Методи за оформяне?

19.02.13
18:11

Здравейте искам да попитам един въпрос относно оформянето на мускулите как да процедирам … 3 или 4 серии по 12 повторения с по – малко килограми или 3-4 по 8 повторения с повече килограми… за да се оформят самите мускули … ? Благодаря предварително. :)

19.02.13
18:18

Оформянето на мускулите, ако имаш такива, става с правилен хранителен режим.

19.02.13
18:21

Да... това го знам , но се питам точно как да тренирам...

19.02.13
18:22

Като за начало по каква програма работиш, колко стаж имаш в залата и т.н...

19.02.13
18:32

Имам 2 години стаж , но съм спирал известно време и става 2 месеца съм редовен във фитнеса... 75 килограма съм , 172 см висок...
понеделник - гърди и рамо                                             
лег 3x10
повдигане на щанга от полу-лег - 3x10
кофички 3x12
флайс или пек-дек , незнам кое точно е по - ефикасно - 3x10-12
раменни преси с щанга 2x10
раменни преси с щанга зад врат 2x10
повдигане на ръцете напред 3x10
повдигане на ръцете встрани 3x10

вторник - домашна тренировка

сряда - гръб и трапец

четвъртък - домашна тренировка

петък - бицепс , трицепс , предмишница

събота - домашна тренировка

И така , просто аз имам определен въпрос ... кое от двете - 3 или 4 серии по 12 повторения с по – малко килограми или 3-4 по 8 повторения с повече килограми за оформяне ?

19.02.13
18:37

Ами той Old Timer ти каза, не, че тренировката няма значение, но да ти се виждат мускулите ( да имат форма), трябва да имаш нисък процент подкожни мазнини, а това става само с правилен хранителен режим.
И 100 повторения да правиш, като си мазен отгоре, няма кой знае каква файда.

19.02.13
18:38

Благодаря , принципно си спазвам хранителен режим и правя кардио.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1