15.02.13
00:15
Здравейте,
Попаднах на този производител на яйчен белтък на пудра:
http://www.dion.bg/protein.html
Някой има ли мнение за този вид протеин за правене на шейкове - 1 кг - 25 лв. Съдържанието на протеин е 85-88 %, което ми изглежда доста високо? Някой ползвал ли е този продукт на тази фирма? Ако някой има някаква информация, ще съм благодарен, ако я споделите с мен!
Благодаря от сега!
На хартия е много добре, обаче съм чувал, че е ужасен на вкус и се разтваря много много трудно защото много се пени. Ако ще го пробващ, взимай най-малката възможна опаковка. ;)
30.07.13
14:14
Аз също проявявам интерес и сондирам нещата. Добре ли е този продукт да го добавя към една евентуална диета за качване на маса?
Един приятел си поръчва от русенците и мисля да пробвам от неговия малко, ама няма как да разбера дали е добър, ако не нарпавя един цикъл.
08.08.13
14:51
Взех си 1 кило. Вече седмица го консумирам и изглежда автентичен и добър. За пръв път приемам яйчен белтък и ми е малко странен. Във вода не се разтваря много, даже хич, но с кисело мляко се разбърква екстра. Супер лек, неплътен и летлив и има мирис на яйца. изглежда истински и качествен продукт. Има и разфасовка с кокосов вкус, която не съм пробвал още, а безвкусния е леко солен, но се свиква.
Рано е да се каже за резултати върху диетата и тялото, но изглежда че е качествен и истински продукт.
Мнението беше редактирано от Kaiser_Soze на 08.08.13 14:51.