16.02.13
22:38
От другата седмица почвам тази програма:
http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa
Искам да питам първо трябва да правя всички серии за първото упражнение и да мина на другото упражнение или 1 серия от първото упражнение после 1 от другото и така докато мина всички по 1 серия и после пак така ? Също мисля да почна и някой хранителен режим, но още не мога да реша кой да бъде от посочените в сайта.
Нямам опит в фитнеса, но искам сериозно да тренирам и да започна да се храня както трябва. До сега прочетох няколко статии за храненето и упражненията, но все пак няма да откажа да пратите някоя статия от сайта. Пращайте всичко свързано с упражненията и храненето, което мислите,че ще ми е полезно в началото.
Не искам да ставам много едър , просто още малко маса и после ако успея да стана по оформен и релефен ще е супер. Но се надявам с времето да станат нещата.
Благодаря ви предварително!!
Не е записано, че трябва да правиш упражненията в “кръгов” формат, макар и заглавието да води в тази насока.
Явно не е такава идеята:
“Почивайте до две минути между всеки две серии и до три минути между различните упражнения”
т.е. сериите от едно и също упражнение са една след друга, през почивка до 2 минути, като ги направиш, минаваш на следващото упражнение.
17.02.13
00:28
Първо и аз така разбрах, но след това в коментарите под програмата видях това и затова реших да питам и тук, че се обърках леко:
34
LZ
29 дек 2011 18:31
Сериите една след друга ли се правят за едно упражнение или по една серия за всяко упражнение като се редуват упражненията
35
Владимир Недков
29 дек 2011 19:34
LZ, по 1 серия за движение до изпълняване на всички упражнения и отново.
17.02.13
09:55
За първия месец даже и за втория и двата варианта важат, просто идеята е да се раздвижи добре мускулатурата на цялото тяло и да се подготви за това, което следва. И да научиш да изпълняваш упражненията правилно също :)
Ако е кръгова тренировката се прави без почивка между отделните серии, почива се около 3 мин между самите кръгове.