Fortschritt hört nie auf!

Темата е заключена.

Ето ме и мен..тук ве4е една година се 4удя кога да се внедря и аз и етооо!(извинявам се за правописа,но ми липсват някои букви на клавиатурата)и така.Казвам се Диана,занимавам се със спорт от както се помня,минала съм по4ти през вси4ки дисциплини(гребане,футбол,карате,бокс,софтбол(който все о6те практикувам активно),биатлон,и поради тежката контузия от едно падане се задъжах във фитнес залата:)разполагам с голям избор от  свободни тежести и ма6ини..Оби4ам да тренирам тежко(но никъде в тренировките няма да откриете максове..хахах имам о6те една операция от херния и ме боли,когато наистина се претоваря)Последната година постигнах невероятни резултати...но си платих за тях:(((сега надявам се не6тата се полу4ат без травми:)Храната 6те е по Ултимативната система(мн бях доволна)както е описана в сайта и тук-таме помо6т от едно моми4е,което ме вдъхнови да се заема сериозно пак(тя си знае):)та сега май 6те трябва да се спретнат едни цели и зада4и:ако не6тата се полу4ат 6те има състезание,ако не 6те го гледам:)))както оби4ам да казвам:’‘Абееее до вена’’ това е!Знам,4е 6те има критики относно храната,коли4еството и т.н ама нали затова сме тук:)))и в тренировките винаги има о6те не6то от мен(немоа са запра)хахаха това е,аз да си тренирам сега..и утре о4аквайте ден 1:)

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Заменянето на букви с цифри е недопустимо!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.02.13 11:17.

19.02.13
11:06

Айде беееее, най-накрая (hug)

Не, че не знам как тренираш, машино таква, ама все пак, няма да е зле и да видя какво ядеш, че в последно време само по екскурзии ходиш :P

И... ще се опитам аз да се вдъхновя от теб да се поизчистя... :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.02.13 11:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1