през февруари и юли. Конкретна дата за съжаление и аз не мога да ти кажа (за сега), но ще звънна да питам и ще пиша тук. Иначе струва 150 лв, на края има тест и т.н., но мисля, че общите неща ги знаеш.
09.06.04
12:44
Surde4no blagodarq,Sax-o-matic! Naistina 6te mi pomogne6 mnogo,za6toto sum edva li ne s podredeno vreme do kraq na lqtoto i trqbva da vmukna pribirane do BG imenno zaradi tozi kurs.S pove4eto podrobnosti sum ob6to vzeto zapoznat,no dokolkoto si spomnqm ,mai bqh osvedomen za po-visoka tzena za kursa…..dano se burkam :) Taka 6te stane prestoq mi v BG po-priqten :D
Blagodarq ti za usiliqta,koito polaga6! Do skoro!
09.06.04
16:06
12 юли, 13:00 часа, 2 етаж на НСА. Цена 240 лв, носиш си и две паспортни снимки.
За повече информация - ++359/2/9620458
П.С. Предполагам дипломата ти трябва за чужбина - силно ме съмнява дали се признава там, но все пак пробвай.
Надявам се да съм бил полезен.
09.06.04
23:04
Edva li moga da buda po-dovolen ot otgovora,koito mi izprati,Sax-o-matic! :) Naistina sum ti stra6no blagodaren za info-to!
Ti se okaza prav,4e vuznamerqvam da polzvam diplomata v 4ujbvina,no ne sum naqsno dali 6te bude naistina priznata navun :roll: :?: I vse pak mislq da opitam,za6toto mi q iziskvat za po-sladka dlujnost vuv fitness studioto :)
Bqh 4uval,4e diplomata ot NSA e vsepriznata navsqkude…..ili pone podobni kursove za spasitel i etc….. Dano vsi4ko da mine nared ;)
Blagodarq ti o6te vednuj za usiliqta,koito poloji :) Razbira se,4e mi be6e polezen…dori bezkraino. Uspeh za napred!
09.06.04
23:10
Все пак идеята на BB-Team е това - да помага! :)
Успех и на теб!
13.06.04
19:40
A dali ima qsnota okolo samata produljitelnost na kursa? OPitah se da se svurja,no taka i ne uspqh :roll:
Mislq,4e trae6e tzeliqt kurs okolo 2 sedmitzi sus zanimaniq ot sutrin do ve4er!
Sax-o-matic,mnogo bih se zaradval,ako ima6 otgovor i na tozi moi vupros :D Blagodarq predvaritelno! Uspeh na vsi4ki!
13.06.04
22:51
10 дни - това можах да разбера. :)
13.06.04
23:02
Moje bi stavam banalen…...no blagodarq (otnovo) ,Sax-o-matic :)
I az taka bqh do4ul-10 dni…...moje bi bez weekend-a,nali?
Uspeh i do skoro!
16.06.04
01:44
segreto_dolce,
Курсът е две пълни седмици заедно с уикендите. От 8 до към 17-17.30, с почивки естествено. Основната част я води Боянов и се състои в обяснение на тренировъчни принципи и методи главно, по-малко за хранене. Има и по един ден анатомия, физиология и психология. Боянов говори нещата, дето си е писал в книгата - “Енциклопедия на културизма” май се казваше, или нещо от сорта, може и да бъркам. Накрая има писмен изпит, който не е фиктивен, обаче не е и труден, доколкото е по основните неща. Боянов си иска неговите обяснения, както ги е писал в книгата и както ги говори на курса.
Документите, които се получават, са удостоверение от Центъра за следдипломна квалификация към НСА за завършен курс и лиценз към БФКФ за извършване на тренировъчна дейност. Според Боянов ги признават в Европа, но не и в САЩ.
16.06.04
07:27
Omni, благодаря и аз за информацията, беше доста полезна за мен. Лично ми направи впечатление и последното ти изречение :). Не е чиста работа ако няма ясно регламентиран документ, който да показва аджеба тази диплома за какво ще ти послужи.
