Дневникът на Juls

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.10.12
19:56

Не знам тук какво да напиша :))))))

Темата беше редактирана от Juls на 21.08.13 23:02.

09.01.13
10:17

Здравей :)
Извинявай,но за твоите 1.70 см 55 кг са идеални.Колко още искаш да отслабваш?

Т. Тодорова

09.01.13
10:40

Я,още един дневник,който ще следя ! :) Желая ти успех и искрено се кефя на снимките ти - първоначално помислих,че си на 15 (sun)

Лили , тя ако иска да тренира и да чисти - няма лошо.Никога не ме е радвало това смятане на сляпо - ти тежиш толкова,висока си толкова , значи за теб еди кое си е идеалното.Всичко е много индивидуално - опира до структура,кости,личното й възприятие.Доколкото виждам,иска да се “отмазни” - може върху тия 55 да качи 6 кила мускул и да е 10 пъти по-доволна от себе си.
Килограмите при хора в добра форма (такива,които не са очевидно наднормени и се поддържат с много спорт) нямат особено значение,мисля.

(F)

10.02.13
19:44

хора,аз си водя дневник на тефтер,щото ми е по-лесно и го нося навсякъде,но имам ужасно голям напредък :)

10.02.13
19:47

Еее сподели и с нас! Аз като видя твой пост и го изчитам на един дъх. Много ще ми е интересно как тренираш и се храниш! (F)

10.02.13
19:53

Успех и от мен! Ще следя с интерес пътя към целта! (F)

10.02.13
20:47

Тренирам само със свободни тежести,никакви машини покрай силовите тренировки.В момента съм с 14% подк.мазнини и съм в режим на чистене.Няколко пъти бях в застой,сега излязох като увеличих и калориите,и кардиото.Имам 5 силови седмично,8 кардио тренировки седмично-да ,в някой дни имам по 2 :)-преди обед и привечер.Храня се по ВМ-НВД,много стриктно смятане,до грам,теглене.Имам син на година и три месеца и домашни задължения,освен това съм студентка 3 курс-живота ми е потенциален хаос,който някакси успявам да подредя,не ме питайте как.Резултата от тренировките ми е удивителен,нямам възможност и време сега да се снимам,но скоро.Кардио-смесвам и хийт и лисс,3 пъти седмично правя табата.това е общо взето

10.02.13
20:47

може да видите прогреса при мерките,те говорят достатъчно

казано от JulsaVena на 10.02.13, 20:47:

Тренирам само със свободни тежести,никакви машини покрай силовите тренировки.В момента съм с 14% подк.мазнини и съм в режим на чистене.Няколко пъти бях в застой,сега излязох като увеличих и калориите,и кардиото.Имам 5 силови седмично,8 кардио тренировки седмично-да ,в някой дни имам по 2 :)-преди обед и привечер.Храня се по ВМ-НВД,много стриктно смятане,до грам,теглене.Имам син на година и три месеца и домашни задължения,освен това съм студентка 3 курс-живота ми е потенциален хаос,който някакси успявам да подредя,не ме питайте как.Резултата от тренировките ми е удивителен,нямам възможност и време сега да се снимам,но скоро.Кардио-смесвам и хийт и лисс,3 пъти седмично правя табата.това е общо взето

Браво бе ! За момиче да си толкова надъхана . Супер ! Успех и продължавай в същия дух . Само леко с претоварването , защото и аз правя по 7-8 кардио трен на седмица и доста вечери ми е трудно да спя от преумора .

11.02.13
19:31

нямам проблеми със съня,спя по 7-8 часа и се чувствам наспана,вечер заспивам на секундата като легна.Като цяло при мен психологическия фактор-амбиция-е много силен.

Да не си зодия овен ?

11.02.13
22:34

мне :) ВОДОЛЕЙ СЪМ :)

А какво учиш ? :)

12.02.13
13:57

Гърбът добре, ама краката и дупето... поработи върху тях, доста сериозно клякане трябва да приложиш, иначе нагоре си си ок.
Айде успех.

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.02.13 13:57.

12.02.13
13:59

казано от Заболотная на 12.02.13, 13:57:

Гърбът добре, ама краката и дупето... поработи върху тях, доста сериозно клякане трябва да приложиш, иначе нагоре си си ок.
Айде успех.

Пояса също много работа го чака...не знам как си успяла да заформиш такъв гръб, а на останалата част от тялото да не и личи че е влизала в зала... ;)
Това с най-добри чувства го казвам, и на база на снимките от профила ти. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 12.02.13 14:00.

12.02.13
15:07

казано от Маргарита Манева на 12.02.13, 13:59:

Пояса също много работа го чака...не знам как си успяла да заформиш такъв гръб, а на останалата част от тялото да не и личи че е влизала в зала... ;)
Това с най-добри чувства го казвам, и на база на снимките от профила ти. :)

По-скоро светлината играе роля за гърба и много нисък процент подкожни мазнини.

12.02.13
15:10

Е, ако не иска да има мускулна маса, за нея си ок сигурно, то е ясно, че няма маса на гърба, но пък е чиста.
Което ме навежда на мисълта за оная приказвка - “Дебела жена с цици е като слаб мъж с преса - Не важи” :D

Според мен няма смисъл от такъв подход с толкова много сметки.

