Здравеите

12.09.05
10:09

Здравейте
Искам ми се да не започвам по този начин но няма как. Обеден сам също така, че въпросите и молбата ми който ще отправя към вас са ви дотегнали но нали се сещате, че никой не се е родил научен. Вече една година се опитвам да направя нещо за себе си и нещо не се получава. Опитах се чрез помощта на вашия сайт да си направя някаква програма ама пак нищо. Искам да кача някой друг килограм, и след това да придобия някакъв релеф. Също така много искам да разбера, как най правилно трябва да се приемат хранителните добавки

12.09.05
10:30

Еми чети сайта пак... има много полезни работи... само с 1 прочитане не става - личен опит :) . Ако имаш възможност да се посъветваш с инструктор в някоя зала... примерно във Флайс кадето ходя цените за инструктор не са скъпи(3 лв.), а аз останах доста доволен от помоща!

Просто това, което изкаш е доста за 1 форум... поне аз не бих се доверил напълно на програма изготвена от напълно непознат човек, който дори не съм и видял!

12.09.05
17:11

[quote author=“Chushko”]HeLLFiRE според мене парите за инструктор се дават на вятъра (лично мнение)

Не е така не го подвеждай при начинаещите е важно на по късен етап вече като си познаваш тялото добре може въпреки че и най големите имат винаги консултатанти я за хранене я за друго Крис Айсето говори ли ти нещо

PR

12.09.05
20:29

На колко години си ?
Колко си висок?
Кила?
Стаж?

Като отговориш ще те посъветвам нещо :)

12.09.05
20:37

[quote author=“Chushko”]HeLLFiRE според мене парите за инструктор се дават на вятъра (лично мнение)
най-здрави

Е пич ти как мислиш дали ако даде 3 лв. веднъж и си поговори с инструктор, който да му обясни това, което му трябва, а не да се залива с тонове информация...да се чуди какви упражнения да прави...как да ги прави... защото сайта може и да дава доста инфо на тази тема не можеш от 1 снимка да разбереш всичко! 100% съм убеден, че за начинаещ най-добрия избор е да даде 3 лв(примерно) “на вятъра”, а не да прави глупости защото някой непознат го е посъветвал!

15.09.05
11:14

[quote author=“HeLLFiRE”][quote author=“Chushko”]HeLLFiRE според мене парите за инструктор се дават на вятъра (лично мнение)
най-здрави

Е пич ти как мислиш дали ако даде 3 лв. веднъж и си поговори с инструктор, който да му обясни това, което му трябва, а не да се залива с тонове информация...да се чуди какви упражнения да прави...как да ги прави... защото сайта може и да дава доста инфо на тази тема не можеш от 1 снимка да разбереш всичко! 100% съм убеден, че за начинаещ най-добрия избор е да даде 3 лв(примерно) “на вятъра”, а не да прави глупости защото някой непознат го е посъветвал!

Къде се намират тия инструктури? Специално в СТЗ някой да знае? Щото верно големи здравеняци дават съвети, ама половината са направо смешни и аз отдавна не ги слушам, предпочитам да се ограмотявам от списания и личен опит, както и от този сайт :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1