Дневникa на Митко

Темата е заключена.

08.02.13
15:57

Здравейте аз съм на 13 тежа 43 кг реших се да си направя дневник и да следя постиженията си.Целта ми е да натрупам ММ(мусколна маса),но проблемът е че нямам време да ходя на зала и тренирам само вкъщи разполагам с щанга,дъмбели,ластици,лост и успоредка. Бихте ли ми препоръчали упражнения,които да правя вкъщи,за да натрупам малко маса и да оформя гърди.
Понеделник-бицепс,трицепс
“Зотман” сгъване с дъмбели,бицепсово згъване с щанга,кръстосано чуково сгъване с дъмбели,набиране(подхват,надхват),концентрирано сгъване с щанга,лицеви опори триъгълник,кофички на пейка.
Вторник-почивка
Сряда-гърди,преса
кофички,лицеви опори,коремни преси(ако може прпоръчаите ми упражнения в областа гърди,преса)
Четвъртък-гръб,трапец
лицеви опори,набирания широк хват,мъртва тяга,гребане с щанга от наклон,повдигане на щанга(надхват).
Петък-предмишници,рамо

“Зотман”,разгъване в китките,бицепсово сгъване с надхват,преси от hanstand.
Събота и Неделя-почивка.

08.02.13
16:09

Здравей, първо честит дневник и второ отностно въпроса ти питай в ” Тренировъчни програми ” :)

08.02.13
16:45

мерси много!

08.02.13
16:57

Здрасти. Честит дневник и от мен. За гърди можеш да правиш у вас освен лицевите в зависимост дали имаш дъмбели или щанга и колко са тежки -вдигане на щанга от лег(съответно същото с дъмбели, ако нямаш щанга), вдигане от полулег за горната част на мускула. За корем можеш да правиш освен коремните преси - планк и повдигания на краката от вис.

08.02.13
17:08

мерси много,но относно упражненията,които ми препоръчваш за гърди немога да ги испълнявам нямам лежанка.

08.02.13
17:10

Ако имаш дискове тежести можеш да си подсилиш лицевите като ги правиш с допълнителна тежест. И също можеш да разнообразяваш хвата им.

08.02.13
17:16

мерси за съвета,а ще мога ли да исползвам тежестите при кофите и набиранията примерно в една чанта слагам 5 кг  и с нея правя кофи и набирания.

08.02.13
17:18

Да, защо да не можеш. Пробвай :) ще стане 100%

08.02.13
17:38

а постепенно,ако увеличавам тежеста ще има ли по-голям ефект?

08.02.13
19:52

Ами да хубаво е постепенно да увеличаваш тежестта, но за кофичките няма смисъл с под 5 кг.

08.02.13
21:37

мерси опитах набиранията и лицевите с тежест и осещам по-голямо натоварване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1