Трибой

Темата е заключена.
Прескочи до:
B

12.09.05
20:53

[quote author=“qk_bik”]е кои са тия 4 човека с трибой над 700 че не видях никой с такива постижения?

Единия съм аз (885 на 90):oops:
Предполагам че и Иво сее включил(над 1000 на 110) и Джуджето(820 на 82,5) :wink:

12.09.05
21:08

лег-130
тягаа-170
клек-150

трибой-450 :wink:

PR

12.09.05
21:25

off/
bolkers - браво бе !
Дай снимки :)

12.09.05
21:33

нямам апарат а и да имах нямаше пак да ги кача защото незнам как :wink: и между другото не е много мойто в сравнение с много други от форума :wink:

12.09.05
21:34

[quote author=“sa6o88”][quote author=“qk_bik”]е кои са тия 4 човека с трибой над 700 че не видях никой с такива постижения?

Единия съм аз (885 на 90):oops:
Предполагам че и Иво сее включил(над 1000 на 110) и Джуджето(820 на 82,5) :wink:

лелее.. вие сте изруди бе :-))) дай снимки да ви видя...
Още една молба, може ли да ми кажете кво взимате за стави??? Щото и аз вдигам доста тежко, а на всичко отгоре и тренирам бокс и имам чуството че през последните 3 години си износих ставите повече от колкото през предишните 20 от живота ми :-( Хора помагайте като си движа дясната ръка рамото ми постоянно пука.. :-((( не ме боли, но и се надявам да не се оставя да стигна до там че да ме боли..
Днес ходих до магазина на пиротска 12 и там пича ми предложи некви хапчета дето им забравих името за 40 кинта.. :-( Ама при тва положение, ако не кажете нещо добро и по-изгодно, ще си ги купя..
Давайте препоръки..!!
10х!!!

12.09.05
22:19

[quote author=“NowIamYourGod”]
Още една молба, може ли да ми кажете кво взимате за стави???

Май най-доброто е Глюкозамин.Има го по аптеките самостоятелно,и в
комбинация с още препарати(като Артро Стоп и тн)Всички лекарства за
стави и сухожилия го съдържат.не е много скъп,но се пие поне 2-3 месеца за да се натрупа в организма.

13.09.05
00:10

[quote author=“MisHkiN”][quote author=“NowIamYourGod”]

стави и сухожилия го съдържат.не е много скъп,но се пие поне 2-3 месеца за да се натрупа в организма.

дай ми точно име на продукт от аптеките който го има, действа добре и не е много скъп? Защото аз това Арто стоп ако не го бъркам (нали едно с червена опаковка беше..) го пих 2 пъти ама много е скъпо 1 блистер с 10 хапчета 4.50..
А като се направи сметка че трябва да се пият по няколко хапчета на ден 2-3 месеца и става цифромания.. Не че няма да ги отделя тия пари де..  ама дали има нещо по-изгодно..?

SP

13.09.05
00:28

[quote author=“NowIamYourGod”][quote author=“MisHkiN”][quote author=“NowIamYourGod”]

дай ми точно име на продукт от аптеките който го има, действа добре и не е много скъп? Защото аз това Арто стоп ако не го бъркам (нали едно с червена опаковка беше..) го пих 2 пъти ама много е скъпо 1 блистер с 10 хапчета 4.50..
А като се направи сметка че трябва да се пият по няколко хапчета на ден 2-3 месеца и става цифромания.. Не че няма да ги отделя тия пари де..  ама дали има нещо по-изгодно..?

има jointments и глюкозамин на Мусаши и в SNC има такива joint препарати виж в на сайтовете им.

13.09.05
10:38

[quote author=“NowIamYourGod”]

Има български чист глюкозамин на капсули по 500 мг за 12 лева кутията - мисля че беше на Адифарм.Не помня колко хапчета са точно
в кутията,но ми стигнаха за близо месец.

13.09.05
13:37

От личен опит мога да  препоръчам “Флексодон А”,който съдържа Глюкозамин и Хондроитин,дозите са описани в листовката.Има осезаем ефект,но както всички подобни добавки,истинския и най-силен ефект се вижда след по-дълга употреба (поне 1 месец).Продава се в аптечната мрежа.Друг добър продукт в тази насока е разтворимия Глюкозамин+Хондроитин на френската фирма “Биофар”,също се разпространява по аптечната мрежа.

13.09.05
16:31

Благодаря ви много на всички!!!

13.09.05
16:41

Брат ми е футболист и е много доволен от флексодона...

13.09.05
23:50

[quote author=“kaloian.georgiev”]Брат ми е футболист и е много доволен от флексодона...

Точно това си взех и аз, дано ми помогне!!!
Някой знае ли дали е вредно да се пие примерно 2-3 месеца нон стоп..???

13.09.05
23:54

[quote author=“NowIamYourGod”][quote author=“kaloian.georgiev”]Брат ми е футболист и е много доволен от флексодона...

Точно това си взех и аз, дано ми помогне!!!
Някой знае ли дали е вредно да се пие примерно 2-3 месеца нон стоп..???

Той каза че за толкова се пие и той го пие за толкова и е ок!

BO

23.09.05
23:11

лег - 90
тяга - 110
клек - 80
общо - 260 :)

BO

05.11.05
22:45

При лично тегло 66 кг
лег - 90
тяга - 110
клек - 110
общо - 310

08.11.05
01:35

Лег: 190
Тяга: 210
Клек: 160

при личноо тегло: 94кг.

трибой - 560кг.
доста е относително, защото ми мърдата постоянно тежестите. Това е най-актулната ми иформация.
краката ми изостават малко, но ще ги наваксаме ;)

08.11.05
01:48

Лег:110кг
Клек:незнам колко макс при 8х100 вероятно над 120кг
Тяга:и тук макс не правя 4х130кг макс към 140-150
Общо макс.:380кг
83кг лично тегло

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1