12.02.13
21:54

уча Международни икономически отношения.
В зала почти не влизам-тренирам 99% вкъщи,със свободни тежести.
Краката и дупето-не знам защо толкова зле ви изглеждат,краката ми са стегнати,тепърва започва да се орелефяват,затова не съм ги снимала-защото все още не съм доволна много от тях.Гъзът ми беше плачевен преди август-септември 2012,не целулитест,просто плосък-това ми е ген,всички жени от фамилията са така и въпреки това от тогава досега аз имам 8см горница в обиколката на дупето,като ханша и талията не са порастнали-тоест дупето расте назад,не настрани.За мен това е достатъчно голям напредък,тепърва започвам да се развивам.Другата причина поради която краката ми изостават е ,че ако ги тренирам наравно съъс всички мускулни групи,квадрицепса ми буквално расте за седмица.Защо краката ми никога няма да бъдат перфектни? Защото допреди 6-7 години бях страшно болнава.Имам 13 пневмонии през живота си.Всички лекувани с антибиотици мускулно в крака отпред-само че тъпия доктор не разбрал,че имам непоносимост към тоя антибиотик,дето с години ми е бил инжектиран-и на мястото,където е ставало това,течността не се е абсорбирала,от което се получи мехур между мускула и кожата,който беше пълен с нещо като гел-в това се беше превърнал неабсорбирания антибиотик.В гимназиалните години спортувах много активно и мускула започна да ме боли.Наложи се оперативно да се отстрани това нещо,плюс част от мускула,където е бил захванат мехура.Резултатът-видимо хлътнало място,което не се знае дали с годините ще се оправи.Операцията ми беше 2009,досега почти няма промяна.
Само човек,който е в същото положение,може да ме разбере защо например не ходя в зала.Синът ми е на година и 3 месеца,мъжът ми е на работа от 8 до 5.Живеем сами.Детето,домакинството,курсови работи,четене за изпити,пазаруване,извеждане на разходка на детето,тренировки-в момента имам в някои дни по 2 кардио тренировки.Няма на кого да го оставям,освен в събота.За 1 ден какво по напред да свърша? Тренирам докато спи преди обяд,защото ако не спи ми се вре в краката-ще го ударя с дъмбела,ще го ритна без да иска,ще стане мазано.Плюс това се иска концентрация за добра тренировка.Защо не може мъжът ми да го гледа след работа,за да ходя на зала?Защото имаме пчелин и ходи там се занимава с кошерите.Просто,хора,това което правя в момента е магия.Не се оплаквам ,не се оправдавам,само отговарям на вашите казани и неказани въпроси.Ставам в 7,лягам към 2….През тези 5-6 часа сън ставам поне два пъти...С времето и оборудването,което разполагам в момента,аз давам всичко от себе си.

12.02.13
21:57

и за пояса да кажа-вече грам паласки нямам вече,костта ми е много широка.при интерес мога да кача снимка,където след боледуване бях 44 кг при ръст 170 см и поясът ми изглежда по същия начин

12.02.13
21:59

казано от JulsaVena на 12.02.13, 21:54:

Имам 13 пневмонии през живота си.

Според мен трябва да работиш преди всичко за закрепване на имунната система - МНОГО добра храна, много грамотни тренировки и задължителни дихателни упражнения.
13 пневмонии са скандално много!!!

12.02.13
22:06

Това беше преди.Отдавна се храня качествено,лекувам се с нетрадиционна медицина,абе открих топлата вода преди 6-7 години,когато бях на границата между знаеш кое и кое...От тогава съм здрава!!!

12.02.13
22:10

как мога да си сменя името на темата?

12.02.13
22:11

казано от JulsaVena на 12.02.13, 22:10:

как мога да си сменя името на темата?

Редактирай от първия пост в нея.

12.02.13
22:14

благодаря.А за тренировките,следете ме,ще виждате напредък.тази седмица ще си вземам още тежести,че тея са ми леки вече.аз съм много амбицирана!!!

12.02.13
22:21

Браво за ентусиазма. Като се огледам около себе си повечето жени буквално си търсят извинения и оправдания да не се движат (!), пък камо ли да тренирант. Ти тренираш въпреки всичките ти ангажименти и занимания сързани със семейство, къща и университет. Продължавай в същия дух и служи за пример на всички запуснати и мързеливи кифли, които са готови да повярват и поглъщат всякакви магически хапчета за отслабване само и само да не се налага да мръднат от кафето или дивана.

Мнението беше редактирано от Dexter Morgan на 12.02.13 22:23.

