07.02.13
15:20
Моите “параметри”: 25 години, 175 см, 85 кг, ръка 40см, талия 100/90см (отпуснат корем/стегнат корем)
Работни тежести: лег 100кг х 10,набиране 4х8, тяга не правя, клек само в табата без тежест (8х15)
Тренировки: Понеделник - Бокс, Сряда - Тежести, Събота - Бокс+Кръгова. Понеделник и сряда тренирам вечер, а събота следобед.
Понеделник 15 мин въже, 5х3 мин гири, 10х3 мин чувал. Почивки 1 мин между рундовете 2 мин между упражнения
Сряда 15 мин въже, 4 серии лег, 4 серии набиране, 4 серии кофички с жилетка
Събота 15 мин загравка, 8 рунда спаринг, 2 х 2 кръга х 6 упражнения (бази) 20 сек работа 5 сек смяна на уред
Цел: Да намалим талията
Храна: 9:30 - 50-70гр суров бадем; 12:30 - 300гр месо (в опечен вид) + 150 гр, салата; 20:30 - 300гр. месо + Таратор или 4 яйца в тигана + 100 гр някаква плънка. Петък и събота алкохол 200-500 гр за целия уикенд.
По мои сметки ~ 2000 ккал (За първи път правя подобна калкулация)
Белтък ~ 172 гр.
Въглехидрат ~ 21 гр.
Мазнини ~ 122 гр.
Спазвам режима около 4 месеца, с някои злоупотреби през празниците като резултата е около 4-5 кг надолу (бях 89-90).
Основния ми въпрос е - Малко ли е тази храна
И после - Петъчния и Съботния запой пречат ли много?
Темата беше редактирана от Тодор Александров на 07.02.13 15:30.
Тоше, бих увеличил мазнините още, например с масло. Ако не се чувстваш гладен постоянно или т.н. значи не е толкова малко храната. Т.е. ориентирай се спрямо усещанията на тялото си.
200-500 гр алкохол си влияят, особено, ако е 500 гр и то и петък и събота, че и всяка седмица :)
Мнението беше редактирано от Витан на 07.02.13 15:31.
07.02.13
15:32
#2
казано от Витан на 07.02.13, 15:29:
Тоше, бих увеличил мазнините още, например с масло. Ако не се чувстваш гладен постоянно или т.н. значи не е толкова малко храната. Т.е. ориентирай се спрямо усещанията на тялото си.
200-500 гр алкохол си влияят, особено, ако е 500 гр и то и петък и събота, че и всяка седмица :)
Алкохола е сумарно за уикенда. Това ми е седмичната норма.
Мнението беше редактирано от Тодор Александров на 07.02.13 15:32.