Дневникът на едно работещо момиче

Темата е заключена.

15.02.13
16:05

1

Темата беше редактирана от Mirabelle на 16.10.13 12:07.

16.02.13
15:30

Поздрави за мотивацията. За фитнес винаги има време стига да искаш. Щом изглеждаш добре с дрехи няма от какво да се страхуваш, защото като нещата опрат до без дрехи, то тогава не се сещам за джентълмен, който да е върнал дама ;) ако разбираш какво искам да кажа.

16.02.13
22:18

За мъжете не се и съмнявам, но все пак моята цел е аз да се чувствам добре в  кожата си и да се харесвам, когато се погледна в огледалото :) За фитнеса и  времето може би си прав, но за да отида на фитнес и да си направя тренировката ми трябват поне 2 часа, а когато тренирам вкъщи и един е достатъчен :) а и винаги се разсейвам и не мога да направя ефективна тренировка :( Сега да напиша вчерашния и днешния режим:

Всяка сутрин първо пия чаша топла вода с малко лимон и 20минути преди всяко хранене отново пия вода и след това изчаквам поне 30 мин за да пия отново
закуска: 3с.л. овесени ядки и 200гр кисело мляко и щипка канела
обяд: зелена салата с 100гр. пилешко филе
вечеря: 100гр пилешко със 100гр сварен грах

Тренировката сутринта на гладно беше аеробна, но пропуснах втората тренировка, защото не се чувствах добре, не бях спала предната вечер.

закуска: 100гр плодове с 200гр кисело мляко
обяд: 100гр пилешко със 100гр варени картофи
вечеря: 2 яйца със салата от свежи зеленчуци

Отново сутрешната аеробна тренировка на гладно и силова тренировка, която беше с акцент бедра и дупе(може би от следващия път ще пиша точните упражнения)

18.02.13
00:25

17.02.2012

Днес поспах повечко и станах към 11, но отново си спазих закуската, обяда и вечерята

Закуска към 11:30 200гр киви + 30гр лешници + 1ч.л канела

Обяд към 15часа: 150грама сьомга на грил тиган без мазнина и салата от айсберг и сурови гъби

Вечеря към 20 часа: 2 яйца, 50гр сирене и печени чушки

Течности около 2,5 литра вода и чай (без подсладители)

Тренировките за деня бяха 1-во на гладно сутринта интервална аеробна тренировка и след това преди вечерята от тренировките на Руми за напреднали цяло тяло с акцент корем и гръб. Тук идва и моят въпрос според вас колко време след тренировка е добре да се хапва, защото чувам различни мнения?

18.02.13
11:13

Първият месец откакто започнах да тренирам и хранителния ми режим реших всяка седмица да се меря, за да мога да се мотивирам, а след време мисля да го правя доста по-рядко. Ето и резултатите на 18.02.2013:
килограми: 56.8 (започнах от 60)
бюст: 82 ( започнах от 84, никога не е бил голям и всичко си има цена)
талия: 68 (започнах от 72)
ханш: 95 (започнах от 100)
бедро: 55 (започнах от 57 и до сега нямам разлика ляво и дясно)
прасец: 35 (започнах  с 37)
бицепс: 24 (започнах с 25)
не знам дали по-рано съм споменала, но съм висока 173.

Началото на деня в 07:00 15 мин интервална тренировка
Втората тренировка беше комбинация между силова и аеробна тренировка за цяло тяло отново от тренировките на Руми.

Храненията ми за деня:

закуска към 8:00ч.: 3с.л. овесени ядки с 200гр кисело мляко (2%) и щипка канела
обяд към 12:00ч.: 2 бъркани яйца с 1 чушка, магданоз, лук и 30гр сирене
вечеря към 19:00ч.: зеленчуци на скара без мазнина (лук, гъби, моркови и тиквички) и 70гр кашкавал

Мнението беше редактирано от Mirabelle на 18.02.13 23:06.

19.02.13
22:56

Ето и равносметката от днес:
Тренировките ми бяха стандартната сутрешна 15 мин аеробна интервална тренировка - скачане на въже
Втората ми тренировка днес бяха само народните танци, но определено 90мин постоянно подскачане представлява известно натоварване, закъснях на работа и нямах време за силовата.

Храната беше:

закуска към 8часа: 200гр кисело мляко с 3с.л. овесени ядки;
обяда към 13 часа: 100гр пилешко филе + салата от свежи зеленчуци;
следобедна закуска към 17 часа - 1 банан;
вечеря след танците към 22 часа: 1 кофичка кисело мляко ( нямах сили да си сготвя, а и не чувствах глад, а не обичам да се тъпча, когато не съм гладна).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1