Има ли?

SP

11.09.05
20:22

Мн ми е интересно има ли състезатели посещаващи сайта и форума?

SP

11.09.05
20:23

[quote author=“Sparki70”]Мн ми е интересно има ли състезатели посещаващи сайта и форума?

Нека да говорим само за силови спортове... :lol:  :lol:

PR

11.09.05
22:30

off/
Ми да - аз съм по ШАХ :)

SL

11.09.05
23:20

Незнам...със сигурност има някои,но те никога няма да си го признаят, защото им е под достойнството сигурно.А човек винаги има какво да научи, никой незнае всичко така че....Състезатели пишете и си признайте !!! :P

11.09.05
23:21

Май чукундур-а се е пускал но нека той да каже

12.09.05
01:05

и аз мисля че чукундура е състезател ама наистина нека той си каже

LA

12.09.05
01:13

DEXTER или нещо такова..чел съм негово интервю в сайта!

12.09.05
01:15

Да, аз съм бивш състезател. Участвал съм два пъти на квалификация за балканско първенство. Но не разбирам това как променя нещата.

_M

12.09.05
01:17

[quote author=“largozol”]DEXTER или нещо такова..чел съм негово интервю в сайта!

Мисля ,че ника му беше DRECS

По силов трибой има няколко Александър Николов, дори Ивайло Христов е влизал, както и доста други.Иначе форума е бил посещаван лично от Иван Николов.Преди години тук се навърташе и неколкократен световен шампион на федерацията NABBA.Вероятно пропускам някой, но той няма да ми се сърди надявам се.

SP

13.09.05
11:50

Преди време имаше едно момче pepe - май така беше и той не беше ли състезател?

[quote author=“Sportex”]Преди време имаше едно момче pepe - май така беше и той не беше ли състезател?

Той е състезателя който споменах, че е световен, но на NABBA.

13.09.05
21:01

[quote author=“ivan.shishmanov”]Иначе форума е бил посещаван лично от Иван Николов

Кой е Иван Николов.Не следя състезанията и не съм го чувал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1