21.02.13
20:43
Здравейте, приятели! От 4-5 години си тренирам на лостове, но проблема ми е, че нямам хранителен режим и не съм постигнал кой знаи какви мускули. Имам стабилен релеф, но искам мусколите на гърба ми да почнат да се виждат! На 18 съм, 57 килограма, 171 висок. Ето ме и мен
Не искам такива мускули като този на 3тата снимка култориста, но поне да се личат стабилно :)
И така приятели очаквам вашите мнения и препоръки как да си усъвършенствам гърба и трябва ли да правя повече силови за да спомогнат за изграждането на тези мускули :) Лека вечер, приятели!
Темата беше редактирана от Martin Martinov на 21.02.13 21:02.
21.02.13
20:55
Като за начало си оправи правописа..
1. Яж повече
2. http://www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-trenirame-na-lostovete-I-chast
21.02.13
21:00
И да допълня, че когато тренирам за гръб правя такива набирания с тежести(8-10 килограма).
Трябва ти маса за по-големи и изразени мускули следователно: яж повече за да качваш
Второ почвай да слагаш повече тежести на набиранията като ти станат леки.Прави също тяга и обръщане на гума и изобщо упражнения и за долната част на тялото, защото личното ми мнение, а и на много места съм чел, че помагат да се изгради цялото тяло.Т.е. с други думи имат благоприятен ефект и върху тренирането на гърба.
И трето почни да правиш упражнения само за трапеца като половин тяга примерно (само горна част за трапеца разбира се).
казано от Boris Angelov на 21.02.13, 21:09:
И трето почни да правиш упражнения само за трапеца като половин тяга примерно (само горна част за трапеца разбира се).
Не искам да се заяждам, но не съм чувал за такова упражнение.
Ако искаш масивни мускули ти препоръчвам:
Да избереш фитнеса залата пред стрийт.
Правилно структуриран хранителен режим
За мен стрийт фитнеса е добра алтернатива ако тренираш за здраве, но ако гониш резултати те се постигат при железата...
Половин тяга се има в предвид тяга от колене, започваща от стойка, за предпочитане над капачките. Също натоварваща много хубаво гърба и позволяваща изпълнение с по-големи тежести отколкото конвенционалната.
21.02.13
21:30
Е да знам, че в фитнеса ще има по голям ефект, но имам лоши спомени от него... Преди няколко години ми падна 3-4 кг желязо и по чудо не ме уби :) Заради това твърдо съм избрал стрийта :) И да попитам нещо: някой ще покаже ли клипче как се правят упражнения с тяга, защото няма кой да ми обясни, а именно заради това ви питам вас, приятели :)
Мнението беше редактирано от Martin Martinov на 21.02.13 21:36.
YOUTUBE- DEADLIFT ?
казано от LOSER_X на 21.02.13, 21:20:
казано от Boris Angelov на 21.02.13, 21:09:
Не искам да се заяждам, но не съм чувал за такова упражнение.
Е няма лошо ако не си чувал поразрови се малко или иди в някоя фитнес зала и все ще видиш някой как го прави.
П.С. Айде пак се почнаха фитнеса това стрийта онова ... има си начини как да се тренира в зала както и и звън научете го вече.Както вече някой даде линк за статията Тренировки със собствено тегло част 1 не помня точно заглавието - вземете и я прочетете, ще ви е много полезна!!!
Да хубаво ще е да вляза в някоя зала, може би щото имам повече направени тренировки отколкото ти косми по главата си :)
Упражнението не се казва Полвин Тяга, а Трапецовидно повдигане с щанга ;)
Мнението беше редактирано от LOSER_X на 22.02.13 06:44.
А ако се казва тяга от рак клетка? Ма не, я знам... подмишнична екстенция до ушите било...
казано от Martin Martinov на 21.02.13, 20:43:
От 4-5 години си тренирам на лостове, но проблема ми е, че нямам хранителен режим и не съм постигнал кой знаи какви мускули.
Значи е време да си изградиш такъв, за да почнеш да качваш мускули.
казано от Martin Martinov на 21.02.13, 20:43:
На 18 съм, 57 килограма, 171 висок.
На 57 кг. какв гръб очакваш да имаш?
казано от LOSER_X на 22.02.13, 06:44:
Упражнението не се казва Полвин Тяга, а Трапецовидно повдигане с щанга ;)
А на бас, че двете нямат нищо общо.
23.02.13
01:03
казано от LOSER_X на 21.02.13, 21:20:
За мен стрийт фитнеса е добра алтернатива ако тренираш за здраве, но ако гониш резултати те се постигат при железата...
Ко речи?
23.02.13
20:15
Така приятели тъй като много мислих, реших да си изградя хранителен режим. Ще се храня през 2 часа и почти всеки ден ще ходя да се пръсвам на лостове. Ще видим какъв ще е резултата за 2 месеца яко тренировки и храна!!! Ако смятате да отговаряте с “луд ли си човек нищо няма да направиш за това време” или “не се пробвай няма смисъл” по-добре подминете темата! Приемам препоръки. Лека вечер маняци :)
23.02.13
20:22
Ако се нахраниш добре, едва ли ще си гладен след 2 часа.
Иначе какви препоръки приемаш?
Един съвет даже два: няма нужда да ядеш през 2часа може и 2-3 пъти на ден стига да можеш да ядеш и да знаеш какво и кога да ядеш.
Също така няма нужда да се сцепваш на лостовете ако тренираш целесъобразно по вече изградени методики и периодизация.
26.02.13
00:00
А според вас момчета силовите дали ще ми помогнат за по бърз растеж на гърба?