12.09.05
13:45
Дайте идеи от къде да си взема велоергометър (така май се пишеше абе вело-колело както казваше един пич) от София да бъде възможно най малко кинти и да предлага качество също горе долу , да не се чупи и т.н. че ми омръзна това търчане В метро как стоят нещата
12.09.05
13:55
Mи аз си взех от Метро на Кътлър за 400 кинта :) ам иначе има по евтини,но незнам за качеството!Мисля че и за 200 кинта имаше добри в Метро...иди погледни ако имаш възможност.Защото аз съм ги гледал от каталог тъй като не съм от София.
Бих ти предложил да си вземеш пътечка, но не от тези който сами се “търкалят”, ами ткава която да не се задвижва от мотор. Незнам къде ги има и каква е разликата в цената, но определено е по-добре от “колело”.
Ами преди време мисля че ти бях казвал за Метро ама беше зимата.Аз си взех тогава ама имаше коледно намаление и го взех за 270лв мисля.Карам го нон стоп,ама по едно време му откъртих кормилото,та се наложи да го заварявам.Ти си голям човек така че обръщай внимание че на повечето пише до 100 или до 110 кг.Може да провериш на Вашингтон 2 зад халите там предлагат Кетлер,ама не са от най-евтините.Все пак провери в Метро
Мерси на всички ако някой има още инфо да го дава че утре май ще ходя да вземам нещо
12.09.05
17:46
Аз видях в метро имаше некви за 250-300лв, изглеждаха добре.Но според мен най важното е седалката и кормилото да са здрави и удобни що най.често те се чупят.
Аре кат си земеш пиши къв избор си направил що и аз искам да си зема. :D
оффтопик:
Аве хора къде ги слагате тия лежанки, велоаргометри, скрипци и т.н. аз вкъщи нямам място за такива истории, в двустаен апартамент съм и е пълно със секции ебаси :?
djorjio,вземи си колело на някоя яка фирма,в нашия фитнес имаше едни боклуци и се счупиха на 2ия месец.Готин велоергометър е поне 450-500 лева.
Начи от това, което съм пробвал най-много ми харесват кардио уредите тип “скиорска походка”(извинавайте за глупавото сравнение, но незнам как се казват), но мисля, че са по-скъпи от велото... само да събера парички
в метро имаше велоергометър на кътлър ако не се лъжа и беше към 350 400 кинта.
17.09.05
22:01
www.abfit.com tam ima evtini ama za ka4estvoto ne znam
първо щом са ефтини значи не са много качествени и второ пиши на кирилица jipsi :wink:
[quote author=“T-BiRD”]Аз видях в метро имаше некви за 250-300лв, изглеждаха добре.Но според мен най важното е седалката и кормилото да са здрави и удобни що най.често те се чупят.
Аре кат си земеш пиши къв избор си направил що и аз искам да си зема. :D
Ок
Така ще ходя в метро за начало да видя един мой приятел с взе от там миналата година некъв спорт май беше но избизи доста качествен но не съм се спрял още