18.12.12
22:06
Казвам се Петър Костов.Висок съм 170.Тежа 92 килограма.Занимавал съм се с руско кемпо,карате Киокошинкай,кик бокс-състезателен(златен,бронзов и сребърен медал),муай-тай-състезателен(бронзов медал).Сега се занимавам с фитнес защото искам да се състезавам като културист.Тренирам от 2 години фитнес и постиженията са ми:
Преди силовите постижения имах и аеробни-гребане,бягане(12 км за 34 мин) и ред подготовки за състезания по кикбокс и муай тай.
клек 165кг(пълен клек)
лежанка 155кг
мъртва тяга 200кг(от блок 10 см)
кофички 10 с 35 кг тежест
раменна преса 95кг(без помощ от краката)
гръдна обиколка 115см
ръка 43см(студена)
бедро 72см
прасец 43см
предмишница 36см
врат 45см
Преди спазвах културистичен режим на хранене,но разбрах че за мене си ми е по добре да ям когато съм гладен само и вмомента да изям колкото мога.Нещата които ям са-свинско,картофи,ориз,пълнозърнест хляб,грейпфрут,зехтин,кисело мляко,прясно мляко цедено мляко,сирене кашкавал,телешко,яйца и рядко пилешко.Аз съм разбрал че не е вярно че може да се усвои само 40 гр протеин на ядене и със себеси го доказвам.
Преди тренировка пия кафе. След фитнес ям храна,някой път креатин или аминокиселини,но лично аз несъм видял действие от другите добвки.
За тренировка обичам тежките базови упражнения,но сега съм на вълна изолиране на мускулите за повишаване на мускулната маса.
Само като предизвикателство последната трен на правих 12серии по 12 клека(пълни) със 100 кг и 13та серия 16 повторения.Общо взето тренирам по инстинкт вече,защото смятам че това е най одбрият начин.
Пробвал съм всякакви тренировкъчни програми:
Опитах се да правя силовата програма на Иван Абаджиев,5х5 за сила и маса,сплитове за маса на Арнолд и др.
Общо взето това е.
Модерация: В този форум не се обсъждат забранени медикаменти!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.12.12 08:00.
19.12.12
21:54
Ти си ебати машината :)
26.12.12
23:16
Имам 2 цели.Една близка и една далечна.Близката е да вдигам 250 мъртва тяга до края на юли,а далечната е да вдигам 180 лежанка до края на август.
26.12.12
23:18
Ще показвам подобрението си през 1 месец.На 26ти януари очаквайте резултати.
27.12.12
11:03
Браво бе момче!
09.01.13
03:38
12км бягане за 34 мин? евала за другите постижения, ама това време е абсурдно.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 09.01.13 03:40.
10.01.13
22:57
Сетовният рекорд на 10 км е 26:44,за 15 км е 41:13.Аз не разбирам какво абсурдно виждаш.
27.01.13
16:13
Новите ми постижения са че преминах от 3дневна тренировъчна програма към 5дневна и се приспособих към нея.Заздравих си поясните мускули и средните гръбни мускули с наведи с щанга и екстензии за кръст всеки ден.Вече не правя котешки гръб когато правя тяга.Започнах да използвам ластици в някои тренировки добавени към щангата с цел по голямо натоварване в най горната точка на изпълнението а килограмите на упражненията с ластиците са си същите което значи че силата ми се е повишила но още няма да правя максимуми.Ще си направя контролно на клек и мъртва тяга чак на 1ви февруари и ще ви кажа резултатите.
01.02.13
18:29
Днеска направих 195 кг мъртва тяга,160 пълен клек на тегло 90кг.Беше ми леко днеска и не се пренапрягах.Усещах че можеш да вдигна още,но щях да си изкривя гърбът.Напреедакът ми се измерва днеска в това че гърбът ми беше прав,което не се отнася за старите ми постижения.Това е хора другата седмица петък(8 февруари) очаквайте нови постижения.
казано от Petyr Kostov на 01.02.13, 18:29:
Днеска направих 195 кг мъртва тяга,160 пълен клек на тегло 90кг.Беше ми леко днеска и не се пренапрягах.Усещах че можеш да вдигна още,но щях да си изкривя гърбът.Напреедакът ми се измерва днеска в това че гърбът ми беше прав,което не се отнася за старите ми постижения.Това е хора другата седмица петък(8 февруари) очаквайте нови постижения.
Браво !
Защо не описваш тренировки,хранене?Ако нямаш време-разбирам..
Успех ;)
02.02.13
00:12
Просто не ми се занимава да описвам храненето и тренировките.Примерно днеска си правих само сингли за да не се изморя докато дойдат по големите килограми и ми беше лесно зщаото бях свеж а не бях правил 5х5 и 3х3 и 2х2 както в другите тренировки.Храненето напоследък е с повече калории за да си покрия енергоразхода понеже много енергия изразходвам заради 5 дневните тренировки.Програмата коят оправя в момента е:
Понеделник:Заден клек(скоростен) с ластици,преден клек,екстензии,коремни преси и скачане.
Вторник:Скоростна лежанка с ластици,кофички с тежест,хеликоптер и дърпане на щанга зад гърбът за задно рамо.
Сряда:Мъртва тяга от блок,гребане с щанга,бицепсов осгъване с щанга,екстензии и коремни преси.
Четвъртък:Лежанка от земята(който е гледал уестсайд барбел трейнинг знае за какво говоря),лежанка,раменна преса,трицепс.
