Колебая се между Animal Pump, Assault, Jack3D, CRAZE

Прескочи до:

07.02.13
23:13

Здравейте,
Искам да помоля някой,който е използвал някой от продуктите да даде мнение за тях .
Главно искам от продукта напомпване..сила си имам,макар че до колкото съм запознат всички дават и сила-имат енергитици.
За енимъл серията има противоречиви мнения.До този момент от нея съм пил пака,а в момента пия рейдж и нямам лошо мнение за серията .Дърпа ме да си взема пъмп,но искам и други мнения да чуя.За крейз-а също се чуват добри думи-даже е станал добавка на годината за 2012 до колкото разбрах . Всеки един от бустерите ще бъде комбиниран с бцаа и протеин . И бц-то и протеина си ги пия и сега .  Използвам протеин на Амикс а бцаа на английската фирма Reflex ,но това няма кой знае какво значение. Мерси

EP

08.02.13
11:52

Пил съм Assault и Craze и мога да кажа че Craze е най-силният пред-тренировъчен продукт, който съм пил някога. Много енергия, желание и сила за тренировка.

08.02.13
15:36

Накрая и аз ще го взема тоя крейз и това ще му бъде ..

08.02.13
19:03

N.O. Explode новата формула е много добра!

08.02.13
19:27

В момента пия крайз,преди това приемах асаут и извода е следният:
-ако приемаш бцаа и креатин и са ти нужни само енергия и фокус то най-подходящ е крайз
-асаут е по-комплексен има креатин две форми,бцаа,витамини и тн.,но е беден от към енергетици
Но иначе и двата продукта са супер въпросът е вече какво търсиш.А до пъмпа не съм го пил,ни и не бих си го купил да го пия виж само съдържанието
базирасе на неработещият креатин етил естер,не работещият л-аргинин,и малко зелен чай,кафе и таурин в неясни дози(бленд е).

08.02.13
19:41

казано от Дани Малинов на 08.02.13, 19:27:

В момента пия крайз,преди това приемах асаут и извода е следният:
-ако приемаш бцаа и креатин и са ти нужни само енергия и фокус то най-подходящ е крайз
-асаут е по-комплексен има креатин две форми,бцаа,витамини и тн.,но е беден от към енергетици
Но иначе и двата продукта са супер въпросът е вече какво търсиш.А до пъмпа не съм го пил,ни и не бих си го купил да го пия виж само съдържанието
базирасе на неработещият креатин етил естер,не работещият л-аргинин,и малко зелен чай,кафе и таурин в неясни дози(бленд е).

Мерси за отговорите,аз за това се допитвам,защото честно да ти кажа,когато седна да чета отзад какво има,освен по-известните съставки другите въобще не ги разбирам.Ето тези неща за пъмпа ми разясни горе долу макар,че съставките,които ги изброи не са ми мн ясно освен креатина..Бих се насочил към асалта значи,защото аз точно от това бягам,не ми трябват енергетици,а повече искам ефект-напопмване . БЦАА и протеин пия и в момента така че бустера с сигурнсот ще го комбинирам с тях . Аз даже се прецаках та го купих този рейдж,защото той си е енергетик . Трябва да прочета каква беше разликата между етил естера и монохидрата,до сега съм пил само монохидрат . Аргинана защо не работи според теб? Аз миналата година си бях взел едни капсули на л-аргинин и осетих напомпване и сила от него ...

Мнението беше редактирано от Ivan Oreshkov на 08.02.13 19:43.

08.02.13
19:52

Креатин етил-естера е по-не ефективна форма на креатина от моното.Моното е “по-старо” и по-тествано,за да се открие неговата ефективност.Ако ти се занимва гоогле и прочети изследванията.Ето ти за л-аргинина http://www.cpmedical.net/articles/why-l-arginine-is-ineffective-at-no-restoration има и още много материали,но ме мързи да търся.

08.02.13
22:09

Лично на мен ефекта на Craze отмина след първите три тренировки с него. Пробвах да го пия и по над три дози ефект нямаше. В момента съм много доволен от Neurocore /старата формула/, като всеки път като приема три лъжички избухвам точно след 5 минути.
Мисля да повторя, но и ще добавя допълнително ААКГ.

