Лека болка в бъбреците при прием на Universal super cuts

21.02.13
06:11

Здравейте,чистя в момента и пия Universal super cuts,протеин и аминокиселини.Почти свърших кутията със super cuts-a и вчера за около 5-10 минути леко ме болеше бъбрека.Днес ставам и пак леко.Знам,че от протеина и аминокиселините няма как да е освен ако не пия по 10 дози на ден,а аз си пия по 2 :) Затова спрях super cuts-a и се надявам да е от това и да мине скоро.Вие как мислите ?!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.02.13 07:04.

Колко вода пиеш дневно?

21.02.13
08:43

Много вероятно е да е от водата - да пиеш прекалено малко или прекалено много.  Аз вечер след 20 избягвам да пия и минавам през тоалетната преди да си легна. В противен случай се събуждам към 4-5 с лека тежест в бъбреците, която изчезва след като посетя ВЦ-то.

21.02.13
09:09

Термогенните бърнъри имат диуретичен ефект-ако си забелязал да пикаеш по-често от него е 100%. Може да е и от водата,която пиеш.Насочи се към трапезна/изворна.

21.02.13
20:02

Винаги пия по минимум 3 литра.Стигал съм 4 и половина,но средно 3-3,5 литра :) То това с по-честото пикаене ми е ясно,че е заради диуретиците,но то не ми пречи.А иначе за ставането вечер - ставам си,но не ми е тежко на бъбреците,просто пикая и заспивам като пън.Примерно днес сутринта станах,минах през тоалетната,след това си сложих да си стопля протеина с овесените ядки и докато го чаках започнаха да ме болят.Продължи около 5-10 минути като бяха от време на време леки болки.Така съм 2-3 дни вече,спрях бърнъра и ще видя тези дни как ще са работите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1