Закупуване и закрепяне на лост - съвети

09.02.13
21:47

Здравейте!Имам няколко въпроса на които се надявам на прости отговори тъй като не съм лесно схващащ :D .Отскоро разбрах ,че мога да се набирам и искам да си купя лост за вкъщи.Моля ви, който има (пък и дори да нямате) да ми дадете линк за хубави лостове,за които може да кажете ,че са такива и ако може и аргументи :D .Ако може също така да обясните как се поставят какво е нужно тъй като се рових из нета обаче приятели ми казват ,че някои се чупели други са паянтови трети седели грозно като се заковат за касата на врата и така ...друго което ме интересува къде да закрепя лоста ...на каса на врата (дали ще има място да се набера) в коридор между стени (тогава ще ми трябва лост който се самозатяга) и т.н. Искам доста информация тъй като не съм много решителен човек и не искам да си хабя парите за боклуци ..Наистина ще съм благодарен ако отделите време да ми помогнете .
Благодаря предварително :) !!!

Темата беше редактирана от S Simeonov на 09.02.13 21:51.

10.02.13
11:30

Мерси много! Тези теми ще ми помогнат доста за монтажа ,макар че ще е по-добре да искам помощ от баща ми за по-сигурно :D..но за да стигна до монтажа ще е добре ако може някой да ми даде български линкове (смисъл не някви в долари и т.н. ами направо да се купи..надявам се ,че разбирате или пък примерно от спорддирект,депот не ги знам там какви са тези чудесии) или пък не знам съвети как да си направя сам лост ... наистина ще ми трябва вашата помощ :).Благодаря !

Мнението беше редактирано от S Simeonov на 10.02.13 11:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1