Хранителен режим за маса?!?

14.09.05
22:25

Ето го и него:
8:30 - 400гр. кисело мляко, 100гр овесени ядки (не фини), плод
10:30 - 2 варени яйца
12:30 - месо(пилешка/свинска пържола), варени картофи(2-3 големи)/ориз(200-300гр.), салата(домати, краставици,чушки), 1-2 филии хляб
14:10 - банан/яйце
15:50 - пилешка пържола(100гр), две филии хляб
17:40 - 400гр. кисело мляко
19-19:30 тренировка
веднага след нея декстроза (тук мога ли да ям банан?)
21:00 - риба/свинска пържола(150грама), картофи(2-3 големи)/ориз(200-300гр.), салата, 1-2 филии хляб
22:30 - 50-100гр. извара, 200гр кисело мляко
23-23:30 - лягане

Имайте в предвид, че съм втора смяна и съм посочил точния час на започване на междучасията. И дали е удачно да ям “17:40 - 400гр. кисело мляко” преди тренировката или е по-добре да е друго нещо?
Също така искам да ви попитам за Бирената мая, която се продава в аптеките, добра ли е като за преди и след тренировка? Ако искате мога да постна съдържанието на таблетките.
Благодаря и поздрави!

14.09.05
22:46

И на мене ми е интересно какво съдържа точно маята! Постни ги! За програмата, изчислил ли си си калорииния баланс за да видиш колко трябва да приемаш? Това НВД за качване ли е? Понеже въглехидратите са ти много малко, мазнините също (за съжаление)! Не се ограничавай откъм въглехидрати, понеже те влияят на инсулина и т.н.!

14.09.05
23:13

Витамини:А,В1,В2,В6,В12,С,Е;
Минерали, микро елементи: Ниацин, Биотин, Cholin, Folsaure, Pantothensaure,  Фосфор, Натрий, Калций, Магнезий, Калий, Цинк, Манган,  Eisen;
Въглехидрати:  37%
Белтъци:        48%
Мазнини:        5,2%

Пише и грамажа на Витамините и минералите, но ме мързи да го пиша. Който иска - 4,90лв 125таблетки/62,5грама, произведено в Германия.
А за режима, ВВД е,  доколкото съм се справил.

15.09.05
01:49

[quote author=“doggeddogg”]
А за режима, ВВД е,  доколкото съм се справил.

Според мен трябва да увеличиш въглехидратите и да включиш Омега мазнините (3,6) в менюто! Можеш да си ги набавиш от зехтин, маслини (мазнините де, въглехидратите от тези неща, които си писал, но в по-големи количества! Трябва да се получи нещо като: 4:7:2 протеин : въглехидрати : мазнини! Мисля че така беше, ама нека и някой друг да каже, че не съм много сигурен)! Успех с диетата!

15.09.05
18:02

Доста смятане беше :) :
1737.2(BMR) x 1.55(Ако вашият начин на живот е активен (спорт 3-5 пъти седмично), то индексът на активността Ви е 1,55) = 2692.66 kcal. за поддържане на телесното ми тегло :!:
Пресметнах и калориите от храната, която приемам през деня: 3167 без да смятам калориите на зеленчуците(първо са малко калорични и второ ям различни количеста от тях). Това достатъчно ли е(3167 кал.)?!?
Ето и малко данни за мен: 182см,64-5кг,17год,китка 17см, бицепс 31см(мисля че това е нужно за обща представа)

RE

15.09.05
23:04

Как намирате време бре хора  :roll: С тия хиляди калории е ясно ама набавянето им  през 3 часа с (качествена) храна  Хих  :mrgreen: ами то като си направя сметката над 40% от деня ( от 8am до 11pm примерно ) минава в хранене и приготовление  :shock:
Как да стане номера кът се бачка 5 на 2 по 8-9ч. баси  :?

Аз бачкам по 10 часа на ден а в събота 7 часа.Никога не ми е било проблем да си купя ръжен хляб бонус, да си купя кисело мляко, извара или да се разходя до магазина за някое прахче.Не ми отнема много време,а диетата си я има.Вече ако решиш да се готвиш по сериозно си трябват доста неща и вярвай ми времето би ти било най малкия проблем.Все пак нека да не спамваме темата(винаги можеш да пуснеш нова на съответното място).
Благодаря за вниманието.

21.09.05
22:36

Режима го използвам вече 7 дена и съм качил 1 кг  :)
Ако още някой се изкаже по темата ще му бъда много благодарен!

21.09.05
22:38

Като гледам щом си качил 1 кг за една седмица значи програмата действа :wink: продължавай все така. 8)

[quote author=“doggeddogg”]Режима го използвам вече 7 дена и съм качил 1 кг  :)
Ако още някой се изкаже по темата ще му бъда много благодарен!

Другото ми хоби е уеб девелопинг и ще ти кажа едно правило при програмистите: “Когато нещо работи, не го бутай или преправяй!”

Важи в пълна сила за бодибилдинга  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1