09.02.13
10:14
Сори за спама,ама как му се отразява топлинната обработка на протеина ... ?
Дам,изпревариха ме в отговора :) Достатъчно проучих този въпрос,това са поредните митове.Всяко нещо малко или много променя състава си при топлинна обработка,но няма какво толкова да му мислим.Нищо му няма на протеина.Аз лично мисля да го прибавям към омлетите и към някакви др.кексове и бонбонки (blush)
Деситка, поздрави за дневничето и успех!
Понеже попрелистих основно първите страници, нейде четох, че се чудиш дали да хапваш 0.1% или по-високопроцентно мляко....
Гледах преди време документален филм за млякото и при повечето кисели млека, които са били изследвани, 0.1 или 1.5 (абе изобщо тези най-блуткавите :) ) изобщо не са толкова (няма какво да споменаваме, че то вътре и истинско мляко няма де), така че ако ще да е мляко, то не мисля, че е проблем да консумираш 2, 3%, че даже и 4%! (дано противниците на млечните продукти не ме линчуват сега 8-) )
Membris,мерси!Относно млякото аз се опитвам да го ограничавам.Но като съм гладна понякога,хапвам каквото има в хладилника.Той приятеля ми ми взима такова,щото знае,че преди само такова си взимах.Общо взето купешките са големи боклуци,ама по-добре кисело мляко,отколкото някой джънк :)
09/02-събота
8:30-микс крекери(елда,нахут,киноа)-60-70гр.1я.2б.маслинена паста със сушени домати
сурово бонбонче
1/2грейп.на сок с МСМ,спирулина и мака
10:00-70гр.банан,кафе
11:30-Тренировка-около 120мин.
минимални почивки м/у отделните упражнения
-преден клек(28кг.)-3х12
-хип тръст(28кг.)-3х12,1х15
-бг клек(28кг.)-3х8 на всеки
-тяга(28кг)-2х20+2х20(с прави крака)
-клек с щанга зад врат(28кг.)-4х20
-гребане с щанга(28кг.)-2х10,1х12
тук минута почивка за смяна на тежестите
всички са с 2дъмбела х9кг.
-военна преса -2х8,2х6
-dumbbell row -3х8
-ренегатско-3х10 на всяка страна
-разгъване на дъмбели от лег-3х10
-едностранно гребане с усукване-3х12 на всяка
-флайс от наклон-3х5
-френско разгъване от лег-3х8
-бицепсово сгъване-3х10
-трицепсово разгъване зад врат-3х10
-индийски лицеви-2х10
корем-първите 3 изпълнени в трисет+тежести на краката-пламна ми коремчето (whew)
-обърнати коремни-3х20
-вдигане крака от лег-3х20
-двойни коремни-3х20
извивания с щанга встрани-2х20 на всяка
планк-2х1мин.
страничен планк-2х1мин.на всяка страна
планк с коляно към лакът-1мин.
HIIT Workout 21min. 50/10:
-high knees
-goblet squat(15kg.)
-burpee+push up+scissors legs+stand up &turn; around
-20 mt.climbers+tuck jump
-triceps dips(from chair)
-power jacks
-dynamic kicks
+20мин.интервално велоергометър-60/30
след хиита успях да си засека пулса по ръчния метод,бяха 29удара за 10сек,умножено х6=174,което е почти максимума ми,дано е вярно :) Имах такава енергия,не знам какво ми става,много се радвам.А кръста вече почти не ме боли,ама сега пък пак почна тазобедерената (dull)
14:30-микс крекери-60гр.80гр.извара+4б.,маслинена паста,морков,чушка,малко зеле
16:30-киви,10гр.от един био десерт с фурми и чия,1крекер
17:00 кафе с канела
19:00-2б.50гр.рикота,смесена с 120гр.извара,4маслини,голяма салата(зеле,айсберг,чушка,краставица,спанак)
по-късно може и к.мляко да има,зависи от апетитчето...
kal 1711-1800
P 134
C 185
F 56
добавам и кофичка к.мляко 0,1%(не е нарочно)
+2xOmega 3
Снимки на салатката и бъркоча със спирулина,и био десерта,който вече свърши,понеже салатката ми навява разни пролетни мисли (sun)
Мнението беше редактирано от DS* на 10.02.13 09:59.
09.02.13
18:32
казано от Membaris на 09.02.13, 11:39:
... така че ако ще да е мляко, то не мисля, че е проблем да консумираш 2, 3%, че даже и 4%! (дано противниците на млечните продукти не ме линчуват сега 8-) )
Аз противник на млечните не съм по принцип,ама не мисля,че дори хората,които завинаги са се отказали от тях,ще отрекат,че пълномасленият продукт е винаги по-добър от обезмаслените бълвочи :)
Пък и мазничкото си е вкусно :D
Деси , изглеждаш много,много,много готино.Голям кеф е да те гледа човек (и да те чете) :D
(F)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.02.13 18:33.
Ей,Тодорова,много благодаря,дано е така!И теб е кеф да те гледа и да те чете човек.Страшно си лъчезарна,гледай все така да ми разнообразяваш малко сивото ежедневие :D
п.п.Рядкост са хора като теб! :)
09.02.13
19:26
(blush) :*
Ни нам какво да кажа , хихи :)
Жалко , че напоследък само във форума оставям такова впечатление , останалият свят не ме стимулира особено :D
Ай,стига спам и в твоя дневник - то ми се превърна в хоби да налазвам тук-таме (nfun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.02.13 19:28.
казано от Т. Тодорова на 09.02.13, 19:26:
(blush) :*
х2
Ей,направих си домашни ЕКСТРА ЕНЕРГИЙНИ ШОКОЛАДОВИ бонбони!!!Обаче нема да ги пипам 1-2дена,утре може и да не удържа де,днес само близнах от сместа,а в нея какво ли не турих.То не беше чия,мака,как.зърна,кокос,лешници,мед,а за основа какаово и кокосово масло.Лелллллеее,адски добре стана,щастлива съм,скоро е ред и на шоколада (party)
Само да не наддам за лятото :D
Тодорова,спама не ми е проблем на мен (wasntme)
Мнението беше редактирано от DS* на 10.02.13 11:50.
10/02-неделя
9:00-микс крекери-60гр.1/2ж.3б.маслинена паста
домашен бонбон(от шоколадовите-ммм,фантазия (blush) )
10:00-1/2грейп.на сок с мака,МСМ и спирулина,1/2ябълка
кафе
13:00-шепа айсберг,морков,50-60гр.печен бял амур,2 нахутени крекери,1от киноа,1/2ябълка
15:00-Тренировка - 90мин.по-лекинко днес,че и мускулната е стабилна.
-сумо тяга(30кг.)-3х20
-хип тръст@30кг.-3х15
-клек щанга зад врат@30кг.-2х15,2х20
-гребане@30кг.-3х10
-избутване щанга от лег@20кг.-3х10
-тръстър с 2х9кг.-3х8
-ренегатско с2х9кг.-3х8 на страна
-лицеви с коляно към лакът-2х10
-кик бек с2х9кг.-3х12
-чуково с 2х9кг.-3х10
-трицепсово разгъване зад врат с2х9кг.-3х10
корем в трисет+тежести за крака-
-обърнати коремни-3х20
-V abs with dumbbell-3x20
-вдигане на крака от лег-3х20
после малко странични крънчове
HIIT Workout 50/20 21min.:
-high knees
-one arm alternating dumbbell swing(9kg.)
-burpee+push up+jump & turn around
-jump lunges with dumbbell
-20mt.climbers+jump
-power jacks
-squat+jump(with 2x9kg.)
+20мин.интервално велоергометър 60/30
Днес умората е сериозна,бързо ме налегна и не съм много доволна,ама все пак...
17:00-нахутен и бадемов крекер,1б.
19:00-омлет(1я.4б.20гр.лайт кашкавал,70гр.извара)салата(айсберг,краставица,чушка,спанак)бадемов крекер
1520kal:
P 116
C 149
F 54 принципно може и нещо да изпускам,че ми малеят :D
добавам 200гр.кис.мляко 2%.Това “Фрезко”наистина било мн.хубаво,само че и въгл.не са му малко :)
http://lichentrenior.com/milko-georgiev-pri-liuba-kulezitch/ -Това,някой ако иска да го гледа,с доста неща не съм съгласна,а пък и го срещах на живо скоро,приятел е на едни наши познати.Като гледам липсата на поне малко въгл.не му позволява да вдигне малко масата (wasntme) Аз не разбирам де,това си е само моето мнение...
Мнението беше редактирано от DS* на 10.02.13 20:15.
И аз съм гледала видеоклиповете с интервюта на Милко...а бе, няма да коментирам...
Абе,мани.На мен хич не ми допада мисленето му,толкова е крайно!Никой не може да ме убеди,че с 2кг.сланина и 20сурови яйца за закуска(само 1/2от деня) ще се чувствам добре.Браво на хората,които го правят,след време ще видим кое колко е полезно :)
п.п.Иначе за 10години, мазнини може да е свалил,ама мускул гледам не е качил много,ама може и да не иска (wasntme)
Не знам как бих могла да дам на детето си някой ден 200гр.сланина за закуска...
Мнението беше редактирано от DS* на 10.02.13 19:03.
11/02-понеделник
8:30-бадемови крекери намазани с дип от свежо сирене и авокадо,3б.
1/2грейп.на сок с мака и МСМ
10:00-кафе,домашно бонбонче
13:30-салата айсберг,краставица,1я.2б.50гр.лайт кашкавал,20гр.ядки
и довечера бях на рд в здравословен ресторант :D Въпреки,че не ядох кой знае колко,усетих се преяла и го пиша чийт.Изядох доста сирене(домашно),може би около 200гр.направено като топчета във вид на салата,смесено с печени чушки,пресен чесън и зехтин,хапнах и малко салата айсберг с кълнове,чушка и елда,а за десерт парче чийзкейк с ягоди-беше уникално!Както и чаша червено вино.Калориите до вечерята бяха 950,след нея са може би над 2000 :)
12/02-вторник
7:00-Тренировчица-разгряване-5мин.и после колкото може повече изпълнени кръга за 20мин.без почивка от това-
-burpees x10
-thrusters(2x9kg.)-10
-side hops-20
-push ups-10
-snatch&press;(one arm with 9kg.)-10each
-power jacks -50
-squat with 2x9kg.-15
4rounds + 10burpees and 8thrusters-20min. -много доволна (wasntme)
8:30-50гр.ленени крекери,маслинена паста с домати,3б.
дом.бонбон Х2 (100%ПМС)
10:00-кафе
13:00-100гр.извара с 1я.2б.30гр.козе сирене,малко айсберг
корнишони
16:00-30гр.бадеми
20:00-120гр.риба тон филе в собствен сос,айсберг,чушка,морков,20гр.бадеми,2ореха
kal ~1300-1400:
P 112
C 48
F 78
Мнението беше редактирано от DS* на 12.02.13 20:27.
казано от Desitka * на 12.02.13, 10:44:
Не знам защо хабите толкова много полезен материал с МСМ-а. Аз го разбърквам в 1-2 с.л., колкото да се поразтвори малко.
А маката има къде-къде по- вкъсни приложения от това да я омешиш в горчилката...и май като цяло доста хора не разбират, че тя всъщност не е добавка, а храна. :)
Дам,знам за маката,ама ми е доста неприятна,но иначе я омесвам и в суровите бонбончета,Принципно не искам да прекалявам с приема й.Още не знам дали ще усетя някакво въздействие от нея.А иначе МСМ пробвах само с лъжичка с вода и малко мед,ама пак не ми хареса,а имам цял кашон грейпфрут и трябва да се използва.А и нали МСМ се усвоява добре с някакъв витамин Ц,аз др.не взимам като добавки,затова в цитруса има добро количество :)
МСМ-а няма с какво да го смесиш така че да стане вкусен и да ти хареса ;)
Моята рецепта е: лъжичка МСМ+лъжичка витамин Ц на кристали (или течен)+2с.л. сок от лимон/грейпфрут/джинджифил...гълташ, хапваш половин лъжичка мед, и забравяш за вкуса :D
(Джинджифила също реагира добре и с МСМ-а, и с Ц-то)
Това - преди лягане...иначе пак се губи от смисъла на заниманието :)
Хм,аз четох някъде за МСМ,че не е добре да се пие преди лягане,защото може да разстрои съня,а не мен и без това ми е проблем той :( И затова го пия сутрин.Иначе ти казваш си го смесваш с витамин Ц,ама аз като не взимам,може да пробвам просто в лъжица с капки лимон или грейпфрут както казваш,баш като сироп за кашлица :D Мерси,ще се пробвам така,като намалее кашона с цитруси,че никой друг освен мен не го пипа,мен ме чака...
Между другото си изсуших кокосче на терасата,стана супер,направо не очаквах,мазничък е,но поне няма тонове захар като купешкия.Добре е за хора,без дехидратори,но скоро и аз ще имам (party)
казано от Desitka * на 10.02.13, 18:56:
Абе,мани.На мен хич не ми допада мисленето му,толкова е крайно!Никой не може да ме убеди,че с 2кг.сланина и 20сурови яйца за закуска(само 1/2от деня) ще се чувствам добре.Браво на хората,които го правят,след време ще видим кое колко е полезно :)
п.п.Иначе за 10години, мазнини може да е свалил,ама мускул гледам не е качил много,ама може и да не иска (wasntme)
Не знам как бих могла да дам на детето си някой ден 200гр.сланина за закуска...
Относно сланината... Моя приятелка беше тръгнала нейде на фитнес и имаше за известно време инструктор. Та човечеца и беше направил и режим на хранене, в който за закуска беше включил едно дебело, ама дебело поне 3 пръста парче МАСЛО (а може и две слепени, като за сандвич (puke) ) + едно якичко парче кашкавал. Еми какво да ви кажа... трагедия. (dull) А тя има да сваля.
Колкото и привърженици да има подобен режим,няма да се убедя,че това е правилно.Може и просто да не е за мен.Но съм чела доста по въпроса и има нещо такова,че ако доста дълго време се лишаваш от въгл.ако решиш да се върнеш към тях някой ден,тялото ти ще срещне трудности с усвояването,общо взето куп проблеми.Интересно ми е защо професионалнитет билдъри не се хранят така,щом е най-правилно според някои,а минават на подобно хранене в последни дни преди състезания с цел да поизчистят максимално и да изхвърлят вода.Ама хайде да не предизвиквам протести :D всеки е свободен да мисли,каквото иска.Аз прогреса на мускулчета го видях като си увеличих въгл.,мъчила съм се и по-дълго на НВД,ама не е за мен просто,при мен ефекта е мазно+ (wasntme)
казано от Membaris на 12.02.13, 12:35:
Относно сланината... Моя приятелка беше тръгнала нейде на фитнес и имаше за известно време инструктор. Та човечеца и беше направил и режим на хранене, в който за закуска беше включил едно дебело, ама дебело поне 3 пръста парче МАСЛО (а може и две слепени, като за сандвич (puke) ) + едно якичко парче кашкавал. Еми какво да ви кажа... трагедия. (dull) А тя има да сваля.
Пак не разбираме, и пак сме склонни да оплюем и отречем всичко непознато, вместо да се опитаме да го разберем...
При определени обстоятелства кашкавал с масло е прекрасно хапване.
ПП: Сори за спама.
Мнението беше редактирано от Margi на 12.02.13 12:50.
Аз лично много харесвам на вкус тази комбинация...
Мнението беше редактирано от Miyu на 12.02.13 12:54.
Аз не оплювам никой и нищо. Споделям мнение.
Е сори, че реших да го направя. И да, вярно е, че не разбирам от абсолютно всичко на този свят, но именно за това се обсъждат или споделят нещата. (blush)
Да,разбира се,при определни обстоятелства.Иначе не на всички им харесва,на мен от много мазно ми става адски тежко,лениво,получавам киселини и не ми е добре просто.Както при всяко нещо има и плюсове,има и минуси.Не съм против,но не съм и “ЗА” :)
казано от Membaris на 12.02.13, 12:53:
Аз не оплювам никой и нищо. Споделям мнение.
Е сори, че реших да го направя. И да, вярно е, че не разбирам от абсолютно всичко на този свят, но именно за това се обсъждат или споделят нещата. (blush)
Добре де, като не си наясно не изказвай изрично мнение, че е трагедия и че няма какво да кажеш.
казано от Desitka * на 12.02.13, 12:47:
професионалнитет билдъри
Говориш за хора с по 30+ кг оувъруейт(поне)...наблъскани с химии и органи като на носорози...За тях ли става дума...:)))
Те и бял хляб с баници и торти да ядат пак ще са нафибрени...
А и виждала ли си ПРОФИ билдър в основен период.
Аз съм виждал двама БГ шампиони и много снимки и клипве в нета...няма помен от релеф...само надути, водни бидони...
Мнението беше редактирано от slavko на 12.02.13 13:33.
казано от Membaris на 12.02.13, 12:35:
казано от Desitka * на 10.02.13, 18:56:
Не знам как бих могла да дам на детето си някой ден 200гр.сланина за закуска...Относно сланината... Моя приятелка беше тръгнала нейде на фитнес и имаше за известно време инструктор. Та човечеца и беше направил и режим на хранене, в който за закуска беше включил едно дебело, ама дебело поне 3 пръста парче МАСЛО (а може и две слепени, като за сандвич (puke) ) + едно якичко парче кашкавал. Еми какво да ви кажа... трагедия. (dull) А тя има да сваля.
Треньора и му стискам ръката...с другата ръка на сърцето.
Ти как искаш да сваля...с мюсли ли??? Или с обезмаслено мляко:)))
Единия вариант е глад, другия е докато свикне нещо максимално малко като обем и максимално като хранителна стойност...е какво по-добро от качественото масло?
И не, никой не е казал да ядеш свинска мас с лъжицата, че тука една наша приятелка беше така и вика, ми пълничка съм...ми как да си:)
В този ред на мисли, без да отиваме в крайности, за хора които се притесняват че НВД ще доведе до бавна и мъчителна смърт, може да опитат въглехидратната ротация...много удачно решение, ако се изпипа и прилага както трябва.
12.02.13
13:26
Аз пък мисля, че е време да се спре със спама в този дневник... (dull)Всеки си има различно виждане за режимите, все пак хора сме - различни сме. Като човек се чувства добре по начина, по който се храни - да се храни както си прецени. И отново смятам, че би било хубаво да се приключи с тази тема (wasntme)
Най-яката комбинация за закуска е 150гр краве масло от хладилника, 100гр кашкавал и 150 гр свинско.
Леле Membaris, добре, че не ми четеш дневника, че ще се уплашиш от количеството мазно, което поглъщам, преди малко ръгнах и няколко парчета сланинка, че един колега билдър беше донесъл да пробваме :D
Свинска мас с лъжицата - може би не, но кокосово масло с лъжицата - О ДАААА :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.02.13 13:27.
С две ръце за въглехидратната ротация! :) Освен това казах,че не съм против никой режим,против крайностите съм,а такива режими с 0 въгл или с 25гр.на ден за мен са крайни.Това си е просто мое мнение,никой не ангажирам с него.Хм,един желаещ да качва мускулна маса без добавки(подчертавам) ще се справи ли само с ВМ-НВД,не вярвам,това имах впредвид.Всички се тъпчат с въглени и с какво ли още не,качват мазно разбира се,и чистят после-известната схема.Вярвам в твърдението също,че завишения прием на протеини при ниско въглехидратни режими(не визирам Вм-нвд) е с цел да се избегне евентуално горене на мускули,докато тялото привикне да използва мазнините като енергия.Също не мисля,че всичко работи еднакво при всеки.Аз се разбирам перфектно с въглехидратите и ми е добре така,виждам резултатите които търся,друго не ми трябва :)
п.п.Не искам да споря с никой,лично мое мнение в моя дневник,не съм учена,а просто свободен човек със свои виждания.Не твърдя кое е правилно и кое не,просто си защитавам моята теза :)
Мнението беше редактирано от DS* на 12.02.13 13:34.
казано от Наталия Николова на 12.02.13, 13:26:
Аз пък мисля, че е време да се спре със спама в този дневник... (dull)Всеки си има различно виждане за режимите, все пак хора сме - различни сме. Като човек се чувства добре по начина, по който се храни - да се храни както си прецени. И отново смятам, че би било хубаво да се приключи с тази тема (wasntme)
Кое е спам от написаното...?
казано от Desitka * на 12.02.13, 13:33:
С две ръце за въглехидратната ротация! :) Освен това казах,че не съм против никой режим,против крайностите съм,а такива режими с 0 въгл или с 25гр.на ден за мен са крайни.Това си е просто мое мнение,никой не ангажирам с него.Хм,един желаещ да качва мускулна маса без добавки(подчертавам) ще се справи ли само с ВМ-НВД,не вярвам,това имах впредвид.Всички се тъпчат с въглени и с какво ли още не,качват мазно разбира се,и чистят после-известната схема.Вярвам в твърдението също,че завишения прием на протеини при ниско въглехидратни режими(не визирам Вм-нвд) е с цел да се избегне евентуално горене на мускули,докато тялото привикне да използва мазнините като енергия.Също не мисля,че всичко работи еднакво при всеки.Аз се разбирам перфектно с въглехидратите и ми е добре така,виждам резултатите които търся,друго не ми трябва :)
п.п.Не искам да споря с никой,лично мое мнение в моя дневник,не съм учена,а просто свободен човек със свои виждания.Не твърдя кое е правилно и кое не,просто си защитавам моята теза :)
Има някакъв разум в поста ти, затова няма да продължавам с моите. Но горната приятелка започна с трагедиите, нали така:)
А тази схема с качване-чистене...теб кефи ли те...защото тялото не го кефи, вервай ми!
Не,не ме кефи тази схема!Много против съм даже.За мен е по-добре много бавно,но сигурно,което поне при мен се получава с ротацията.А и тя е доста добра,когато искаш да качваш и чистиш едновременно,което е много трудно и става бавно,но важното е,че става.Обаче за хората ектоморфи(като брат ми 99%ектоморф)трябва да използва тази схема за да качи по-бързо,ама и при него без добавки няма да стане,така че да го удовлетворява.Както и да е де,много се отклоних.
А Membaris просто изказва мнение,не виждам нищо лошо,дори за някои да е грешно :)
Аз рядко се обаждам защото ме е страх и мен да ме скастрят така,затова си правя спам в моя дневник :D
Мнението беше редактирано от DS* на 12.02.13 18:09.
С една и съща храна може и да се сваля, може и да се качва.
