12.09.05
10:47
Винаги сам се чудил , дали посештават бургазлии този форум и сайта. Кои зали предпочитате хора ??? :)
аз също сам от бс но сега ще почвам фитнеса ,още не сам го почнал и мн се чудя
bolkers единственото нещо което ме притеснява е тва че може да спре растежа (нали така казват , или аз с такива впечатления сам устанал)
аз сега сам 174 някаде ама искам поне 180 да стана :wink:
иначе след седмица почвам ама лекичко не мн да се напрягам
13.09.05
08:12
Бре гледам в другата тема че сте поне десетина човека. Аз така или иначе се местя в Бургас, ако искате може някой път да си направим среща.
13.09.05
10:03
Може и повече от десет да сме , не знам. aerox4e според мен почвай братле. 8)
13.09.05
10:23
Аз съм родом от бургас, но от няколко години живея във Варна.Я бързо казвайте от кой комплекс сте може да излезе, че се познаваме :lol:
И аз съм от Бургас,ама вече повече от 3 години живея в София.Поздрави за всички бургазлии.
И аз съм от Бургас, но вече живея в Пловдив ;) някъде май бях споменала вече :>
13.09.05
18:41
има оште един в списака на бургазлите
13.09.05
19:14
Тря да има повече. Някой от вас ходил ли е да тренира в спортна зала Младост
13.09.05
23:15
И аз съм от Бургас ама у4а в варна .Много си харесвам града дори си напражих тениска I love Bourgas пише отпред отзад i hate varna Та спортана зала младост е на митко славов и е доста малка ама доста хора тренират там .Митко е доста компетентен и помага много .БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ РИБАРСКИ МРЕЖИ ,СРЪЧНО ИЗПЛЕТЕНИ ОТ ТЪНКА МЪГЛА ,О РАЗКАЖЕТЕ НИ ОТКАДЕ ВЗЕХТЕ....... САМО БУРГАССССС
14.09.05
08:32
Митака мно ги разбира
14.09.05
10:00
и аз съм от бургас,ама не се задържам много там:)
имали някой от центъра?
Да пак аз сам от “Акацийте”.Както вече писах в една друга тема. :lol:
С бай М :P ангал яко мачкаме железата :twisted:
Още един дето “блъска железата” от Бургас. :lol: Поздрави от к-с “Меден рудник” :lol: