14.02.13
17:57
Изпитвам болка ,когато правя коремни преси и особено вдигане на краката от вис . Не мога да разбера каква е причината -не мисля че кръста ми е слаб правя мъртва тяга и клекове без проблем ,но когато почна да правя коремни и има болка .Някой имал ли е подобен проблем и как го е разрешил?
14.02.13
18:14
Коремните преси натоварват кръста доста и за това не трябва движението да е до край. Опитай с crunch програми за корем.
14.02.13
19:04
казано от master93 на 14.02.13, 17:57:
Изпитвам болка ,когато правя коремни преси и особено вдигане на краката от вис . Не мога да разбера каква е причината -не мисля че кръста ми е слаб правя мъртва тяга и клекове без проблем ,но когато почна да правя коремни и има болка .Някой имал ли е подобен проблем и как го е разрешил?
Имах същия проблем когато започнах да тренирам,понеже правех коремни преси на римско столче,а там много се натоварват прешлените на кръста.
Усеща се голяма болка за около 2-3 седмици,затова не добавяй тежест поне докато ти заякне кръста и свикне на натоварването.
При мен това сработи и сега нямам болки колкото и коремни преси да правя.
14.02.13
22:44
Опитай да тренираш коремните мускули на машини.Така ще щадиш кръста.
15.02.13
17:29
Пробвай Янда преси, според мен няма да ти причинят болки, ако ги правиш правилно...
17.02.13
16:05
Добро утро! Преди 1 месец се оженихме с моята половинка и използвахме услугите на сватбена агенция Варна. Ще споделя, че останахме много доволни от отношението им. Имахме огромен брой подаръци, но най-много ни хареса този на нейния приятел Георги - той беше избрал един от многото функционални влагоуловители в Интернет. Заминахме на меден месец в Париж и определено ни хареса. След като се прибрахме тук си купих нов телефон и по този случай беше необходимо да търся калъфи за мобилни телефони. Последното нещо, което ще препоръчам, e фирмата за кетъринг Варна - Full Catering. Направиха прекрасно събирането на нашата фирма и всички останаха смаяни.
Мнението беше редактирано от robobobo robobobo на 28.03.16 00:17.