Въпрос относно програма за начинаещи.

10.02.13
17:44

Здравейте, начинаещ съм и съм на 14, след 2 месеца правя 15. В момента гледам само да качвам килограми и откакто съм започнал има ефект, но се чудя каква програма да си съставя за след примерно седмица или две, когато вече започна да тренирам напълно самостоятелно. Целта ми е да заякна. Не съм си поставил за цел да стана Мистър Мускул или да се тъпча с ненужни химии, от които нямам нужда на този етап.

Като за начало мога да споделя, че разполагам с цялата седмица и мога да ходя и да почивам, когато преценя, нямам други задължения.

Упражненията за крака са ми много по-лесни, отколкото за ръце и там нямам проблеми. Доколкото знам е хубаво човек един ден да тренира за долна част, а друг ден - за горна. Но трябва ли да правя всички упражнения за крака в един ден или мога да ги разделя, защото уредите са много като почнем от пресата до прасеца... Но като цяло повече се интересувам за горната част (включително гърди), какво бихте препоръчали на начинаещ?

Carbohydrate

10.02.13
18:01

http://www.bb-team.org/forums/viewforum/9   тук разгледа ли?

10.02.13
18:23

казано от Vasil Stoianov на 10.02.13, 18:01:

http://www.bb-team.org/forums/viewforum/9   тук разгледа ли?

Да, горе-долу, но при различните хора е различно и ако нещо ми хареса в дадена програма, то нещо друго не ми харесва. Например - избягвам да правя клекове още от самото начало. Най-вероятно ще трябва да се консултирам с треньора и да видя дали не правят индивидуални фитнес програми.

10.02.13
21:22

казано от joe gyurov на 10.02.13, 17:44:

Здравейте, начинаещ съм и съм на 14, след 2 месеца правя 15…Но трябва ли да правя всички упражнения за крака в един ден или мога да ги разделя, защото уредите са много като почнем от пресата до прасеца... Но като цяло повече се интересувам за горната част (включително гърди), какво бихте препоръчали на начинаещ?

Много ясно,че трябва да правиш краката в един ден. Ти да не искаш да правиш по половин крак на тренировка? :) Или по четвърт крак? :D Колко си висок и колко кила си? Може да се интерсуваш повече от горната част (включително гърди),ама то така не става. Тренира се всичко,а не това което на теб ти харесва.

10.02.13
21:33

казано от Миро на 10.02.13, 21:22:

казано от joe gyurov на 10.02.13, 17:44:

Здравейте, начинаещ съм и съм на 14, след 2 месеца правя 15…Но трябва ли да правя всички упражнения за крака в един ден или мога да ги разделя, защото уредите са много като почнем от пресата до прасеца... Но като цяло повече се интересувам за горната част (включително гърди), какво бихте препоръчали на начинаещ?

Много ясно,че трябва да правиш краката в един ден. Ти да не искаш да правиш по половин крак на тренировка? :) Или по четвърт крак? :D Колко си висок и колко кила си? Може да се интерсуваш повече от горната част (включително гърди),ама то така не става. Тренира се всичко,а не това което на теб ти харесва.

175 cm/52 kg

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1