Не знам защо като се каже, че трябва да се яде масло сланина и т.н. хората си представят 2-3 килограма сланина на ден и 3-4 кубчета масло ...
казано от Madboy на 12.02.13, 19:20:
С една и съща храна може и да се сваля, може и да се качва.
Да,много съм съгласна с това!Всичко опира до количества,но все пак и до качество.Иначе сланина не бих яла,просто защото ми е гадна само на вид и тялото ми я възприема като враг (giggle) ,а масло обичам най-много на препечена филийка,но жалко,че не е добра комбинация...
п.п.още малко спам за дневника ми,че днес съм бъбрива-За съжаление общоприетите догми и режими не действат на всички еднакво,ако беше така скъпите ни диетолози и инструктори нямаше да се надпреварват да измислят всякакви откачени диети от сорта на “По една ябълка и 2ч.л.кис.мляко на ден”или “Да отслабнем само с 200гр.шоколад на ден!” :D -това последното щеше да е готино...
Мнението беше редактирано от DS* на 12.02.13 21:27.
13/02-сряда
9:00-бадемови крекери,маслинена паста,1/2ж.3б.
2дом.бонбони,кафе
1/2грейп.на сок с мака,МСМ,спирулина
12:00-Тренировка-около 90мин.
този път започнах с горна част-
-бицепсово сгъване +раменна преса(2х9кг.)-4х6
-ренегатско(2х9)-2х10 на страна
-двустранна раменна ротация(2х9)-3х10
-избутване на щанга от лег(20кг)-3х15
-кик бек(2х9)-3х12
-флайс(2х9)-3х6
-кофички с 9кг.-3х15
-флайс от лег(2х9кг.)-2х6,1х10
-гребане с щанга(30кг.)-4х12
-клек с щанга зад врат(30кг.)-4х20 в суперсерия
-хип тръст(30кг.)-4х15 в суперсерия
-тяга с прави крака(30кг.)-4х20 суперсерия
малко добро утро и напади
за корем в трисет+тежести на краката
-двойни коремни-3х25
-обърнати коремни-3х25
-вдигане крака от лег-3х25
HIIT Workout 21min. 50/10:- с тежести на крачетата :)
-high knees
-sumo squat(16kg.)
-round burpee
-4push ups+10mt.climbers
-swing(16kg.)
-dynamic squats+jump
-plank knee to elbow
HIIT 20/5 3rounds:
-burpee
-high knees
-power jacks
-push ups
-butt burners-left leg
-butt burners-right leg
стреч
15:00-омлет(1я.4б.30гр.козе кашкавал,70гр.извара)салата(айсберг,зеле,чушка,кълнове,спанак)бадемови крекери
17:30 кафе
20:00-пак малко от същата салата,250гр.(смес от печени чушки,извара,козе сирене)
kal 1450~1500
P 120
C 67
F 78
Не знам какво ми стана,но час след тренировката не мога да си поема въздух,и в момента едвам дишам,дано да е за хубаво :P
Мнението беше редактирано от DS* на 13.02.13 18:05.
14/02-четвъртък
9:00-микс крекери(киноа,елда,нахут,амарант)-50гр.3б.маслинена паста
10:00-таханов бонбон,1/2грейп.с мака,МСМ и спирулина
11:00кафе
13:00-Тренировка-80-90мин.