Петък:Клек и мъртва тяга,коремни преси и екстензии.
Тази програма действа много добре за мене понеже намирам много бърз резултат.
08.02.13
21:37
Здравейте приятели имам добри новини.Днеска на тренировка направих пълен клек със 170 кг и мъртва тяга 200 кг без фитили.Днес е ден за победи.Сутрин започнах да бягам от 2 дни и да се катеря.Просто обичам 2разовите тренировки.Храня се вмомента с високо мазнинна ниско въглехидратна диета.Взимам креатин и бирена мая вмомента.Другата седмица пак ще пиша прогресът си.Много ми е интересно ако някой тренйор от бб тийм види това съобщение ще го помоля да си напише максималните постижения каквито и да са смисъл може да не е с щанги а да е вв др насока>Благодаря ви и приятна вечер.
09.02.13
16:14
Те :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58778/P640#p-878384
10 кила по-лек от тебе, на сила с по 30-40 кг над тебе ;) Набори сте.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.02.13 16:15.
10.02.13
14:22
Вече имам стимул да тренирам.Благодаря.
10.02.13
15:04
Искам да се ядосам.Прекалено съм спокоен и това не ми харесва.Моля ви ако знаете на4ини,методи и техники за това как мога да предизвикам гняв и ярост в себе си моля ви споделете.Благодаря ви.
Модерация: Моля, уважавайте българския език! Заменянето на букви с цифри е недопустимо!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.02.13 15:47.
10.02.13
16:05
Ти направо ме разби , не съм срещал човек който да има цел да се нервира :) по спокойно братле ... недей така :)
11.02.13
01:26
Прекаленото ми спокойствие ми пречи.Честно ви казвам,ако някой има идея как мога да се ядосавам по-лесно нека каже.Имам сериозен роблем.Малълм Х е казал Anger is a gift.
11.02.13
08:56
казано от Petyr Kostov на 11.02.13, 01:26:
Прекаленото ми спокойствие ми пречи.Честно ви казвам,ако някой има идея как мога да се ядосавам по-лесно нека каже.Имам сериозен роблем.Малълм Х е казал Anger is a gift.
Ти ако в България нямаш причини да се ядосваш, значи си Буда. :D
Намери начин приятелката ти да ти изневери,и после я хвани в крачка ;)
П.П.Но непременно трябва да е с някой по-грозен от теб!Вярвай ми,ще свърши чудесна работа.
11.02.13
14:48
Не вярвам, че бягаш 12км за 34 мин! Ето ти причина да се ядосаш :)
11.02.13
15:42
И Аз ще ти дам една причина да се ядосаш. Не вярвам, че имаш 95 кг раменна преса.
11.02.13
15:51
Защо приемаш лекарства за болести, от които не си болен? :)
11.02.13
16:02
казано от Petyr Kostov на 11.02.13, 01:26:
Мога да ти кажа мен кое ме ядосва: Това че мучиш като ранено животно в залата.Да вярно вдигаш тежко,но всички те чуват въпреки силната музика...най-малкото не си сам и пречиш на останалите.Ако аз взема да викам и ох-кам като теб дали ще можеш да се съсредоточиш в тренировката си?
11.02.13
20:20
айде стига му давайте повече причини да се ядосва че ща вземе инфаркт момчето да получи
13.02.13
22:23
Здравейте всички,не че съм много корав,но се стремя да се подобрявам.Днеска тренировката ми беше скоростна със свободни тежести и ластици прекрепени към тях,отделно правих максимални частични повторения.Мъртва тяга 210х1 от блокове.
Благодаря на Metalex,Пламен Петров,Georgi Milev.Vanessa не очаквам да ме разбереш и не е нужно.Нека си представим,че те гони крокодил.Според мене ще викаш и ти.Това трябва да е тренировката а не бавна метросексуална лигавщина в помещения по чисти от лаборатории кадето мирише на ягодки.
13.02.13
22:25
Днеска имаше бягане по плажа и силова тренировка за рамене.Раменна преса пред врат ,зад врат,хеликоптер и придърпване на щанга зад гръб за задно рамо и задната част натрапеца.Събраха ми се бягане и след това силова трен по стечение на обстоялествата.
Мнението беше редактирано от Petyr Kostov на 14.02.13 15:59.
15.02.13
22:37
Здравейте приятели на спорта.Днеска подобрих рекорда на тягата на 205 кг без фитили.Изумутелно е как за седмица може да се повишава максимумът толкова и то САМО с креатин по 6 грама на ден.Много съм щастлив,че се подобрявам другата седмица петък пак ще правя максимални повторения и ще ви изненадам много.ОБЕЩАВАМ.
Всичко хубаво на вас спортисти и винаги напред и нагоре.
15.02.13
23:12
Кажете ми примери на алтети които са качили сила и за загубили мазнини в един и същ период.Благодаря ви много.
14.04.13
15:01
Дайте ми някоя много ненормална трен за крака и някоя за преса,днеска смятам да се самоубия във фитнеса.
22.05.13
14:35
Братле , защо спря да пишеш , май наистина си се самоубил във фитнеса :D :D
03.10.13
21:40
Здравейте приятели на спорта.Преди не бях напълно отдаден на себе си и на спорта,но сега нещата се промениха в мен и мисля да се заема само и единствено с културизъм в живота си.Качил съм нови снимки на профилът си откаде почва моето пътуване .