Кога ще избие така желания релеф ?

17.02.13
10:34

Ами от 4 месеца съм в залата(преди миналото лято също тренирах няколко месеца),преди това също активно съм се занимавал със спорт-ММА,борба,плуване.Та откакто ходя на фитнес с всеки месец мазнината по ръката ми намалява все повече,вече трудно събирам мас като стегна,но релеф има само като стегна ръката и то не много дълбок.Та до кво време мога да очаквам сериозен релеф,при отпусната ръка ?

17.02.13
10:50

Нямаш необходимата мускулна маса за да очакваш подобни резултати

17.02.13
10:55

казано от any0ne на 17.02.13, 10:50:

Нямаш необходимата мускулна маса за да очакваш подобни резултати

А ти как разбра това ? Кристално кълбо ? : )) Автора да даде повече информация ако очаква адекватен отговор и помощ.

17.02.13
11:18

То е вярно,че нямам много мускулна маса,ама тва кво общо има с релефа ? иначе съм на почти 17 год 1.84 75/6 кила 34 ръка,39 прасец и 96 см гръден кош (отпуснат)

17.02.13
11:29

на 34 ръка и 75 килограма за 4 месеца зала без диета и кардио какъв релеф кажи ми ?Желания релеф както си написал няма да го видиш скоро .Натискай на храненето и на тренировките .За всичко хубаво трябва време ,не става с магическа пръчка както си мислят всички дечица.

Мнението беше редактирано от SprateXtream на 17.02.13 11:31.

17.02.13
11:35

Ми тренирам 4 пъти седмично по 2 часа някъде за храненето гледам да приемам достатъчно белтъчини.Въпросът е,че  кардиото не ми помага за  релефа на ръката.Преди като тренирах плуване имах плочки,но не и достатъчно релефна ръка.Колкото до мускулната маса е от метаболизма.Ям ли повече от 200-300 грама храна,след 1 час отивам в кенефа...Иначе силата май я имам,или поне така си мисля.Правя на лежанката 7-8 повторения с 60 килограма,на кривия лост за бицепса тренирам с 30 кила,френско разгъване с 21-22 и така

Мнението беше редактирано от Deian Petrov на 17.02.13 11:41.

17.02.13
12:35

Малко е.Натуралния бодибилдинг е сложно занимание ,изисква се доста време за да достигнеш желания резултат.Както казах вече постоянство в тренировките и правилно хранене.Не очаквай фамозни резултати за 3 4 месеца трениране .

17.02.13
12:37

Ми продължи това,което правиш.Прочети повече и си нагоди добре храната и тренировките.Ела пак след година , година и половина :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1