Димитър Димитров лежал в затвора?

Темата е заключена.

27.08.05
12:26

Да точно така става дума за не безизвестния български културист и абсолютен републикански шампион за миналата година Димитър Димитров.Прочетох в новия брой на М и Ф ,че започнал да тренира докато бил в затвора.Плс ако някой има по-подробна информация за причината и времето за което той е лежал там нека да напише.Междудругото това не някоя жълта статия и моля да се отнесем с подобаващото се уважение и сериозност към Митко Димитров,за това моля само информирани от достоверни източници да отговарят

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 27.05.11 15:23.

27.08.05
12:50

Ах, добрютро ти последен ли разбираш че е лежал в затвора? Заради побой точно преди заминаването на европейско по бокс ако не се лъжа! Мутра си е той и сега де! Казва че ядял по 2000 яйца месечно там, ама не вярвам! Той точно за това неможа да отиде на европейското, защото в Европейския съюз не допускат бивши затворници!

27.08.05
16:34

По-добре късно, отколкото никога! Мутра, ама яка хахаха
Взел че пребил до смърт един и си купил на вращане виза за пандиза! Йодата ти каза останалото!
Жалко че Митко в момента е безработен  :lol:

27.08.05
16:40

[quote author=”Питона”]По-добре късно, отколкото никога! Мутра, ама яка хахаха
Взел че пребил до смърт един и си купил на вращане виза за пандиза! Йодата ти каза останалото!
Жалко че Митко в момента е безработен  :lol:

След като не му е жив вече спонсора...    Дано успее поне за републиканското и световното да отиде! После вече сигурно друг спонсор ще намери, въпреки че мутренска история......

27.08.05
16:48

:lol:  Еми той банички не яде, така че няма от къде да има спестявания, тия 21 килограма месо за седмица и тия ми ти пари за гроут хормон, не са лед-два. Но финанси ще намери, споко!  :wink:
Въпреки всичко, оставяйки неговите професионални качества на ......... , като културист искам да пробие, защото като физика е нещо много чудовищно и красиво, напоследък ме кефи ама яката! :)

Да, страхотна физика има. Много ме кефи момчето  8)

27.08.05
18:17

Мен лично не ми изглежда чак толкоз голям визуално има още много да качва например Ицо е по малък а като го погледнеш все едно гледаш великан (с две думи за ръста си е преизпълнил плана)

27.08.05
18:21

Човекооооо, Митака мина може би 5или 6 дена след състезанията в Добрич покрай мен, изтървах си салатката кат го видях! Много е голям, недей така! Сега верно иска още малко симетрия тук там, ама .... време си трябва! Ицо от колко години не е спирал тренировки и хранене, а Митко е от 3 години в състезанията.
Голямо дживотно си е , цел ДЗВЕР :)  :lol:

27.08.05
18:36

[quote author=”Питона”]Човекооооо, Митака мина може би 5или 6 дена след състезанията в Добрич покрай мен, изтървах си салатката кат го видях! Много е голям, недей така! Сега верно иска още малко симетрия тук там, ама .... време си трябва! Ицо от колко години не е спирал тренировки и хранене, а Митко е от 3 години в състезанията.

Това си е мое мнение намен не ми харесва толкова значи ако мине Рони ще припаднеш  :wink:

27.08.05
21:30

[quote author=”Питона”]Човекооооо, Митака мина може би 5или 6 дена след състезанията в Добрич покрай мен, изтървах си салатката кат го видях! Много е голям, недей така! Сега верно иска още малко симетрия тук там, ама .... време си трябва! Ицо от колко години не е спирал тренировки и хранене, а Митко е от 3 години в състезанията.

Виждах го на басейна Мария Луиза преди 1 месец, тогава върви си той и след него само се чува еееееее, оооооооооо, лелееееееееее! Още по огромен е станал! Няма да го познаеш от формата в Добрич!

MJ

28.08.05
01:03

умника са го затворили за няколко месеца за побой
ама решил по средата на присъдата,че трябва да си купи креатин,протеин такива неща,за спорта....
та с други съкилийници изровили дупка и избягали
и после му турнали няколко годинки на умната кратуна!

SP

28.08.05
01:20

[quote author=“YODA”][quote author=”Питона”]Човекооооо, Митака мина може би 5или 6 дена след състезанията в Добрич покрай мен, изтървах си салатката кат го видях! Много е голям, недей така! Сега верно иска още малко симетрия тук там, ама .... време си трябва! Ицо от колко години не е спирал тренировки и хранене, а Митко е от 3 години в състезанията.

