Болки в гърба

06.02.13
21:16

Здравейте! Ето че пиша първата си тема и то по неприятен повод..така да започна че съм 74 кг 170 някъде висок и тренирам от 2 месеца и 1-2 седмици...
Така преди 2 седмици имах болки в гърба горе долу по средата (не в бъбреците или кръста,по- нагоре ) и 1 приятел ми каза че това е защото гърба ми се разширявал..така 1 ден и после ми мина ..вчера открих че мога да се набирам вече и днеска направих 30-ина набирания на серийки със среден хват с успоредни предмишници (смисъл нормален ,а не широк) и пак ме заболя гърба.Като седя не е проблем но като се раздвижа да се навеждам ме боли(да повторя не е кръст нито бъбреци ,точно гърба)..та дали наистина се разширява или нещо съм направил грешно ,тоест упражнение ...? Благодаря за отговорите предварително :) !

06.02.13
21:18

Мускулна треска?

06.02.13
21:21

Съмнявам се тъй като болката сега е на определено място малко по-ниско отколкото беше преди (не по целия гръб),а пък не знам мускулна след тренировка веднага ?

07.02.13
17:39

Проблеми с бъбреците?

07.02.13
19:48

Не, това обясних ,че не е от бъбреците ..разбрах какво да правя 1 пич ми писа на лично :) благодаря !

24.02.13
20:11

Много се радвам , че си разбрал какво да правиш ама поне да беше писал от какво е и дали ти е минало и ако е така какво си направил за да отмине болката и т.н. .
Утре може да е от полза на някой на който не са му писали на личен .

25.02.13
14:31

Съгласен съм с тебе пич , ето какъв беше съвета:
Nikola Pavlov, преди 18 дни
Вероятно се касае за разтежение на мускул, сигурно някой от дълбоките на гърба, тогава болката е локализирана и обикновено не е персистираща- тоест появява се след определени движения или натоварване.
Почивка, добро разтягане, дълбоко-мускулен масаж.
На другия ден помолих баща ми да ме разтрие ,че е по-здрав.И си взех горещ душ след това  и болките отшумяха ,но явно претоварвам гърба и скоро пак имах,но не ми пречи кой знае колко ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1