12.02.13
22:24

Благодаря за подкрепата.Наистина е хубаво да има хора,които да отбелязват напредъка,било той минимален.Само аз си знам откъде съм тръгнала и през какво съм минала и се гордея с това,което постигам.Кусури излишно не си търся,радвам се на всеки малък просперитет,така се чувствам щастлива от живота си :)

12.02.13
22:40

Така и така съм почнала да пиша..Храня се по ВМ-НВД.Тренирам предимно със свободни тежести.Кардио-бягане и вело.Табата-от време на време.Имам поставени ясни цели-
ПО-ГОЛЯМО ДУПЕ
ПО-ГОЛЯМ ПРАСЕЦ
ПРИЯТНО ОЧЕРТАНА ПРЕСА
РЕЛЕФНО И ХАРМОНИЧНО ТЯЛО
ИЗДРЪЖЛИВОСТ
Не целя кой знае какво покачване на ММ,освен в глутеус и прасЕЦ
Много харесвам тялото на Ивет Лалова,но съм далеч от мисълта да ставам като нея

12.02.13
23:32

Храната днес общо:
1 доза протеин
100 гр.лешник
омлет 3 айца с 15гр краве масло и 50гр кашкавал
100гр свинско
250 гр.печени червени чушки с домашен яб.оцет и чесън
Общо 96б/123м/37в
Калории 1639
Пропуснах закуската-имах неотложен ангажимент сутринта
тренировката-крака,25мин кардио вело

13.02.13
00:10

Каква е тая тренировка - “крака” ?

13.02.13
08:32

пълен клек 3*15 1*8
дълбок клек от междинна изходна позиция 3*12
Напади 3*15 за всеки крак
Повдигане на таз от лег 3*20
Тяга с прави крака 3*15
повдигане на пръсти от стоеж до отказ почти
Повдигане на пръсти от седеж пак така
кик-бек със собствено тегло 3*20 за всеки крак
Загрявката ми е power jumps,power jacks,suicide jumps

13.02.13
09:04

Менюто зза днес:
Закуска- 50гр овес,10гр стафиди,10гр сурови белени семки,50гр кис.мляко

Протеин

Обяд-100 гр свинско в 10гр.краве масло,100гр броколи в 10гр.краве масло

Следобед-100гр кашкавал

Вечеря- омлет 3 айца с 15 гр.кр.масло и 50гр сирене

Последно ядене-100 гр.извара с 10 гр.студенопресован зехтин

Макротата общо- 110б/119м/51в
Калории-1715

Тренировката днес ще бъде за корем,малко ще зачекна пак прасеца.След трен.кардио сесия и привечер още 1 кардио сесия-по половин час ги правя.Първата е хийт,следобната е лисс

13.02.13
09:27

казано от JulsaVena на 12.02.13, 22:40:

Много харесвам тялото на Ивет Лалова,но съм далеч от мисълта да ставам като нея

Ти и да искаш, няма как да стане :D

13.02.13
09:28

казано от JulsaVena на 13.02.13, 09:04:

Първата е хийт,следобната е лисс

Следобедната е....какво?

13.02.13
09:35

Low Intensity Steady State (y)

13.02.13
09:36

liss-low intensity steady state.

13.02.13
09:40

И ако може да не ми казвате-това няма как да го постигнеш.Тук съм за градивни критики.

13.02.13
09:45

Голямо дупе, при положение, че ти нямаш ген за такова, ще постигнеш с тежък клек.
Може да го повдигнеш с не-тежък клек, но не и да стане по-голямо.
Затова, първо систематизирай с укпрепване на имунната система, както ти е казала Марги, да си толкова здрава физически ( вътрешно), че да можеш да си позволиш да търсиш тежкият за теб клек, този, който ще предизвика мускулен растеж.
Друго, което се сещам, за да не ти изглежда костта на пояса толкова голяма, спрямо другата част на тялото, е, да си разшириш раменния пояс.
Аз това избрах - от 90 раменен пояс преди гоидна и половона, сега е 114, без да съм свалила кой знае колко пояса, от 92 на 87.

13.02.13
09:45

казано от JulsaVena на 13.02.13, 09:40:

И ако може да не ми казвате-това няма как да го постигнеш.Тук съм за градивни критики.

ОК, можеш да го постигнеш, в случай че успееш по някакъв начин да върнеш годините назад и да започнеш да се занимаваш с лека атлетика на професионално ниво, ако намериш средства за суплементация, подобна на нейната.
Така по-градивно ли е? :)

13.02.13
09:51

да,по-градивно е :) Благодаря и на двете за напътствията,ще седна днес да си пооправя програмата.

13.02.13
10:03

Градивна и обективна най-вече.
Ти имаш толкова неща, които можеш да промениш и подобриш, че даже и не може да предположиш. Така че, всичко интересно и хубаво ти предстои, ако искаш де...

Като Ивет не можеш да станеш никога(обективно казано), тя живее на пистата от както е почнала да бяга малко по-бързо, отколкото е ходила:)

Нормална жена, с прилична и координирана двигателна култура, която няма да сваля 15+ кила, демек не е тотално атрфорирала(или поне това е моя критерии), може за около година и половина целенасочена работа, да бяга 13 секунди или малко под тях...
За по-големи резултати, трябва да напусне работа, да забрави за раждане няколко години, да се строши от тренировки...за някой републикански медал, с който да се снима до дебелия си, оттегчен съпруг, дето няма да му пука изобщо...:)

Такива ми ти работи...сценарии доста, начини тоже...ит из ъп то ю, както казва презокеанския брат:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1