Прием само на креатин?

Здравейте ! Начинаещ съм , ходя на фитнес от около 4 месеца и стигнах до извода , че искам да кача още килограми. Та въпросът ми е относно креатин ,  до колкото прочетох в сайта креатина дава експлозивна сила и като цяло повишава силата , но ще има ли резултат само ако пия креатин без добавка за възстановяване да кажем протеин или аминокиселини. Предварително се извинявам ако има статия , в която е отговорено на въпросът ми :).

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.02.13 08:10.

13.02.13
19:14

Ще има ефект, ако се храниш добре. Иначе няма добавка, която да ти помогне.

АЧ

13.02.13
20:11

Аз креатина така го пих, без протеин и амино. Приемай го с глюкоза и да е монохидрат ! :)

13.02.13
20:23

Аз когато пих креатин, пих само него, други добавки не бях пил. Имаше си ефект и то доста тъй като преди изобщо не бях пил никакви добавки.
Но знай, че преди всичко е качественото хранене.

Аха мерси на всички за съветите , а може ли да ми кажете мнение за този http://shop.bb-team.org/biotech-usa-100-creatine-monohydrate?sku=1881 <——това е единият ми вариант другият е на “Power Food” :) !

13.02.13
23:17

Вземи си на ON - 600 грама към 37лв ако не се лъжа. Класика в жанра :)

с 4 месеца стаж никаква полза няма да извлечеш от този креатин, мога да ти го гарантирам, особено ако нямаш изграден режим и навици, в което аз силно се съмнявам

Остави добавките за малко по-нататък, още ти е рано. Във фитнеса не трябва да бързаш, запомни че всичко се постига с търпение. За сега си вдигай тежестите и почивай качествено. Храни се добре пък след някой друг месец вземи някаква добавка. Ако искаш да го пиеш самостоятелно не те съветвам. Лично аз предпочитам в комбинация с протеин и/или аминокиселини и здраво хранене!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1