Виждах го на басейна Мария Луиза преди 1 месец, тогава върви си той и след него само се чува еееееее, оооооооооо, лелееееееееее! Още по огромен е станал! Няма да го познаеш от формата в Добрич!

Абе няма ли снимки на тоя дзвер да видим и големи българи дали има. :lol:

28.08.05
01:29

http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/Competitions2004.htm

Ето го! А Мери Джейн се хващам на бас, че досега не е и чувал за Митко Димитров, ама айде от мен да мине! Този форум е за трениращи не за заяждане! :evil:

SP

28.08.05
01:49

Т’ва момче си е било големо и преди а щом казвате, че е пораснал още е голема машина...
... дано повече момчета в БГ да има възможността да се развиват ‘щото ние го можеме т’ва да ставаме големи(повечето българи за разлика от мен :lol: ).

MJ

28.08.05
12:03

а бе Йода,като си толкова отворен що да не хванем бас че точно така си е изпросил затвора?!
бил е за малко там за побой
как ви се струва да лежи там към 5 год,не знам колко точно за побой?

MJ

28.08.05
12:05

знам го сега няма да кой да е охрана
и само лъже че взема съвсем малко химия,от скоро

спазвай добрия тон!първо официално предупреждени!прочети правилата на форума и ги спазвай!
михаил.колев

28.08.05
12:37

Митко беше за 7 години в затвора. И съдейки по темповете му на развитие съм склонен да вярвам, че наистина взима химия отскоро.

28.08.05
14:57

7-8 години някъде, дам! За химията му - чедстно, не разбирам и незнам от колко взима! Но за гроут хормон в менюто му знам от 100% достоверен източник!

28.08.05
15:49

Щом Питонае сигурен за хормона това обяснява повечето от нещата
Химията не важи пред Хормона на разтежа той е с класи над нея та маже и да е прав че взема малко химия ама хормона върши работата

28.08.05
18:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Щом Питонае сигурен за хормона това обяснява повечето от нещата
Химията не важи пред Хормона на разтежа той е с класи над нея та маже и да е прав че взема малко химия ама хормона върши работата

E, той сам по себе си хормона на растежа не върши такава работа! Доколкото знам трябва да се комбинира пак с разни стероиди, за да действа силно! Може и с инсулин, ама е много опасно!

БТВ: Мери Джейн доказа, че нищо не разбира  :lol:  :lol:  :lol:

28.08.05
18:45

[quote author=“YODA”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Щом Питонае сигурен за хормона това обяснява повечето от нещата

E, той сам по себе си хормона на растежа не върши такава работа! Доколкото знам трябва да се комбинира пак с разни стероиди, за да действа силно! Може и с инсулин, ама е много опасно!

БТВ: Мери Джейн доказа, че нищо не разбира  :lol:  :lol:  :lol:

Ами хормона на разтежа е the best от всичко
1.Гори мазнините ставаш релефен и трупаш маса едновременно
2.Прави солидна маса и то как - както никой стероид не може прави нови мускулни влакна а стероидите уголемяват наличните такива , това го прави номбер оне в разтежа е има и други де но набързо толкова +
- си може да ти порасне например носа , черепа стъпалото и товае необратим процес много оадно но... винаги има НО

MJ

28.08.05
23:59

не исках да обиждам никой
освен мутри :lol:
лежал е там толкова много заради бягство от затвора
а хормона на растежа е нещто коренно различно от тестостерона
той променя гена ти
създава нови мускулни влакна,а не като тестиса :lol:  да ти увеличава вече същестуващите
той е върха на химиите:P~~

Второ официално предупреждение , заради спам ,последното мнение по темата ви бе изтрито.За пореден път нарушавате правилата.Ще последват санкции!!!
михаил.колев

29.08.05
00:01

[quote author=“marry jane:P”]не исках да обиждам никой
освен мутри :lol:
лежал е там толкова много заради бягство от затвора
а хормона на растежа е нещто коренно различно от тестостерона
той променя гена ти
създава нови мускулни влакна,а не като тестиса :lol:  да ти увеличава вече същестуващите
той е върха на химиите:P~~

Ми това за хормона беше излишно мисля че съм го написал същото

29.08.05
11:42

Мерси за инфото и без да искам да засягам никой така някой като каже,че знаел кой каквко взима ми е става много смешно щото по принцип всеки се пази и никой не дава информация по колко и от кое,ама щом имате достоверни източници няма да споря сега с вас :D

