19.02.13
18:20
Привет!
Какво ще кажете за този стак за качване? Добра ли е комбинацията?
Стажът ми е около една година, ектоморф, 80 кг., ВВД диета с 15% излишък (3300 калории).
Стигнах до застой и целта ми е покачване на силата и мм.
1. Креатинова матрица - Gaspari SizeOn Max Performance
2. Протеин матрица - Syntrax Matrix 5.0
3. BCAA - Pure Nutrition BCAA BLAST
Темата беше редактирана от Avalon.power на 19.02.13 18:21.
19.02.13
20:37
Добра комбинация, подкрепям.
Имай в предвид, че креатина който си избрал е интра продукт и се приема съответно по време на тренировка. С него може да приемеш и десетина грама БЦАА по вмреме на тренировката. Ако имаш нужда от допълнително количество аминокиселини, може да приемаш BCAA Blast-a сутрин, преди тренировка или по някое друго време през деня.
За протеина е изписано много - добър и качествен продукт на реномирана фирма.
П.П. Може да замениш BCAA Blast с подобните такива продукти Scivation Xtend, Monster amino.
Не пренебрегвай Омега 3 киселините и качествените витамини!
20.02.13
00:40
Здравейте,
Явно по съвпадение,но точно тази комбинация мисля да я използвам и аз . В крайна сметка казвате,че комбинацията креатинова матрица + протеин е удачна .Разбира се наи-вероятно ще добавя и едни аминокиселини . Последно пих бцаа и честно казано не виждам някакъв ефект. Този път мисля да си взема обикновенни аминокиселини
Искам да попитам следния въпрос.
Колебанието ми е,може ли креатиновата матрица да я комбинирам с азотен бустер,вместо протеин.Защото ям достатъчно месо,извара и т.н. и предпочитам да пия или само креатинова матрица или бустер с нея .Защото в момента предпочитам да спестя от протеин,който си го набавям достатъчно от храната,а креатиновата матрица ще ми помогне повече в силата и т.н.
Мнението беше редактирано от Ivan Oreshkov на 20.02.13 00:42.
20.02.13
20:52
Можеш да я комбинираш с бустера, но аз бих те посъветвал да си вземеш протеина, а не бустера.
20.02.13
22:20
Никав ефект не виждам от протеина ,освен да ми излизат повече пъпки по тялото .
казано от Ivan Oreshkov на 20.02.13, 22:20:
Никав ефект не виждам от протеина ,освен да ми излизат повече пъпки по тялото .
Кой е въпросния протеин и как го приемаш ?
20.02.13
23:47
Какъвто и да е протеина .Пил съм доста протеини и то скъпи . На фирмата amix,reflex,gold standart, muscletech и т.н. Суроватачни матрични,секви и при прием имам повече пъпки от обикновенно,което не е нормално !
25.03.13
18:09
Само не ми допада избора на протеин. Синтракс използват растителни протеини, това го има и в Whey Shake-a. Сега съм на Амикс Фюжън и ме възстановява идеално. Пуснаха сега и нов вкус, който не бях опитвал пъпеш, много е свежарски и те изкарва от стандартните шоколад, ванилия, ягода.