16.02.13
09:02
Привет,
Казвам се Пламен Георгиев от гр.Русе. Харесва ми идеята на сайта за дневника и ето ме пред компютъра, където започвам да водя своя такъв. Тренирам любителски от 2005г., като основната ми цел е поддържам добра физическа форма, да нося дрехи с номер -М и да се чувствам добре в кожата си. Какво се случи?
Миналата година прекъснах фитнес тренировките поради ред причини и белята стана доста бързо. До ден днешен, съм охлабил 4 дупки на колана и като си завързвам обувките се задъхвам. Nice a?
Определено няма да оставя нещата така и от днес отново съм в играта. Днес отново съм в залата, като основна и единствена цел за периода от 2 месеца е, да си върна талията. :)
И така, пожелайте ми успех! всякакви съвети за режим на хранене и метод за постигане на основната цел, са добре дошли.
До скоро и успех от мен!
Поздрави,
Пламен Георгиев
Темата беше редактирана от Plamen Georgiev на 18.02.13 06:46.
Здравей :) честит дневник. Напиши храненето и тренировките си :) Успех с целите ти ;)
18.02.13
08:33
Привет,
За целите:
Като цяло не искам да си поставям непостижими цели, но от опит знам, че колкото по непостижими цели си поставя човек, толкова повече се амбицира. И така, ето ги и тях:
Краен срок - 01.05.2013г.
* - Да сваля до 88-89кг(без да горя мускули).
* - Да си върна размера на ханша - 85см.
* - Да си върна размера на ръката - 44см. :)
За храната:
* - Сутрин - залагам на мюсли с плодове с прясно обезмаслено мляко и 3 варени яйца.
* - Обед - предимно пилешко месо с ориз и зеленчуци, като мисля да разнообразявам с риба и варени картофи.
* - След обед - преди тренировка мисля да хапвам пак мюсли с 1-2 яйца или сурови ядки.
* - Вечер - Зеленчуци с месо или риба.
За добавките:
Ще си помагам с WHEY Protein-50% сурватка, L - carnitine, Methyl B-12 и Kre-Alkalyn.
Ами това е за сега. Ако имате въпроси или предложения, ще се радвам да ги прочета.
П.П. Прикачил съм една снимка от миналата година, когато след дву месечна диета успях излеждах и се чувствах страхотно добре в кожата си. :)
Поздрави,
Пламен Георгиев
23.02.13
15:03
Привет,
Вече отмина една седмица, откакто възобнових тренировъчния си процес. Чувствам се прекрасно, като изключим леките болки от мускулната треска. Все пак те са една доста приятна болка, нали!?
От понеделник започвам стриктно по програмата, с която тренирах преди 8 месеца. А тя не е нищо особено.
Ден първи - гърди, корем, кардио
Ден втори - Гръб и задно рамо
Ден трети - Рамо и трапец
Ден четвърти - крака и корем
Ден пети - ръце, корем, кардио
Ден шести - почивка
Ето нещо за надъхване:
Поздрави,
Пламен Георгиев
Мнението беше редактирано от Plamen Georgiev на 23.02.13 15:12.