-раменна преса(2х9кг.)-3х12
-ренегатско(2х9)-3х8на страна
-изнасяне на дъмбел напред-3х15
-разгъване на дъмбели(2х9кг.)от наклон-3х8
-флайс+коремна преса(с гирички)-3х15
-трицепсово разгъване зад врат с 9кг.-3х12 на ръка
-бицепсово сгъване от клек(2х9кг.)-3х8
-ходещи напади с 2х9кг.-43 крачки
-бг клек(2х9кг)-1х12,2х10 на крак
-гребане с щанга(30кг.)-3х12
-хип тръст(30кг.)-2х15,1х20 в суперсерия
-тяга с прави крака(30кг.)-3х20 в суперсерия
-клек с щанга зад врат(30кг.)-3х20 в суперсерия -пламнаха ми крачетата,еле глутеуса (whew)
корем първите в трисет с тежести за крака:
-обърнати коремни-3х25
-вдигане на крака от лег-3х20
-странични крънчове-3х10 на страна
-мелница(14кг.)-3х12 на страна
-придърпване на шв.топка от планк с лакти-20
-придърпване на шв.топка с крака от лицева поза-3х10
HIIT Workout 50/10 18min.3rounds:
-high knees
-one arm(alternating)dumbbell swing(14kg.)
-burpee
-dynamic squat+jump
-4push ups&10mt;.climbers
-power jack
HIIT Workout 20/5 3rounds:
-high knees
-burpee
-push ups
-low jacks
-mt.climbers
15:30-омлет(1я.3б.30гр.козе кашкавал),шепа салата,микс крекери-50гр.
хапка(10гр.)домашен шоколад (inlove) -не знам как успях само толкова да си взема,хубаво нещо е волята!Малко е грозен на снимката,ама вкуса....без коментар :)
Направих си и първия домашен меден балсам за устни (party)
17:00-кафе
19:00-1я.2б.малко извара,2ч.л.маслинена паста с домати,салата(зеле,айсберг,чушка,спанак,кълнове,морков)
2ленени крекера
kal.1500~1600
P 118
C 124
F 68
едит—>+200гр.кис.мляко
Мнението беше редактирано от DS* на 14.02.13 20:35.
Хих,лесно е Кат!Аз както винаги импровизирах :) Разтопих на водна баня на ниски градуси(за да не прецакаме ценните съставки на маслата)25гр.какаово масло и 20гр.кокосово масло(малко защото експериментирам още).След като се разтопи прибавих 10гр.какаови зърна(смляни)10гр.чия,10гр.мака,30гр.мед,30гр.какао(сурово)20гр.рожков и няколко смлени лешника.Изсипах в една формичка и го оставих да си се втърди на спокойствие.Преди малко го пробвам,ами фантазия е!Няма такъв вкус!Иначе може да си слагате каквото искате и в каквито искате пропорции.Мен тепърва ме чакат различни опити,искам да направя с бадеми и с по-малко мед да стане по-горчив,че така повече ми харесва (blush) Дано нещо да се е разбрало,но рецептата си е стандартна :)
Мнението беше редактирано от DS* на 14.02.13 17:05.
15/02-петък
7:00-30мин.интервално вело
8:30-ленени и бадемови крекери,3б.маслинена паста
1/2лимон с мака и МСМ,15гр.дом.шоколад
10:00-кафе
13:00-ленени крекери,1/2от(50гр.козе сирене,1я.2б.150гр.печени чушки,извара)20гр.ядки
16:30-малко кафе,хапка черен линдт с кокос-Хубав е,взех само да го дегустурам.Брей много ми е силна волята(или пък манията),ама моя всякаш си ми харесва повече :D
20:00-др.1/2от обяда,салата(зеле,айсберг,чушка,морков,спанак,кълнове)20гр.ядки
kal:1300-1400
P 91
C 66
F 78
Мнението беше редактирано от DS* на 15.02.13 20:38.
16/02-събота
8:30-ленени крекери,1я.2б.маслинена паста
1/2портокал на сок с мака и МСМ
10:00-кафе,10гр.дом.шоколад
13:00-ленен и бадемов крекер,1я.2б.50гр.моцарела,30гр.ядки
17:00-кис.краставички
20:00-70гр.моцарела,салата(айсберг,морков,чушка)10бадема
1350kal:
P 97
C 49
F 85
Тая мускулна на глутеуса много бавно минава (dull) Иначе поспах 8 часа (rock)