Целутрон ?!

27.03.05
17:23

Здравейте! Иска ми се да пробвам целутрона,но преди да се втурна да си харча парите ми се иска да съм сигурна,че има защо! Има ли някоя от вас която да го е пробвала и да ми каже:
1.-Има ли ефект изобщо?
2.-Колко процедури са нужни?
И най-ве4е,мисля си ,че ефектът няма да трае кой знае колко дълго  :)

28.03.05
20:07

Някой би ли ми разяснил кво е тва чудо?  Извинявам се за тъпия въпрос но не знам.хаха

29.03.05
09:10

Електронна машина за “разбиване” на целулит. Поне аз така си мисля.

29.03.05
11:36

Аха ясно.Не ме касае мене.

29.03.05
17:10

Mmm да,точно това е и именно понеже звучи прекалено добре за да е истина търся женско мнение от изпробвали вече този уред....
Обещанието е “уж” да свалиш до 3 см от обиколката на бедрата,където всички знаем,че е слаба зона за горките жени ;)
Помощ!

30.03.05
15:43

Преди две години направих две серии по 15 процедури с целутрон. (между двете серии трябва да има поне 15 дена пауза). Наистина се получава съкращаване на мускулите но няма никакъв ефект.  :evil:  :evil:  :evil:  По-добре с парите, които ще дадеш за процедури да си купиш карта за фитнес. Защото при мен резултатите се появиха след като започнах да ходя на фитнес. Не си давай парите за нещо, което има съмнителен ефект, а наблегни на фитнеса ако искаш да постигнеш видими резултати.
Успех!  8)

31.03.05
09:26

И аз така мисля! Но все пак реших да питам тук защото имам няколко познати,които ходеха на такова чудо и бяха изключително доволни! Пък и при тях имаше добър и видим резултат!....И затова реших да сравня мения на “изпатили” :)

[quote author=“Lady in Black”] По-добре с парите, които ще дадеш за процедури

Може ли да попитам.За какви суми става въпрос.

Благодаря за вниманието.

31.03.05
10:09

На различните места цените са различни. Процедурите, които аз правих бяха в една поликлиника в Пловдив. Тогава една процедура беше 2.- лв. И нека пак да уточня, че става въпрос за време преди повече от две години - почти три. Сега какви са цените нямам никаква представа.  :roll:

12.04.05
08:48

Сега цените са...
например: за 15 процедури=50 лв!
А има  и нещо,наречено Dermosonic дето струва 180-200 лв ?!?
Лудница!!!

12.04.05
09:18

И понеже тва явно е темата за целулит...какво ще кажете и за другите методи като кремчета, масажи, диети и тн- кое е най-ефективно?

[quote author=“Kaia”]И понеже тва явно е темата за целулит...какво ще кажете и за другите методи като кремчета, масажи, диети и тн- кое е най-ефективно?

Скив :
http://www.bb-team.org/articles/000001.php
и дано сама си отговориш на въпроса:)

12.04.05
09:49

Миии, аз тва вече съм го изчела. Аз съм на НВД и кардио от 3 седмици и мога да ти кажа, че пак си имам целулит...бе незнам явно ми се ще всичко да става бързо и лесно, ма явно нито ще е бързо, нито лесно :)

12.04.05
10:07

Да бе,знам  :D всички сме така!
Какво ли не съм пробвала като цяло.....знам със сигурност,че на Leocrema серията помага! Но то не може само с нея де :)....аз от личен опит ти казвам,че действа супер и то само след 2 седмици! Но както можеш да се сетиш ефекта е козметичен и не особено траен...Мисля,че ако се комбинира със спорт ще е ОК и ще се задържи....
Все пак мисля,че може и да пробвам целутрона,защото ОЩЕ една позната беше и тя разправя,че свалила 3 см от обиколката на бедрата!...Леле ако е вярно...че на мен само толкова ми трябва  :D

12.04.05
11:55

Може ли малко повече информация за това кой е производител на тази серия и къде може да се намери?  :roll:

TE

13.04.05
19:23

[quote author=“Lanfear”]Здравейте! Иска ми се да пробвам целутрона,но преди да се втурна да си харча парите ми се иска да съм сигурна,че има защо! Има ли някоя от вас която да го е пробвала и да ми каже:
1.-Има ли ефект изобщо?
2.-Колко процедури са нужни?
И най-ве4е,мисля си ,че ефектът няма да трае кой знае колко дълго  :)

Купи си СаунаБелт .Че отслабнеш и нема да имап целулит. :) :) :)

FN

09.05.05
00:18

ох този сауна-не-знам-какво-си наистина изглежда като чудо, като го гледам по телевизията. има ли някой пробвал?

