01.03.12
20:02
здравейте. някой може ли да ми каже как да си спечеля значката като “доверен потребител” или интервю ? видях че някои потребители имат и ако може по някакъв начин и на мен да ми дадат ? как ?
едит: ако пак някои само ще се заяждат не отговаряйте. искам да избегна подобни закачки !
Темата беше редактирана от георги петров на 01.03.12 20:03.
01.03.12
20:06
казано от георги петров на 01.03.12, 20:02:
здравейте. някой може ли да ми каже как да си спечеля значката като “доверен потребител” или интервю ? видях че някои потребители имат и ако може по някакъв начин и на мен да ми дадат ? как ?
“Доверен потребител” се получава след, като известно време си бил участник във форума и предполагам е след одобрение на екипа, а “Интервю” се взема от хора, които обикновено са интересни на останалите потребители и има, какво да кажат за себе си, пред по-голяма аудитория.
Т.е. и за двете си трябва време и усилия ;)
01.03.12
20:26
Дали си се замислял какво имаш да кажеш,че да ти вземат интервю?
Погледни няколко интервюта и направи преценка /ако можеш/..
Едва ли ще вземат интервю от 13-годишен ,който дори не може да си пусне собствена тема и дава лишени от смисъл съвети на хора,които знаят доста повече от него /възможно е неговите , т.e. твоите знания в тази област да клонят към нула/.За справка ,дневникът на Кристианчо,от 60та страница нататък,ако някой модератор/администратор не ги е изстрил,четете и се наслаждавайте на бисери :)
Явно просто не си от доверените хора в този форум. Не може да ти се има доверие - приеми го ;д
12.02.13
17:37
казано от PhoenixH на 12.02.13, 17:32:
Явно просто не си от доверените хора в този форум. Не може да ти се има доверие - приеми го ;д
Пък за интервю да дава отговори,после ще нагласим въпросите. ;д
Прочиташ последните два лаф-моабета, и после държиш изпит. Ако го минеш, ставаш от доверените потребители. Не забравяй да почерпиш и пияндето, все пак..
Едни хора с черни анцузи слизат от черни джипове и разменят черни куфарчета и хоп - значки, интервюта, фенки по бельо. :D
12.02.13
18:00
Групата на доверените потребители се актуализира месечно, като се взима предвид активността им и в каква степен мненията им са били полезни. Веднага пояснявам, самоцелното агитиране за подкрепяне на твои мнения не помага. :)
Интервюта правим с потребителите, допринесли за BB-Team обществото. Стараем се да покажем различни характери, гледни точки и, до известна степен, модели на поведение.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 12.02.13 18:04.
12.02.13
17:19
Какво трябва да направи потребител от сайта, за да има значка например “един от най-доверените потребители” или интервю ?
12.02.13
18:15
казано от Димитър Михайлов на 12.02.13, 18:00:
Интервюта правим с потребителите, допринесли за BB-Team обществото. Стараем се да покажем различни характери, гледни точки и, до известна степен, модели на поведение.
Хубаво е да ги подновите :)
12.02.13
18:17
казано от Димитър Михайлов на 12.02.13, 18:00:
Групата на доверените потребители се актуализира месечно, като се взима предвид активността им и в каква степен мненията им са били полезни. Веднага пояснявам, самоцелното агитиране за подкрепяне на твои мнения не помага. :)
Благодаря за отговора ! :)