21.02.13
16:49
здрасти ! тренирам от 8 месеца но все още изглеждам слаб :( какво трябва да очаквам след 8 месеца в фитнеса , това което аз виждам е 2 кг чиста мускона маса, но не знам дали е малко или е добре :( и се чудех за 2 години дали ще мога да качъ 7кг мусколна маса? моля ??
Ако във фитнеса си даваш толкова зор, колкото в часовете по български език, не очаквай някакви забележими резултати.
21.02.13
16:57
казано от CarnalK на 21.02.13, 16:53:
Ако във фитнеса си даваш толкова зор, колкото в часовете по български език, не очаквай някакви забележими резултати.
какво означава това моля по конкретно :(
Означава, че правописът ти е ужасен.
Колко ще постигнеш за 8 месеца зависи от това колко си отдаден: Как тренираш и как се храниш.
21.02.13
17:00
По-конкретно? Как да стане?
21.02.13
17:04
казано от Hardcore на 21.02.13, 16:59:
Означава, че правописът ти е ужасен.
Колко ще постигнеш за 8 месеца зависи от това колко си отдаден: Как тренираш и как се храниш.
ок Извинявам се за кирилицата но не мога да пиша с нея , знам че е глупаво , но наистина ми трябва помощ относно въпроса...
21.02.13
17:05
На теб ти трябва помощ. Това е ОК.
А на нас ни трябва екип от гадатели и звездобройци, за да ти помогнем.
21.02.13
17:08
казано от Кольо Пияндето на 21.02.13, 17:05:
А на нас ни трябва екип от гадатели и звездобройци, за да ти помогнем.
Ти ако си тука да се заяждаш по добре недей ...няма смисъл от това излез на вънка да изразходваш малко енергия....явно много често седиш по форумите...но както или да е , някой за отговор ???
казано от LeleMamo Na Djamo на 21.02.13, 17:08:
Ти ако си тука да се заяждаш по добре недей ...няма смисъл от това излез на вънка да изразходваш малко енергия....явно много често седиш по форумите...но както или да е , някой за отговор ???
Не само се заяжда, ами и си вре носЪ нвасякъде и досажда непрекъснато. :D :D
Ти се радвай, че аз съм на кеф, щото Кольо ще ти се стори като сестра Тереза по отношение на отношението ;)
Мнението беше редактирано от Valdis на 21.02.13 17:19.
21.02.13
17:19
А на нас ни трябва екип от гадатели и звездобройци, за да ти помогнем.Ти ако си тука да се заяждаш по добре недей ...няма смисъл от това излез на вънка да изразходваш малко енергия....явно много често седиш по форумите...но както или да е , някой за отговор ???
С “многото” информация, която си дал се радвай, че въобще някой ти е отговорил и не давай акъл кой къде да ходи. Тренировки, хранене, НИЩО не си описал, а искаш помощ. Кольо правилно е написал - кристалните ни топки са счупени, постарай се повече ако искаш нещо.
21.02.13
17:26
2 кг за 8 месеца е малко. При всеки е различно и индивидуално ... но според мен с правилни тренировки хранене и възтановяване спокойно можеш да си качиш поне 5-6 кг мускулна маса. При теб нещо куца или не се храниш правилно или не тренираш както трябва а според мен е и двете.
Мнението беше редактирано от Vasil Mihalev на 21.02.13 17:29.
21.02.13
17:39
казано от Херцог Трън на 21.02.13, 17:19:
А на нас ни трябва екип от гадатели и звездобройци, за да ти помогнем.Ти ако си тука да се заяждаш по добре недей ...няма смисъл от това излез на вънка да изразходваш малко енергия....явно много често седиш по форумите...но както или да е , някой за отговор ???
С “многото” информация, която си дал се радвай, че въобще някой ти е отговорил и не давай акъл кой къде да ходи. Тренировки, хранене, НИЩО не си описал, а искаш помощ. Кольо правилно е написал - кристалните ни топки са счупени, постарай се повече ако искаш нещо.
Добре разбрах !!! ето ви малко инфо
Сутрин хапвам 150 гр овесени ядки с 6 белтъка
към 9 сутринта 1 кисело мляко 1 банан
след тренировка 150 грама ориз ,150 -200 грама телешко или пилешко редувам ги
след 2 часа 200 грама ориз + 300 грама печени картофи
след 2 часа 100 грама овесени ядки
преди лягане 100 грама обезм извара + банан това е !
Тренировачния план ми е 3 дневен изготвен от инструктор...
1 ден гърди бицепс
2 ден гръб трицепс
3 рамо крака.....
Работя физическа работа не знам дали това пречи, 165 висок , 60 кг тегло , преди тежах 55 но имайки предвид дрехите предполагам че съм някаде 58 сега.....РАСТЕЖ ИМА ДОРИ СЕСТРА МИ КОЯТО НЕ МЕ БЕШЕ ВИЖДАЛА 7 МЕСЕЦА МИ КАЗА ЧЕ СЪМ ПОРАСНАЛ МНОГО, НО ТЕЗИ КОЛОГРАМИ...