13.09.05
12:22
някой знае ли дали “култовият” LAURABOLIN все още го има по ветеринарните аптеки ? и на каква цена де :):):):) за тези , които ще отговорят в анкетата с ” не съм го чувал ” . правя следното уточнение - това е търговското наименование на препарат с активна съставка - nandrolon laurate .
Аз гласувах с “Не използвам ветиринарни препарати” , защото не съм използвал Лаураболин , но ще си позволя да изкажа мнение. Преди време бях решил да го вземам, но се разубедих слет като видях резултатите на двама приятели, които го използваха преди мен . Първият вземаше само Лаураболин - започна с 200 мг. на седмица и вдигна до 400 мг. и ефектът беше незабележим . Вторият започна също с 200мг. и вдигна дозата до 300 мг. и ефектът се забеляза чак след третата седмица , но след втората включи и тест.пропионат .
Та моето скромно мнение , е че препарата е доста слаб заа самостоятелна употреба, а и не съм сувсем на ясно след колко време се изчиства от организма . Чувал че се задържа двойно по дълго от Деката .
13.09.05
21:39
аз залагам н андроболик (болденон) аржентински мн е лют
охооо по анкетата виждам , че доволните сме вече трима:) лично мнение изказвам , но за мен това е чудесен препарат. а беще и евтин:):):):)
не знам актуална цена , но преди бе6е 20 и няколко лева за 500мг в десеткубиково шише.
joropower 1 пич от моята зала го беше пробвал да ти кажа ефект голям направи незнам дали е зимал и нещо друго но значи друпна близо 20-тина кила обаче после какво стана замлко не хвурли топа и колко свали не беше истина и српя да дигна близо година и нещо не е идвал !
17.09.05
18:00
LAURABOLIN-а като ветеринарен препарат не е пречистен в достатъчна степен, колкото препаратите за хора. Просто няма нужда да го пречистват в такава степен - той е за ЖИВОТНИ! Затова е и по-евтин от Dеca-Durabolin (който съдържа същото активно вещество - Nandrolon). Е, момчета, ако сте чували за “стероидна треска” , да знаете, че се предизвиква от ветеринарните препарати именно по тази причина!
Аз лично не бих взел ветеринарен препарат!
Малко връщам темата но да не пускам нова.Някои знае ли каде може да се намери в Бургас и на каква цена е сега?И незнам дали е изчистен за хора или е за животни но повече го предпочитам от деката,поне знам,че е истинско и знам какво зимам,иначе само се заблуждавам,че сам на дека.ретаболил е другото решение но ми излиза солено...Bossalini ас както гледам сигурно го е зимал 1 седмица...с 1 седмица не става.И това маи няма разлика с ретаболила...защото уж и двете са нандролон но маи едното е деконат а другото нз ...
другото е лаурат, но изчезна от ветеринарните аптеки и може и да не се появи скоро.
28.12.05
13:05
истинското му име е Nandrolone Laorat не сам го ползвал но е препарат с две остриета от една страна качваш по чисто и не задържаш толкова вода но се качва доста от друга много запушва рецепторите и то качествено ги запушва :lol: както всеки Nandrolone освен fenilpropionate :idea:
joropower значи викаш не се продава вече ... от каде тогава да го намеряя ... !
потърси все пак по ветеринарните аптеки. ако няма опитай да им поръчаш да ти го доставят. ако ли не, то наистина не знам откъде да намериш.
лауроболина се продава вьв ветеринарната мрежа,цената му е 31/32 лв.за 10мл.на фирма “интервет“50мг/мл.миналата седмица проверих.
добре дошъл, миро. хубаво ще е да си прав за лаурата и наистина да продължи да го има, но моите проверки засега показват друго.