Но като знам какви хора взимат този курс, дано да не се признава, светът ще се шашне от нашите “експерти”.
Приятен ден!
A znaete li iskat li nqkakvi godini za toq kurs(primerno 18)ili vseki moje da otide?
16.06.04
21:30
datata na kursa e 12 uli cena 240 lewa wremetraene 14 dni tel za kontakti
0898776619 doc.Boqnow toj gi wodi kursowete.
16.06.04
22:32
Blagodarq na vsi4ki za info-to! Taka ve4e moga da si planiram ob6to vzeto ne6tata za lqtoto :wink:
Georgi^^....do kolkoto znaq nqma mai vuzrastovo ograni4enie…..no edva li 6te bude to4no nad 18 :-/.....Ne sum siguren :roll:
16.06.04
22:36
[quote author=“Omni”]segreto_dolce,
Документите, които се получават, са удостоверение от Центъра за следдипломна квалификация към НСА за завършен курс и лиценз към БФКФ за извършване на тренировъчна дейност. Според Боянов ги признават в Европа, но не и в САЩ.
Iskreno se nadqvam imenno to4no tozi dokument da bude priznat v 4ujbina.To4no tova e i tzelta mi na tzqloto zanqtie :) Ne znaq dali vaji za USA,no dano pone za Europe bude priznata diplomata :lol:
Pri vsi4ki slu4ai predpolagam,4e tezi 14 dni 6te budat ot polza za napred.Dosta ne6ta moje da nau4i 4ovek!
Uspeh na vsi4ki i blagodarnosti za svedeniqta okolo kursa!
Do skoro!
17.06.04
01:40
[quote author=“Sax-o-matic”]Не е чиста работа ако няма ясно регламентиран документ, който да показва аджеба тази диплома за какво ще ти послужи.
Но като знам какви хора взимат този курс, дано да не се признава, светът ще се шашне от нашите “експерти”.
За чужбина е факт, че никой не може да ти даде гаранция дали ще ти послужи удостоверителен документ от което си избереш българско учебно заведение.
Иначе въпросните документи от курса в НСА с гаранция могат да послужат на всеки, който има намерението да се занимава с подобна дейност в България, тъй като повечето зали тук ги изискват (със сигурност в София е така).
А колкото до експертите - за две седмици никой не може да те направи специалист при положение, че трябват години четене на материята и практикуване. В чужбина е същата работа с инструкторите, така че няма кой да се шашне толкова :lol:
segreto_dolce, за научаване - ти ще си прецениш - доста от мненията на Боянов други хора ги отричат. За пример ще ти дам, че според него не бива да се правят широко пропагандираните пълни почивки по една седмица на всеки 10-12 седмици, а трябва да се тренира непрекъснато, но с по-лека интензивност на определени периоди.
17.06.04
01:48
[quote author=“Omni”]
segreto_dolce, за научаване - ти ще си прецениш - доста от мненията на Боянов други хора ги отричат. За пример ще ти дам, че според него не бива да се правят широко пропагандираните пълни почивки по една седмица на всеки 10-12 седмици, а трябва да се тренира непрекъснато, но с по-лека интензивност на определени периоди.
Naistina sum 4uval za podobni otri4aniq na mneniqta na Boyanov :roll:
Za konkretniq ti primer,Omni,sudeiki po sobstveni nabludeniq,mislq,4e tqloto naistina ima nujda ot 1-sedmi4na po4ivka sled tozi 3-4 mese4en period na tejki natovarvaniq.
No ne znaeh,4e ve4e se iziskva podoben dokument za eventualna rabota v BG (v slu4aq Sofia) :?: :roll: :shock: :shock: :shock:
No tova e naistina dobre…..taka znae6,4e ako si na4inae6t,6te polu4i6 akuratna i tzenna pomo6t pri trenirovu4niq prozess.