П.П. Когато преди година приемах Craze вкъсът му (grape) беше меко казано отвратителен. При слагане на няколко дози в 250 мл. вода веднага се получват някакви странни нюанси на цветовете, подобно на капки мастило пуснати във вода.

БО

10.02.13
17:59

Craze The Best! :)

11.02.13
16:21

казано от Ivan Oreshkov на 07.02.13, 23:13:

Здравейте,
Искам да помоля някой,който е използвал някой от продуктите да даде мнение за тях .
Главно искам от продукта напомпване..

Пробвай Агматин, изброяват му редица свойства, но напомпването, бих казал, че дори е прекалено, поне за мен.

11.02.13
17:38

казано от FaceOff на 11.02.13, 16:21:

Здравейте,

Пробвай Агматин, изброяват му редица свойства, но напомпването, бих казал, че дори е прекалено, поне за мен.

Ако ще е за напомване аз бих заложил на 5-6 грама AAKG и 5-6 грама Citrulline malate преди тренировка. По желание може да се вкара допълнително 5 грама AAKG сутрин след сън, като ще те държи цял ден след това...

11.02.13
17:59

Здравейте,

Agmatine сам по себе си според мен не е добро предложение.
От наблюденията ми към бустерите с най-добри показатели е Fierce Domination на S.A.N.

12.02.13
00:01

Братлета ,  на доста места пишат за това ААКГ .Доста неща съм прочел и се интересувам доста от добавки,но това ААКГ нещо не го схващам добавка ли е какво е ? Адвоката - тази добавка не съм я и чувал,държа нещата които пия да са по-известни.Не казвам ,че е лоша просто...

12.02.13
15:14

SAN Fierce е един от най-харесваните бустъри в Щатите, това, че го няма на плакат в твойта зала не значи , че не е известен. Domination явно е новата версия, и според ревюта от бб.ком, откъм напомване (което ти целиш) дава повече от изброените от теб.
Прочел си толкова много за добавки, и не срещна нищо за ААКГ?

Адвоката, защо ‘сам по себе си агматин-а не е добро решение’??

12.02.13
15:17

казано от FaceOff на 12.02.13, 15:14:

SAN Fierce е един от най-харесваните бустъри в Щатите, това, че го няма на плакат в твойта зала не значи , че не е известен. Domination явно е новата версия, и според ревюта от бб.ком, откъм напомване (което ти целиш) дава повече от изброените от теб.
Прочел си толкова много за добавки, и не срещна нищо за ААКГ?

Адвоката, защо ‘сам по себе си агматин-а не е добро решение’??

Защото за още някой лев отгоре си вземаш комплексен продукт.

пс: щом държиш на известното си вземи Сайтек или Пюре нутришън (rofl)

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 12.02.13 15:19.

12.02.13
15:19

казано от ncyborg на 11.02.13, 17:38:

Здравейте,

Ако ще е за напомване аз бих заложил на 5-6 грама AAKG и 5-6 грама Citrulline malate преди тренировка. По желание може да се вкара допълнително 5 грама AAKG сутрин след сън, като ще те държи цял ден след това...

Не, 1гр агматин и 7-10 гр цитрулин малат.

p.p. @Advokata, абе, Блек Джака не е ич лош

Мнението беше редактирано от FaceOff на 12.02.13 15:25.

12.02.13
19:03

Ми да чел съм,никой не е казал че като четеш трябва да знаеш всичко. Този бустер,който предлагаш въобще не е известен сравнение с другите ! Ако това си ти на снимката може и да ти повярвам че върши работа хаха . Нали за това е форум,да се обсъждат нещата!

Мнението беше редактирано от Ivan Oreshkov на 12.02.13 22:05.

13.02.13
22:12

казано от Ivan Oreshkov на 12.02.13, 19:03:

Ми да чел съм,никой не е казал че като четеш трябва да знаеш всичко. Този бустер,който предлагаш въобще не е известен сравнение с другите ! Ако това си ти на снимката може и да ти повярвам че върши работа хаха . Нали за това е форум,да се обсъждат нещата!

