Добавки за 500лв на месец

Прескочи до:
Carbohydrate

28.12.12
15:33

казано от James Hinks на 28.12.12, 15:30:

Със сигурност аз и тоя, на който си се доверил ти сме различни величини в спорта ;)

не те познавам)) бях трениран, докато се откажа от човек известен и с много заслуги в русия... Но по  интернет не става. Като омагьосване е, един миг ...и си там..))) на дъното))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.12.12 16:13.

Набързо ще допълня Весо, въпреки че то не е останало много да казване още.
- Рибено масло - ОК
- Universal ANIMAL Pak - стара формула, не най-подходящите форми на витамини и минерали, куп излишни компоненти. Други идеи - Now Adam, Controlled Labs OrangeTriad. Друг е въпросът, че спокойно можеш да минеш чудесно и с витамини от среден, а не от висок клас.
- Universal ANIMAL Stack - забрави. Този продукт нито е за теб, нито си на ниво за такъв тип суплемент.
- BSN Advanced Strenght N.O.-Xplode - предтренировъчен продукт с много противоречиви мнения. Аз лично не одобрявам системната употреба на такива продукти по принцип. Ако режимът е подреден както трябва, нужда от тях няма.
- SCIVATION Xtend Intra-Workout Catalyst - добър избор, но ако ще пиеш по една лъжичка по време на тренировка - няма особен смисъл. Затова ти казах горе, че нямаш представа как да приемаш някои от продуктите. Работещите дози на ВСАА са 2-3 такива лъжички.
- Пчелен мед - ОК
- BSN CellMass - съвсем не е най-добрата идея за креатин. Креатинова матрица не значи по-добри резултати. Весо е казал останалото за този продукт. Ако толкова ти е мерак - един монохидрат ще свърши чудесна работа.
- OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard - отдавна не е най-доброто в класа си. Загледай продуктите на Syntrax и Pure Nutrition. Матричните протеини са много по-практични от еднокомпонентните.
- UNIVERSAL Casein Pro - излишен е при едно добро хранене.

28.12.12
18:30

Излишно много коментирате добавките и изишно малко - целите.

Трябва да се отбележи, че за да се постигне дадена цел в спорта, както на всички е известно са важни три неща - тренировката, яденето и възстановяването. Факт е, че хората са различи и на всеки тези неща, могат да влият различно. Например един постига едно с дадена тренировка, друг трябва да блъска по-здраво, за същото... Общото при всички е, че добавките са само ДОБАВКИ, а не нещо основно.

Ако човекът тренира по откровенно грешна програма, за какво трябва да дава пари на вятъра?
Подобен въпрос може да се зададе и за яденето.

Едва при наличието на горните неща, може да се  говори за добавки. За мен лично, добавките, от които има смисъл се броят на пръсти. Няма смисъл, нито от бустери, нито от 2 вида протеин.

09.02.13
15:40

Здравейте, момчета.

Пиша ъпдейт два месеца след като стартирах тренировките си. В първите 3 седмици наблягах предимно на ядене. След което все пак си закупих хранителни добавки. Искам да ви благодаря - спестихте ми пари и здраве с вашите съвети:

- Рибено масло  ->  ДА
- Пчелен мед  -> ДА
- Universal ANIMAL Pak ->  замених ги с Adam now (като ги приключа ще взема Opti-men). От време на време пия и по 2 хапчета бирена мая.
- Universal ANIMAL Stack -> НЕ
- BSN Advanced Strenght N.O.-Xplode -> НЕ
- SCIVATION Xtend -> ДА (чудя се дали си струва да ги заместя с BCAA Blast на Pure, при положение, че второто излиза малко по-скъпо -> 110лв срещу 96лв; Също така се чудя дали няма BCAA марки, които да стимулира по-силно mTOR чрез по-нестандартна пропорция на аминокиселините, напр. 4:1:1)
- BSN CellMass 50 Serv.  ->  замених го с Creatine Monohydrate
- OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard -> замених го с Syntrax Whey Shake (все пак мисля да разнообразя веднъж и с ON, просто за сравнение)
- UNIVERSAL Casein Pro ->НЕ

По отношение на резултати качих 10кг за 2 месеца (процентът на мазнините горе-долу се запази), при това все още не съм вкарал тренировките за крака, които планирам да включа при първото плато (непокачване на сила), за да повиша общия анаболен ефект.

Силата си вдигнах с 20%. От 100кг веднъж на лежанка, сега правя 7ца без проблеми. В понеделник ще се пробвам със 120/125кг
На гръб също значително вдигнах сила - гребането го правя при серии със 100кг.

Целите до лятото си остават в сила:
- 150кг на лежанка;
- 10кг чиста ММ (след като изпикая задържаната вода и съм в ненапомпано състояние);

Ето го и моят дневник:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/66018

Мнението беше редактирано от shaolin на 09.02.13 15:56.

EP

13.02.13
12:09

За по-силна стимулация на mTOR можеш да пробваш с PrimaForce Leucine.

13.02.13
16:49

Бих ти препоръчал CGT-10 (креатин, глутамин, таурин) вместо само креатин, тъй като съм пробвал и двете и за мен комбинираната формула работи по добре и е доказана, стига да не си един от тези които креатина не им действа, защо има хора на които тази добавка не им действа както на други. Може разбира се да си ги вземеш и по отделно съставките, но аз гарантирам, че тази формула не е маркетингов трик, както при не малко други добавки. Доказано е, че тези съставки работят много добре в комбинация !

27.03.13
22:01

казано от shaolin на 09.02.13, 15:40:

Здравейте, момчета.

Пиша ъпдейт два месеца след като стартирах тренировките си. В първите 3 седмици наблягах предимно на ядене. След което все пак си закупих хранителни добавки. Искам да ви благодаря - спестихте ми пари и здраве с вашите съвети:

- Рибено масло  ->  ДА
- Пчелен мед  -> ДА
- Universal ANIMAL Pak ->  замених ги с Adam now (като ги приключа ще взема Opti-men). От време на време пия и по 2 хапчета бирена мая.
- Universal ANIMAL Stack -> НЕ
- BSN Advanced Strenght N.O.-Xplode -> НЕ
- SCIVATION Xtend -> ДА (чудя се дали си струва да ги заместя с BCAA Blast на Pure, при положение, че второто излиза малко по-скъпо -> 110лв срещу 96лв; Също така се чудя дали няма BCAA марки, които да стимулира по-силно mTOR чрез по-нестандартна пропорция на аминокиселините, напр. 4:1:1)
- BSN CellMass 50 Serv.  ->  замених го с Creatine Monohydrate
- OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard -> замених го с Syntrax Whey Shake (все пак мисля да разнообразя веднъж и с ON, просто за сравнение)
- UNIVERSAL Casein Pro ->НЕ

По отношение на резултати качих 10кг за 2 месеца (процентът на мазнините горе-долу се запази), при това все още не съм вкарал тренировките за крака, които планирам да включа при първото плато (непокачване на сила), за да повиша общия анаболен ефект.

Силата си вдигнах с 20%. От 100кг веднъж на лежанка, сега правя 7ца без проблеми. В понеделник ще се пробвам със 120/125кг
На гръб също значително вдигнах сила - гребането го правя при серии със 100кг.

Целите до лятото си остават в сила:
- 150кг на лежанка;
- 10кг чиста ММ (след като изпикая задържаната вода и съм в ненапомпано състояние);

Ето го и моят дневник:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/66018

как върви тренировката ? До къде стигна с целите?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1