Гадене от прием на Slim FX?

15.02.13
14:53

Въпросът ми е следния.Има ли хора които са взимали Slim FX и  в последствие им се е гадило и как са се развили нещата в последствие? От няколко дена дзимам Слим и започна да ми се гади.Не е много но дразни макар не съм на 100%сиг че е от това но не се сещам за друга причина.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.02.13 15:31.

15.02.13
17:18

По колко пиеш и разпределяш ли приемите им?

BT

15.02.13
17:56

Да, възможно е, това е част от евентуалните странични ефекти, които могат да се появят. Пробвай да намалиш дозата, ако е повече от 1 хапче или опитай с малко по-лек продукт от този тип.

БО

17.02.13
15:44

Вероятно ти идва доста силно. Намали дозата. : )

18.02.13
01:00

Направо го спрях.Така не мога да карам цял месец.

26.08.13
17:46

Изпил съм 1 опаковка от Slim FX и не съм имал никакви странични ефекти. Просто започни с 1 капсула първоначално и след като добиеш толеранс вдигни на две като е много важно да не го приемаш по-късно от 12:00-13:00.

27.08.13
13:40

Пил съм Slim FX и то в продължение на доста време! Единствения неприятен момент е, че не мога да заспя по рано от 2 часа вечерта. Няма гадене, изнервеност, агресивност. Тук е моментът да спомена, че приемах и все още приемам по една капсула дневно в 8:30-9:00 сутринта. Страшно много намаля апетита и не получавах сърцеблъс като от USP Labs например! Имам чувството, че ако взимам по две капсули няма изобщо да ям!

Както и колегите по-горе и аз ще те посъветвам да започнеш с 1 капсула сутрин след като се събудиш, НА ГЛАДНО. Хапвай 45-60 минути след като го вземеш.

Продуктът е изключително силен! Щом ти се гади значи взимаш повече отколкото трябва (изпитах го с USP Labs като не започнах с по-малки дози, а направо както си пише на шишенцето). Ако трябва не го взимай няколко дни докато гаденето не отмине и след това започни с по един хап сутрин!

Успех и лек ден ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1