26.11.12
13:37
Аз съм Глория от Ловеч, на 21. Живота ми е доста ...шарен :) Жонглирам с работа, учение, домакинство, луди приятелки, които не мога да пропусна да видя през деня.
Миналата година по това време бях 70 кг и до лятото успях да ги стопя до 52-53, миналия месец достигнах 49 кг и се старая поне да си запазя теглото. Трудно е да се нарече хранителен режим или диета... просто храната ми е разнообразна, в умерени количества и най вече съм привърженик на храненето според кръвната група. А за спорта- движение, движение и движение! По- голяма час от деня съм на едно място в офиса, и то работя на смени, затова пък след това компенсирам с разходки, домакинска работа и поне час фитнес и упражнения 4-5 дни в седмицата.
Този план не го спазвам стриктно, давам пример, за да добиете представа. При мен всички планове се променят в последната секунда,защото е скучно да живееш по график и посещавам 2 различни зали за разнообразие.
Понеделник- вкъщи: табата, бърпи и малко анти целулитна гимнастика
Вторник- зала 1: крака
Четвъртък- зала 2: бокс и ръце
Петък- зала 1: гръб и преса
Събота: зала 1: крака, седалище и малко табата
25.01.13
10:16
Хей, какво става с дневничето? Изглежда, че би било интересно, а ти май само си го създала. :(
19.02.13
22:57
Как е, компанията :)
Позарязах си дневника, защото преживях някакви лични драми. Много се чудих преди да напиша това... какво пък! Знам, че това не е изповедалня, но ще ви кажа с няколко думи. Не искам съчувствие или помощ или каквото и да е... надявам се просто да съм пример и вдъхновение.
И така... майка ми е с тежко психично заболяване, на практика за всичко се грижи баба ми... на баба ми и откриха рак ЗА ВТОРИ ПЪТ... аз имам някаква вродена аномалия на вена на ръката, та два месеца на десния бицепс имах някакво голямо синьо образувание, много проблеми в работата и на косъм съм да прекъсна учението си.
И всеки ден ставам и излизам с усмивка! Как по дяволите...?!? Ами движение, движение и спорт :) Да не обещавам много, но другата седмица ще кача снимки и мерки ;) (не се обнадеждавайте, не съм мръднала много)
Програмата ми е горе долу същата, като наблягам на кардио и крака май... не съм сигурна защо така се получава. Май са ми любимите дни :D Много често ходя в една зала да поблъскам на крушата- по час, час и нещо, докато се почувствам психически по-добре. Това ааадски много ме разтоварва и си е едно много добро кардио.
Относно храненето... срам ме е да си кажа! Под всякаква критика съм- нередовно и в големи количества (така реагирам на стрес- тъпча се). Вече влизам в стария ритъм и режим! Опитах някакви пречиствания на организма... по време на пълнолуние цял ден само на вода. Глупости!!! не съм сигурна от къде го чух това, но определено не е това начина. :D
Така че ДРЪЖТЕ СЕ СЛАДУРИ, ЗАВРЪЩАМ СЕ! :)