LAURABOLIN ???

Темата е заключена.

13.09.05
12:22

някой знае ли дали “култовият” LAURABOLIN все още го има по ветеринарните аптеки ? и на каква цена де :):):):)  за тези , които ще отговорят в анкетата с ” не съм го чувал ” . правя следното уточнение - това е търговското наименование на препарат с активна съставка - nandrolon laurate .

13.09.05
17:33

Аз гласувах с “Не използвам ветиринарни препарати” , защото не съм използвал Лаураболин , но ще си позволя да изкажа мнение. Преди време бях решил да го вземам, но се разубедих слет като видях резултатите на двама приятели, които го използваха преди мен . Първият вземаше само Лаураболин - започна с 200 мг. на седмица и вдигна до 400 мг. и ефектът беше незабележим . Вторият започна също с 200мг. и вдигна дозата до 300 мг. и ефектът се забеляза чак след третата седмица , но след втората включи и тест.пропионат .
Та моето скромно мнение , е че препарата е доста слаб заа самостоятелна употреба, а и не съм сувсем на ясно след колко време се изчиства от организма . Чувал че се задържа двойно по дълго от Деката .

ST

13.09.05
21:39

аз залагам н андроболик (болденон) аржентински мн е лют

14.09.05
12:35

охооо по анкетата виждам , че доволните сме вече трима:) лично мнение изказвам , но за мен това е чудесен препарат. а беще и евтин:):):):)

14.09.05
15:21

Каква му е цената?

14.09.05
15:59

не знам актуална цена , но преди бе6е 20 и няколко лева за 500мг в десеткубиково шише.

17.09.05
17:35

joropower 1 пич от моята зала го беше пробвал да ти кажа ефект голям направи незнам дали е зимал и нещо друго но значи друпна близо 20-тина кила обаче после какво стана замлко не хвурли топа и колко свали не беше истина и српя да дигна близо година и нещо не е идвал !

17.09.05
18:00

LAURABOLIN-а като ветеринарен препарат не е пречистен в достатъчна степен, колкото препаратите за хора. Просто няма нужда да го пречистват в такава степен - той е за ЖИВОТНИ! Затова е и по-евтин от Dеca-Durabolin (който съдържа същото активно вещество - Nandrolon). Е, момчета, ако сте чували за “стероидна треска” , да знаете, че се предизвиква от ветеринарните препарати именно по тази причина!
      Аз лично не бих взел ветеринарен препарат!

28.12.05
00:25

Малко връщам темата но да не пускам нова.Някои знае ли каде може да се намери в Бургас и на каква цена е сега?И незнам дали е изчистен за хора или е за животни но повече го предпочитам от деката,поне знам,че е истинско и знам какво зимам,иначе само се заблуждавам,че сам на дека.ретаболил е другото решение но ми излиза солено...Bossalini ас както гледам сигурно го е зимал 1 седмица...с 1 седмица не става.И това маи няма разлика с ретаболила...защото уж и двете са нандролон но маи едното е деконат а другото нз ...

28.12.05
08:37

другото е лаурат, но изчезна от ветеринарните аптеки и може и да не се появи скоро.

DR

28.12.05
13:05

истинското му име е  Nandrolone Laorat не сам го ползвал но е препарат с две остриета от една страна качваш по чисто и не задържаш толкова вода но се качва доста от друга много запушва рецепторите и то качествено ги запушва :lol:  както всеки Nandrolone освен fenilpropionate :idea:

28.12.05
17:23

joropower значи викаш не се продава вече ... от каде тогава да го намеряя ... !

29.12.05
08:38

потърси все пак по ветеринарните аптеки. ако няма опитай да им поръчаш да ти го доставят. ако ли не, то наистина не знам откъде да намериш.

29.12.05
23:16

лауроболина се продава вьв  ветеринарната мрежа,цената му е 31/32 лв.за 10мл.на фирма “интервет“50мг/мл.миналата седмица проверих.

30.12.05
08:42

добре дошъл, миро. хубаво ще е да си прав за лаурата и наистина да продължи да го има, но моите проверки засега показват друго.

30.12.05
10:57

[code:1]Не съм казал но пак повтарям[/code:1]

Моля не обсъждайте от къде могат да се намерят веществата във форума защото ще съм принуден да делна темата !!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1