Е, да де.. Опитах се да ти помогна във всеки един от горните ми постове! Успех!

14.02.13
19:59

Момчета в момента BSN извадиха една от най добрите предтренировъчни формули, а именно N.O. Explode 2 Ако не греша в силата стана №1 азотен бустер, а пък ти си прави сметка , от личен опит казвам, че е добър, при полвин кутия съчетано с добро хранене, качих 4-5 кг и съм много доволен. :)

14.02.13
20:13

казано от LOSER_X на 14.02.13, 19:59:

Момчета в момента BSN извадиха една от най добрите предтренировъчни формули, а именно N.O. Explode 2 Ако не греша в силата стана №1 азотен бустер, а пък ти си прави сметка , от личен опит казвам, че е добър, при полвин кутия съчетано с добро хранене, качих 4-5 кг и съм много доволен. :)

Хахаха човече недей да говориш глупости !

14.02.13
20:33

Хаха при мен тия глупости действат

14.02.13
20:46

Е чак пък килограми да си качил от азотния бустер,не го вярвам по-скоро си ял повечко. Двоката на експлоуда излезна отдавна..но някак си bsn не ме кефат ...насочил съм се към асаулт и ще го комбиниран с креатинова матрица

14.02.13
21:41

Затова и казах, че съчетан с доброто хранене съм качил килограми не само благодарение на него, но ме помпи адски добре 2.5 см на ръце и умората настъпва по трудно, всичко почва да ме сърби и имам голямо желание за тренировка, поне при мен е така. За мен лично е по-добър от асаулта, но това си е мое мнение. Аз съм привърженик на BSN и Syntha-6 i cellmass, също са  мн добри макар, че  ми омръзна да слушам коментари, че само вкуса и бил добър... Скъпи са им продуктите като цена, но си заслужават...

Мнението беше редактирано от LOSER_X на 14.02.13 21:41.

БО

17.02.13
15:42

казано от LOSER_X на 14.02.13, 20:33:

Хаха при мен тия глупости действат

N.O Xplode не струва!

17.02.13
16:41

Всичко е въпрос до организъм, и как ти влияят стимулантите. Да казваш, че не струва е леко смешно. Има доста доволни от този буустер.

П.П. Лично аз след изпита една кутия CRAZE съм много недоволен от този прехвален продукт. Слабичък ми дойде... но не казвам, че не струва.

17.02.13
20:44

Да попитам и Аз.Първо целта не ми е напомпване,а сила (енергия) и издържливост.Колебая се между Джак3д и Крейзи, като за момента клоня към Джак заради 1,3-Dimethylamylamine.Търся нещо силно без значение от това с колко стимулатори е пълно, какви са и колко са вредни.И доколко е удачно да го комбинирам с ААКГ.Ще се радвам на мнения и предложения.

17.02.13
22:04

казано от sashometila на 17.02.13, 20:44:

Да попитам и Аз.Първо целта не ми е напомпване,а сила (енергия) и издържливост.Колебая се между Джак3д и Крейзи, като за момента клоня към Джак заради 1,3-Dimethylamylamine.Търся нещо силно без значение от това с колко стимулатори е пълно, какви са и колко са вредни.И доколко е удачно да го комбинирам с ААКГ.Ще се радвам на мнения и предложения.

Animal RAGE

20.02.13
00:29

казано от sashometila на 17.02.13, 20:44:

Animal rage-a го дадох на един приятел в фитнеса и се радвам че се отървах от него.На мене лично не ми хареса,а вкуса портокалов- е просто ужасен . Точно тази съставка която я цитираш на джак 3д се установи че е доста вредна,така че по-добре да те заинтересува.Специално и аз бих ти препоръчал рейджа-а защото от доказалите се марки в момента той е добър избор.Суплемент специално за сила .Просто на мен вкуса и действието му не ми хареса,предпочитам повече ефект напомпване .

