Как прасецът да расте от вътрешната страна?

11.02.13
11:07

Както виждате на снимката,прасецът ми е несъразмерен с горната част на крака,искам да го накарам да расте от вътрешната страна.Съвети?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.02.13 11:12.

Когато правиш упражнения за прасец, леко приближи петите една към друга.

11.02.13
11:13

тоест с лек балетен разкрач,така ли?

Балетът не ми е сила, но ето друг пример. Разбира се, не толкова събрани, най-малкото ще получиш дискомфорт при упражнението.

Длъжни сме да споменем пак за гена - ако не е дал изначало в тази мускулна група, ще е по-трудно. При мен поне и скачането на въже помогна.

11.02.13
11:18

ами гена ми е категоричен-много слаб прасец.за 7 месеца разстежа е 1 см след супер тежки тренировки..Бягам на пръсти,скачам на въже,,,само не ходя на висок ток,гледам мацките на токчета са с добре оформени прасци..
:)

Аз защо си мисля, че точно обратното трябва да направи - да събере пръстите и да си раздалечи петите. Поне аз усещам по-добро стягане от вътрешната страна по този начин.

11.02.13
11:24

не знам направо..преди да забременея пак тренирах,откакто се помня все са ми слаби прасците,а пък краката като цяло мн бързо растат,чак вече пропускам тренировки за крака,щото могат да станат огромни,особено горните глави на квадрицепса....по-важно ми да си оправя прасеца,отколкото да си видя плочките !!!

Carbohydrate

11.02.13
11:37

На лег преса или на тренажор, но само с прави крака. Пускаш петите надоло, колкото можеш, като броиш до 4, бавно и се вдигаш на прътси( след като се вдигнеш на пръсти и мислиш, че по-високо не може, правиш 2 усилия да се вдигнеш още по-високо). И така, бавно, 10-12 пъти, като на последният път, когато си на пръсти, задържаш колкото можеш.Трябва да те боли много)), но това е нормално! Това е. Следваща такава тренировка след 7 дена. Успех.

11.02.13
11:40

ок. по принцип тренирам със свободни тежести само,избягвам машините,но ще ги включа,щом ще помогне

11.02.13
13:53

И аз знам че за вътрешната част на прасеца се прави точно по обратния начин - пръстите събрани, а петите на вън.
Иначе прасеца расте с мнооого тренировки с най-различни тежести и повторения. Една серия средна тежест с балансирани повторения, после една много тежка с малко повторения, после много лека са 20-30 повторения и т.н.
edit; Явно съм в грешка. http://www.bb-team.org/exercise/1558_kalf-mashini

Мнението беше редактирано от fqls на 11.02.13 13:59.

11.02.13
14:11

значи петите навътре?

Навътре.

А за твоя прогрес от 1 см за 7 месеца, не се притеснявай - при мен са около 3 см за близо 14 години. :)

11.02.13
14:38

ок.ще се мъча още.няма да се отказвам

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.02.13 16:52.

11.02.13
16:45

благодаря :) очаквам и твоето мнение да бъде изтрито както на Тайсън :)

11.02.13
16:59

Прасеца за да ти порасне, трябва да увеличиш мускулната си маса в долната част на тялото като цяло. От снимките ти личи, че си доста слаба - трябва доста да поклякаш и да подърпаш тяга, също така и да се храниш в калориен излишък. :)

за ВЪНШНА част - с раздалечени пети, а предната част на стъпалата (пръстите) максимално една до друга.
за ВЪТРЕШНА част - както е казал Димитър.

Разнообразявай тренировките - тежко/ до отказ/ суперсерии и тн.
И все пак - генът си е от значение при тях.

Успех:)
И се храни качествено.

11.02.13
19:28

благодаря на всички за съветите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1