10.02.13
16:56
Здравейте имам малки притеснения с това, че съм прекално висок.. та ето малко характеристики за мен :
Висок съм 193-4-5 на 16 години и 8 месеца съм.Баща ми е висок 1.86 (при положение, че пуши от 18-20 годишна възраст), майка ми е 1.70-1 висока. Дядо ми също е висок 1.85-6.. Та какво мислите ?
Някой хора се оплакват че са ниски, пък други високи. Не се притеснявай ... Колко кг са.
Еми няма нищо по хубаво от това да си висок. Аз също съм висок, на 20 години съм 193см. висок. Не знам как е при теб, но аз по едно време имах комплекс от това, че съм висок. Особено като бях 16- 17 годишен. Винаги съм бил най високото момче в класа и тн. А знаеш, че децата понякога са жестоки. Освен че съм висок и съм си едър. Структура на ендоморф с широк гръб и развити крака. Някой ще си кажат- какво по хубаво от това да си висок и едър.
Наистина имах комплекс от височината си, имаше моменти в които се мерех на страничният праг на вратата и се молех височината ми да не нараства.
Сега като се замисля съм расъждавал доста глупаво. Гордея се, че съм висок и едър, с добри и здрави гени.
Доста подигравки съм отнесъл заради размерите си, но просто другите са били комплексари.
Не се притеснявай, че си висок. Едвали някой по нисичък би ни разбрал и тн. но да не ти пука.
10.02.13
18:53
Аз съм около 2-та метра и умирам от яд,че не съм с 10-тина сантиметра по-висок :D