18.03.13
19:53

Добавям наблюденията в темата. ” Jack3D University studied ” Взех го от САЩ спрян е от производство!! Защо ли!! Защото се расте от него!! Как!! Дава огромен притук на енергия, не съдържа креатин с цел напомпване( No-explode) съдържа! Усещането е страхотно в залата стига да нормирате правилна доза (от 1 до 3 дози за тренировк) аз съм 75кг ,23г. пия по 2 дози, но е до човек!! Препоръчвам продукта ефектът не е моментален но след приключване на кутийката ще се радвате на инвестицията си. Правя гърди със 130-140 кг. Набирам се с 35 кг допълнителна тежест!!! Орелефява!!!

18.03.13
20:06

Добавям и това, че не се отразява толкова драстично на сънят при късни тренировки както No-Explode.

18.03.13
20:16

Аз добавям, че ИМА КРЕАТИН И ПРЕЧИ НА СЪНЯ И СЕ ПРОДАВА В БГ ! Само не разбрах без ДЖАК с колко правиш гърдите с 80-100 ли ?

25.03.13
00:30

Силно ти препоръчвам N.O Xplode 2.0.. Меко казано избухвам с него!
Craze - имаше НЯКАКЪВ ефект първите 2 тренировки.. + отвратителният му вкус(не, че е голям фактор това) - Не
Jack3D - след като му премахнаха новата формула не съм го ползвал, но чувам добри отзиви

01.04.13
20:10

AgBOKATA-  Има креатин ДА! Отбелязвам,че НЕ  напомпва както N.O Xplode 2.0 и НЕ пречи на сънят МИ колкото N.O X.. 120x6-10 е нормалното ми състояние без суплементи,а + Jack3d= 140x 4-6. Споделям лични наблюдения тъй като всеки организъм  реагира различно!!!

01.04.13
23:36

Ако искаш сила-SAN Fierce Domination. За напомпване, не знам, не мога да дам никакво мнение. Но ефекта от към сила е брутален. Поне при мен е толкова голям, че ако напиша цифрите, никой няма да ми повярва.:D

02.04.13
13:46

казано от D H на 01.04.13, 20:10:

AgBOKATA-  Има креатин ДА! Отбелязвам,че НЕ  напомпва както N.O Xplode 2.0 и НЕ пречи на сънят МИ колкото N.O X.. 120x6-10 е нормалното ми състояние без суплементи,а + Jack3d= 140x 4-6. Споделям лични наблюдения тъй като всеки организъм  реагира различно!!!

Брех, пред тоя Джак и Анаполон-а не важи..
И да попитам, даваш ли си сметка за разликата между 120х6 и 120х10, също и за разликата между 140х4 и 140 х6?

02.04.13
15:40

Вижте коментирам лични наблюдения по темата изписана по-горе. Преди не съм успявал да бутна повече от 140х1-2 а това в момента е почти 200% собственото ми тегло. Коментирам как ми повлиява продукта ако Някой се интересува. За да бъде по конкретно коментирах как аз лично отчитам разликата спрямо себе си. За другите продукти немога да кажа нищо не съм ги използвал.Преди време изпих 1 кутия  HorsePower на Ultimate nutrition, не го усетих така добре както  N.O eX.

02.04.13
22:37

казано от D H на 01.04.13, 20:10:

Нещо не ти се получи шегата/лъжата, въпреки че вчера беше първи април.
Трябва да тренираш. :)

03.04.13
21:32

Живи и здрави момчета, тренирайте здраво!!!

05.04.13
23:41

jack3d стария беше много добър, но не съм пил бустър от много време. Бях взел няколко безплатни мостри на блек джек и на рефлекс бустера им и не ми харесаха. Все пак не разбирам какво толкова се вика по тия бустери. Основното им са стимулантите, чрез които се чувстваш енергичен по време на тренировка и напомпване от аргинина... Това за резултати, сила и т.н. просто не са от бустера :D

04.08.13
13:30

казано от Петърч 1 на 03.08.13, 17:55:

За мен CRAZE е най-добрия бустер, който съм пил. А съм проблвал и джак 3-д и маринатата, почти всички възможни на пазара. С крейза съм правил най-добрите си тренировки!

Аз пък пих няколко дози от него преди дни и не е нищо особено за мен....

04.08.13
14:06

Нито той , нито всички останали са нещо особено

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1