Височината.

10.02.13
16:56

Здравейте имам малки притеснения с това, че съм прекално висок.. та ето малко характеристики за мен :
Висок съм 193-4-5 на 16 години и 8 месеца съм.Баща ми е висок 1.86 (при положение, че пуши от 18-20 годишна възраст), майка ми е 1.70-1 висока. Дядо ми също е висок 1.85-6.. Та какво мислите ?

10.02.13
17:06

Някой хора се оплакват че са ниски, пък други високи. Не се притеснявай ... Колко кг са.

10.02.13
17:27

85.

10.02.13
17:40

Еми няма нищо по хубаво от това да си висок. Аз също съм висок, на 20 години съм 193см. висок. Не знам как е при теб, но аз по едно време имах комплекс от това, че съм висок. Особено като бях 16- 17 годишен. Винаги съм бил най високото момче в класа и тн. А знаеш, че децата понякога са жестоки. Освен че съм висок и съм си едър. Структура на ендоморф с широк гръб и развити крака. Някой ще си кажат- какво по хубаво от това да си висок и едър.
Наистина имах комплекс от височината си, имаше моменти в които се мерех на страничният праг на вратата и се молех височината ми да не нараства.
Сега като се замисля съм расъждавал доста глупаво. Гордея се, че съм висок и едър, с добри и здрави гени.
Доста подигравки съм отнесъл заради размерите си, но просто другите са били комплексари.
Не се притеснявай, че си висок. Едвали някой по нисичък би ни разбрал и тн. но да не ти пука.

Deadeye

10.02.13
18:53

Аз съм около 2-та метра  и умирам от яд,че не съм с 10-тина сантиметра по-висок :D

10.02.13
19:56

Аз съм 190 см и много се кефя :D
Колкото до въпроса ти - никой не може да ти каже колко още ще пораснеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1