03.01.13
15:10
Здравейте,
искам да започна с това, че за 2 месеца свалих 10кг с умерен режим на хранене и тренировки, кардио на вело около 180 минути седмично. Без добавки. Сега обаче се оказа, че се налага да сваля спешно около 25-30 кг за около 40 дни (до 10-15 Февруари). Минавам на сериозен режим на лишения. Оставете това със съсипването на здравето и вредните неща, МОЛЯ! Знам, че мога и да си докарам и най-лошото... но съм решил, това е свързано с моя мечта. Така, нека започна:
Сега съм 107 кг, трябва да стана около 80-85 за 40 дена. Като добавки съм взимал доста, сега съм се спрял на Йохимбин HCL, но ще реша допълнително на коя фирма, старата формула ОЕР (имам от Май месец 2012), ЕС стак. Въпроса ми хора е, дали може да се свали физически това тегло за това време, независимо от загубата на ММ? Някой има ли опит или наблюдения на подобни ситуации? ПАК МОЛЯ СПЕСТЕТЕ ЗДРАВНИТЕ СЪВЕТИ, наясно съм с рисковете, които поемам!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.01.13 15:13.
03.01.13
15:15
Махнах нещичко, тук такива детайли не се обсъждат.
Няма начин за постигане на тази цел, освен оперативно.
Припомням, че това е форум за здравословен начин на живот, а не място за вълшебства на всяка цена.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.01.13 15:19.
10.02.13
17:00
казано от Иван Милев на 03.01.13, 15:10:
Въпроса ми хора е, дали може да се свали физически това тегло за това време, независимо от загубата на ММ? Някой има ли опит или наблюдения на подобни ситуации? ПАК МОЛЯ СПЕСТЕТЕ ЗДРАВНИТЕ СЪВЕТИ, наясно съм с рисковете, които поемам!
разбира се че може,мой приятел свали есента 30кг за около 2м и половина,аз също съм свалял доста по този начин.Разбира се ако искаш това да са само мазнини и да ги имаштези мазнини.Темата е много дълга но накратко не ти трябва спорт изобщо,просто се храниш с да речем, ако ти трябват 2500 калории/ден ,ти се храниш с 1000 калории на ден като белтъчини,въглехидарти,мазнини ти са 40%,30%,30%.а и има значение какви са точно .Има една диета Зоната от там може да видиш кои храни са благоприятни и кои не.Храниш се 4-5 пъти на ден през 2-3 часа и още след 2-3 ден организма си влиза в някво метаболно състояние в което си гори мазнините като ги преобразува в нужните ти дневни нужди и ти не чувстваш глад никакъв.
С две думи възможно е,и е напълно здравословно.И още по важно, става и без грам спорт,може да си лежиш на дивана по цял ден .При отслабването 99% зависи от храната.Разбира се след това е + да си спортуваш да се стегнеш а и да си подържаш теглото,както и за кондиция
10.02.13
17:34
казано от davidorentol на 10.02.13, 17:00:
казано от Иван Милев на 03.01.13, 15:10:
Въпроса ми хора е, дали може да се свали физически това тегло за това време, независимо от загубата на ММ? Някой има ли опит или наблюдения на подобни ситуации? ПАК МОЛЯ СПЕСТЕТЕ ЗДРАВНИТЕ СЪВЕТИ, наясно съм с рисковете, които поемам!
разбира се че може,мой приятел свали есента 30кг за около 2м и половина,аз също съм свалял доста по този начин.Разбира се ако искаш това да са само мазнини и да ги имаштези мазнини.Темата е много дълга но накратко не ти трябва спорт изобщо,просто се храниш с да речем, ако ти трябват 2500 калории/ден ,ти се храниш с 1000 калории на ден като белтъчини,въглехидарти,мазнини ти са 40%,30%,30%.а и има значение какви са точно .Има една диета Зоната от там може да видиш кои храни са благоприятни и кои не.Храниш се 4-5 пъти на ден през 2-3 часа и още след 2-3 ден организма си влиза в някво метаболно състояние в което си гори мазнините като ги преобразува в нужните ти дневни нужди и ти не чувстваш глад никакъв.
С две думи възможно е,и е напълно здравословно.И още по важно, става и без грам спорт,може да си лежиш на дивана по цял ден .При отслабването 99% зависи от храната.Разбира се след това е + да си спортуваш да се стегнеш а и да си подържаш теглото,както и за кондиция
Това шега ли е или си сериозен?
Абе едно е да си 150 кила и да свалиш 20/30,едно е да свалиш последните 20.ЗА мен това е лудост,да не кажа по остри думи.
Мнението беше редактирано от Васил Р на 10.02.13 18:58.
10.02.13
22:01
Ами човека ,тои си е доцент между другото,преподава в чужбина, и е изчел маса материали и е толкова навътре в материята отслабване че едва ли всички тук взети заедно ще знаят колкото него :)
Беше 110-5кг свали до около 80-5 като мазнините му бяха към 25% и свали само и единствено мазнини.В момента е качил 2-3кг и от 2-3м си ги подържа.
Прави си изследавания /преди и след/ .Аз съм свалял по този метод 3кг мазнини за 10 дена и после съм си задържал кг.
Така че не ,не е шега.
Мнението беше редактирано от davidorentol на 10.02.13 22:02.