NOLVADEX + още нещо

Темата е заключена.
VI

12.09.05
20:32

пичове можете ли да ми кажете нещо повече за НОЛВАДЕКСА знам че той се зима сас цикли със стероли и е антиестроген който не позволява да се ароматизира тялото и по този начин да се получи гинекомастия и мн др. странични ефекти. Мола кажете ми в какви дози се зима и ако някои е бил некога на стероли да ми каже дали наистина помага.
Имам и друг въпрос ако напрая цикъл само със винстрол дали ще има полза (смисал то маса че 6е дигна 6е дигна гаден изрод че ше стана ше стана ама наистина ли винстрола не ароматизира и не вреди на черния дроб в големи количества щото като чета излиза че тва е най добрия стерол заедно сас декото)
Моля не си хабете клавиатурата със неща от типа “ае пич не зимай стероли не ти треат сядаи яж” знам мн добре какво трябва да правя но в крайна сметка човек от сичко треа да опита  :P

Пишете заглавията на кирилица!!Спазвайте правилата на форума!Внимавайте каде пускате темите си!
михаил.колев

12.09.05
20:39

[quote author=“vitman”]НОЛВАДЕКСА знам че той се зима сас цикли със стероли и е антиестроген който не позволява да се ароматизира тялото и по този начин да се получи гинекомастия и мн др. странични ефекти.

Може би имаш предвид СТЕРОИДИ,което е различно от стероли.
Иначе е вярно за за Нолвадекса.

[quote author=“vitman”]
ама наистина ли винстрола не ароматизира и не вреди на черния дроб в големи количества щото като чета излиза че тва е най добрия стерол заедно сас декото)

Инжекционния не е толкова токсичен както таблетната форма,защото
не съдържа 17 група.(която се съдържа в хапчетата и вреди на дроба)

12.09.05
20:40

....

VI

12.09.05
20:44

извинявам са имах предвид СТЕРОИДИ просто се обарках
та викаш инжекционната форма е по-добра?
ясно а таблетките не са ли добри или те вредят в пати повече от инжекционната форма?
А само винстрол ако зимам на инжекции требва ли ми нолвадекс?

SL

12.09.05
21:49

Ако взимаш винстрол зависи хапове или инжекции, но няма смисъл да го комбинираш с нолвадекс!Трябва с нещо перорално да го комбинираш(демек хапченце) като бианабол и т.н.Но мани ги тия стероиди няма смисъл мой човек.Помисли си само кво стана с Цветко:( МИР на прахта му!

12.09.05
21:52

[quote author=“Slayer4o”]Ако взимаш винстрол зависи хапове или инжекции, но няма смисъл да го комбинираш с нолвадекс!Трябва с нещо перорално да го комбинираш(демек хапченце) като бианабол и т.н.Но мани ги тия стероиди няма смисъл мой човек.Помисли си само кво стана с Цветко:( МИР на прахта му!

Някои хора ще престанете ли да го давате за пример. Сякаш едва ли не само с това ще го запомните. Който иска да се трови вас какво ви бърка

SL

12.09.05
21:58

Сега така се случи с него и той е най-пресния пример;)Просто се опитвам да спася нечия неразумна любопитност!

VI

12.09.05
22:11

[quote author=“Slayer4o”]Сега така се случи с него и той е най-пресния пример;)Просто се опитвам да спася нечия неразумна любопитност!

Е благодаря ти приятелю за загрижеността, но мисля че не можа да схванеш какво та питам. Аз не искам да сачетавам нолвадекс или винстрол със други стероиди просто защото нолвадекса е антиестроген а не стероид а винстрола просто питах дали има смисал да го земам със нолвадекс в такав смисал да се предпазя от страничните му действия. Е разбрах че инжекционната форма е по добра това не го знаех явно ще се преборя със страха ми от инжекции  :roll: благодаря се пак на всички които казват мнението си очаквам още мннн такива
Пак повтарям: Моля не ми казвайте от какво има смисал и от какво не просто карайте по сащество благодаря предварително на всички  8)

VI

12.09.05
22:15

Някои хора ще престанете ли да го давате за пример. Сякаш едва ли не само с това ще го запомните. Който иска да се трови вас какво ви бърка

Е това е приказка батка  :wink:

KP

13.09.05
18:43

[quote author=“MisHkiN”]

каква е тая 17 група??? Да не би да си искал да напишеш метилов заместител на 17 място?

17.09.05
12:50

[quote author=“kpo”][quote author=“MisHkiN”]

каква е тая 17 група??? Да не би да си искал да напишеш метилов заместител на 17 място?

Бионаболът натоварва силно черния дроб. Това се обуславя от наличието на алкилна група в 17-тия въглероден атом (17 - алкилна група) в съставката на препарата. Ако се употребява във високи дози (над 50 мг. на ден)

17.09.05
16:05

NOLVADEX ( активно в-о Тamoxifen citrate) - aнтиестроген. Българският му аналог се казва ТАМОКСИФЕН и струва 4,30 лв./ 30 тбл. по 10 mg.
  Свързва се с естрогенните рецептори в клетките и така ги блокира и свободния естроген в кръвта не може да се свърже с тях. Понеже има живот на полуразпад 8 часа, трябва да се приема на два пъти - сутрин и вечер по 10 mg (по една таблетка).
    Така предпазва от гинекомастия и стероидно акне.
    Надявам се да съм бил изчерпателен, vitman, че останалите ги питаш едно, а отговарят друго!

17.09.05
20:36

Използвай тамоксифена само при високи дози-това не е като карзила -билка, а лекарство срещу рак с много странични ефекти. А и с винстрола няма смисъл, поне според мен, да пиеш тамоксифен. Иначе това, дето го пише nikolaBULL е точно.

KP

19.09.05
17:27

[quote author=“MisHkiN”]
Бионаболът натоварва силно черния дроб. Това се обуславя от наличието на алкилна група в 17-тия въглероден атом (17 - алкилна група) в съставката на препарата. Ако се употребява във високи дози (над 50 мг. на ден)

а всички ли алкилни групи заместители на 17 място натоварват черния дроб или само метиловата?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1