Пълнозърнест или бял хляб - Помощ.

Здравейте! Тренирам футбол на 13 години съм 152 см 54 кг . В момента чистя (мазнините) Свалям бързо спазвам хранителен режим , но ме боли корема от пълнозърнестият хляб ще мога ли да свалям пак , но с бял хляб.?

18.02.13
18:47

Опитай с ръжен. Сигурен ли си, че имаш какво да чистиш (говоря за въпросните мазнини)?!

18.02.13
20:24

Сигурен ли си, че те боли от хляба ?

18.02.13
21:36

От хляб да боли стомах не бях чувал.До сега да бяхме измряли 2/3 от земята.Изобщо ядеш ли нещо ?

18.02.13
22:35

Това днешното, ако е хляб здраве му кажи. Мухълът на днешния хляб е Розов на цвят, не зелен като едно време. Ако си мислите, че ядете хляб жестоко се лъжете. Това е възможно най-голямата помия, която може да се забърка в днешно време.
Аз отдавна не консумирам хляб, ама изобщо никакъв.

18.02.13
23:49

И майка ми се оплаква , че я боли корема от пълнозърнестия хляб и аз го ям и мене ме боли някой път , но незнам да ли е от това :)

19.02.13
09:00

То вече нищо не е сигурно.И все пак има все още пекарни които го пекат на момента и ти го дават цял,не увит  пробваи с такъв хляб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1