10.05.05
08:29

[quote author=“Lady in Black”]Може ли малко повече информация за това кой е производител на тази серия и къде може да се намери?  :roll:

Извинявай за закъснението /огромното закъснение :)/ но чак сега виждам въпроса ти!
И така : Leocrema е италианска серия и аз със сигурност мога да потвърдя че има действие ако си постоянна и спазваш указанията! Лично аз си купувам от Бонжур защото ми е най-близо /Славейков/ ,предполагам и в други магазини /аптеки/ я има серията но не знам кои....Ако има наоколо Бонжур там има със сигурност. Пробвала съм крема за стягане на корем и бедра /ventri e fianchi / към който има масажор и струва 17 лв . Като цяло цените са до 20 лв . Въобще много съм доволна но нали знаеш - само външно не става :).....трябва си си хранителен режим и спорт -точно на теб няма какво да ти обяснявам ,знаеш си! :)
успех!

10.05.05
08:31

[quote author=“forgotten name”]ох този сауна-не-знам-какво-си наистина изглежда като чудо, като го гледам по телевизията. има ли някой пробвал?

Абе хора! Не се връзвайте на тия простотии ...по тая логика и като ходиш на сауна би трябвало да отслабваш! Верно изглежда много яко ама не вярвам изобщо че е възможно! Само ако ставаше толкова лесно...

10.05.05
10:34

тва е пълен боклук според мен казват на рекламата че било по добро от сауна-я влез в сауна и като стане 90 градуса да видим къде ще е по горещо :wink:
аз ходя на сауна ма не съм забелязал от това да слабея мисля че има антитоксичен ефект в/у кожата и това е

13.09.05
12:12

Целутронът има ефект, но той е нетраен, ако после не продължиш с упражнения и режим, ами само лежиш ... Просто се възвръщат старите обиколки. В продължение на 40 минути уредът съкращава мускулите със сила и степен, която трудно може да постигнеш в залата и после още като станеш виждаш резултата. Особено на корема - става супер стегнат, но както казах ако след края на процедурите не си постоянен в тренировките няма да има смисъл.

BE

13.09.05
12:49

И аз да споделя опит.
:) Правила съм 10 процедура на един уред Корпо, който представлява следното : обвиват ти проблемните зони с едни колани и под тях слагат едни черни вендузи мажат ги с едни гелове тия вендузи и пускат ток. С една дума - мускулите ти се съкращават. Аз ходих през ден/всеки ден и имаше ефект, но малък. И е хубаво да ходиш когато си спокоен, защото иначе е болезнено. Абе то и като си спокоен ги усещаш малко кофти тия игли, но.. ток е все пак.
Пробвала съм и Леокрема(2 вида), Икаров, на Ив С. Лорен някакъв антицелулитен и истината е една - спорт и диета и водица. Ако ще си даваш парите за нещо странично, нека поне бъде масаж, смятам че това би помогнало най-много в сравнение с останалите неща. Спортувай и нещата постепенно ще се оправят, магически пръчки няма.
Успех! :D

13.09.05
19:39

Никога не съм се стремяла да махна целулита и не съм се взирала всеки ден в огледалото да видя има ли го, няма ли го :)... Но след първата една година тренировка се вгледах по-добре и забелязах,че целулита ми въобще , ама въобще не се личи :D..а преди да тренирам доста си имаше . Не съм използвала никакви кремове , масажи и т.н. ;)

AJ

09.10.05
18:10

определено с тренировки и диета се постига най-голям ефект.Просто няма смисъл да си давате парите за процедури, чиито ефект е само временен.
Иначе от антицелулитните кремове ви препоръчвам BODY LIFT 10 на LIerac.Обаче струва 50лв.

03.10.07
15:04

Кремовете за домашна употреба са пълен боклук - професионалните кремове по масажните салони са много по-силни от тези за домашна употреба (производителят трябва да се застрахова от предозиране и т.н.) Вместо да даваш пари за боклуци - ходи да си вратнеш няколко масажа за тази цена.
И да ви кажа целулитът със спорт само не се маха - трябва си и масажчета - при мен поне така стана.

Мнението беше редактирано от d.i.d на 03.10.07 15:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1