29.08.05
11:49

Яко интересно ти става така, нали?
Само му погледни нослето на Митака, на първото състезание - Мечката, 2003та година! Погледни му камбата сега, 2005та година! Това не става от прием на белтъчини!
наблюдавай и ченето на Христомир! Тия работи все пак се виждат с очите, не ти трябва и достоверен източник, а по-скоро наблюдателност, макар че за източника съм сигурен!
Погледни и хубавата усмивка на Лий Хейни, Арнолд - имат диастеми между зъбите - това е пак заради хормон на растежа! Твърдото небце също нараства.
При Митака се отразява в разтеж и на хрущялната част на носа, погледни и мандибулата на Ицката - малко е различна, не мислиш ли ? Коклкото до гроут хормона - пичове, не че съм на ти с химията, но това за мен е най-мощният анаболен продукт! С какво се комбинира, как и по колко не знам, но факта че се взима е доста красноречив - мускулна маса и релеф!

Като споменахте за спонсори на Митко време е доцент ....ай да не му казвам името, че пак ще ми се сърди освен да го снима и да го хвали по списанията си, да вземе и някой лев да му дава от време на време. :?

29.08.05
12:23

Бил е в затвора близо 8години,междудругото той самия никога не го е крил.Там е тренирал доста яко доколкото са му позволявали условията.В момента е около120кг и мисля че е 191 см

29.08.05
17:21

Питона най-вероятно си прав,но аз имах предвид,че много хора спекулират с информацията за стероидите и за това кой и по колко взима  и когато някой начинаещ тинейджър попадне на информация от този сорт започва да зоби яко пропускайки по сериозните фактори като храна тренировка и сън.За това не трябва като видим някой здрав и веднага да го асоциираме с “Малееее тоз колко е зобил....” защото в повечето случаи така става,вместо това трябва да се замислим за потта мн пари за храна и суплементи,които е дал.Адаша (Димитър Димитров) кот ще да е зимал не ме инт важното е че в момента в БГ е най-добрия след Христомир нека не умаловажаваме това и да не подценяваме труда му с това какво зимал  :D

29.08.05
17:29

Да бе човек, виж че и аз подкрепям Митака! В името на България разбира се, за нищо друго!
Иначе тук пак си прав, че има и хора дет не са зобили, а пък са си развити, или други дет много леко са вкарали, а изглеждат по “нашите” стандарти преназобени и т.н.
Митко и Ицката по-скоро да се пазят най-добре с химията, че .....  искам още да ги гледам по сцените! Доста ме и мотивират да тренирам, спор няма! Нека са живи и здрави и особено единия да не прави вече пакости! Мисля че темата я обсъдихме из основи :)

01.09.05
14:58

чиста мутра, познавам го доста добре. Знам какво пие и по колко. Мутра!

01.09.05
15:33

Бих казал професионален убиец, ама айде  8)

01.09.05
23:37

[quote author=”Питона”]Бих казал професионален убиец, ама айде  8)

Малии да не чуе МВРрррр че ще ракрие доста от убийствата на босове  :D :D

Ако искаха щяха да са ги разкрили вече .. там играта е голяма  :evil:

02.09.05
21:33

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”Питона”]Бих казал професионален убиец, ама айде  8)

Малии да не чуе МВРрррр че ще ракрие доста от убийствата на босове  :D :D

Ами МВР-то знае за бизнеса на Бай Бойко със Бай Миле, ама нищо не правят нали!!! Изроди! Да им .....  :twisted:

02.09.05
23:23

[quote author=”Питона”]Ами МВР-то знае за бизнеса на Бай Бойко със Бай Миле, ама нищо не правят нали!!! Изроди! Да им .....  :twisted:

Ами все едно ти да се вкараш сам в затвора нали :P :P в България нищо не може да ме учуди

NE

13.09.05
15:35

Дайте неква снимка да го видим побойника  :D !

13.09.05
20:28

Ето няколко...

NE

13.09.05
21:25

[quote author=“spookyy”]Ето няколко...

....гледах го веднъж като гост на Митьо Крика, беше започнал да чисти и за около полувин час по време на предаването изпи към 3-4 литра вода  :shock:

27.05.11
14:04

Имам познат, който е лежал заедно с него в Пазарджишкия каза, че нямал нищо с формата и масата, която има сега. А и все пак си представете условията там, нормално е да не допускат такова развитие, каквото има в момента

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1