10.02.13
22:29
Здравейте, на 16 години съм. Височина: 185см, Килограми: 79кг. Целта ми е да изчистя мазнините и да направя добър релеф. Ще съм благодарен, ако някой от форума ми помогне с изготвянето на хранителна програма! Благодаря предварително ! :)
Колко време си тренирал за мускулна маса?
Мнението беше редактирано от Юли на 10.02.13 23:17.
6 месеца тренирах за мм и бях 86кг сега изчистих малко, но не достатъчно...Мускулите ги имам сега остава само да направя добър релеф, но ми трябва вашата помощ за диетата. :)
Лашкай здраво още малко докато започне да се затопля времето, а ако толкова искаш диета за за сваляне, провери в раздел хранене има доста добри
Мнението беше редактирано от Димитър . на 11.02.13 00:08.
Има доста хубави, но там е проблема, че не знам колко храна да ям винаги ми се струва малко! :(
08:00 Мюсли с прясно мляко
10:30 Кисело ляко до 2%+50гр ядки+1 ябълка
12:30-13:00 200гр пилешко + салата
15:30-16:00 1 ябълка
18:30- 200гр извара+салата
Добра ли е диетата ?
Малко бавни въглехидрати прибави и ги сменяй, да не ядеш всеки ден едно и също :D. Ако имаш време може да си направиш дневник и да драскаш всеки ден какво си ял, има доста хора който ще ти пишат и може да ти помогнат..
И за храната като сваляш си ги смяташ ккал и трябва да приемаш по малко от колко гориш, в една тема пишеше по колко ккал се съдържат в 1 гр,
въглехидратите 4ккал, белтъка 4ккал и мазнините 9ккал, мисля че бяха така ако искаш провери ама то си ги пише на опаковката
Мнението беше редактирано от Димитър . на 16.02.13 23:44.
Когато не си сигурен в нещо,просто не се изказвай.Даваш подвеждаща информация и ще го объркаш.
1гр протеин = 4кал.
1гр въгл. = 4 кал.
1гр мазнини = 9 кал.
Не съм казал на човека, че съм ги номерирал с точност, казах му да провери, аз просто ги драснах да е наясно горе-долу. Благодаря, че ме поправи.
Знам за тая таблица, но ми е много трудно да я смятам, ако някой иска да ми помогне със смятането да помага ! :)
22.02.13
22:47
Е то смятането на калории и хранителни вещества е лесно. Кажи калориите и веществата на кой хранителен режим или продукт ти трябва да сметнеш? :)