Странични коремни мускули и кокалите под талията ?

14.02.13
16:15

Ами искам да питам има ли възможност,ако тренирам за тия страничните мускули дето са на мястото на паласките,може ли да ми се увеличи масата на кокалите под талията.Работата е там,че тия кокали май са ми широки и не искам още да ги увеличавам.Обиколката през тия кокали ми е 86 см,а гръдния кош е 96.Висок съм 1.84 широки ли са ми кокалите,или просто трябва да наблегна още на тренировките за гръб и рамене ?

Темата беше редактирана от Deian Petrov на 14.02.13 16:16.

14.02.13
17:01

“Кокали под талията” - това ханша ли е?

Ако да - нищо ти няма на обиколката там, но 96 гръдна обиколка за този ръст е малка. Изобщо не мисли за кокалите, талията и не знам още какво - тренирай си яко за гръб, гърди и всичко останало :)

Мнението беше редактирано от Антон Шиков на 15.02.13 15:39.

14.02.13
18:24

Ми ще тренирам повече,но не мисля,че гръдния ми е толкова малък.Сравнение с на връстниците ми (16 год) ми е добре.96 без да съм поел въздух и без да съм стегнал гърба,но при всички положения разликата ханш/гръден кош ми е малка

15.02.13
15:40

Другото е, че маса на кокалите не можеш да си увеличиш с тренировките :), така че не се притеснявай за това

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1