Какво мислите за НВД режимът ми?

BE

18.02.13
16:27

Висок съм 168 см и тежа 65 килограма. Целта ми е да сваля на 60! ОКБ–то ми е  1830

07:00 - 100 гр. Овесени ядки с прясно мляко
11:00 -  100 гр. бадеми
13:00 - Фитнесс
15:30 г/д след фитнеса 2 пилешки пържоли (вакомирани)
17:00 - 1 пилешка пържола  ( вакомирани)
19:00 - 1 яйце

Ето и 3 мои снимки : http://prikachi.com/images.php?images/394/5891394u.jpg   http://prikachi.com/images.php?images/405/5891405l.jpg   http://prikachi.com/images.php?images/407/5891407P.jpg .

Темата беше редактирана от begyasr на 19.02.13 16:34.

Може да праснеш и едно кисело мляко към 9;00 . А относно килограмите , защо искап да сваляш - та ти ще изчезнеш. Тренирай , качвай , а с времето мазното ще го изчистиш . :)

BE

18.02.13
20:15

Ще ми се още сега да го изчистя мазното - затова искам да свалям. Естествено след като стана 60 килограма няма да чистя повече. Ще се храня правилно, ще пия само вода и ще тренирам здравата и ще се старая да качвам чиста мускулна доколкото е възможно :).

BE

19.02.13
16:36

Очаквам още мнения по режима :). Целта ми е да сваля както вече казах до 60 килограма и да изгоря най-вече мазнините при корема.

Човек, първо реших, че на снимчицата с набирането си ти, и си викам “тоя какво повече иска, виж как се е напраскал като за световно”.
После обаче ти видях снимките и разбрах каква е работата.
Марто, тия вакумирани фъшкии са наблъскани със сол и други консерванти, които задържат яко вода.
Много за оправяне има по твоето хранене, но не е невъзможно.
Не се вманиячавай на тема изчистване - опитай да качиш още някой кг чиста мускулна маса за оставащите до лятото месеци. Повече мускули означава по-голям разход на енергия, следователно и по-лесно изчистване на мазнините.

19.02.13
20:41

Свалянето е последното, от което имаш нужда.

казано от Петко К на 19.02.13, 20:41:

Свалянето е последното, от което имаш нужда.

Как така, идва лято.. :D :D

Марто, на твоите снимки виждам човек, който е скаран с тялото си и избягва всякакъв спорт.
Добрата новина е, че в момента , в който започнеш сериозно да тренираш, ще дойдат много бързо и резултатите (първите 2-3 месеца ще растеш като гъба). Ще се налеят ръчичките и крачетата, това тесто на корема ти ще омекне и ще се стопи, перките ще се пооформят, ще се поизправиш... Само да си редовен във фитнеса, иначе няма да стане.
Няколко съвета за  яденето -
07:00 - 100 гр. Овесени ядки с кисело мляко +1 яйце
11:00 -  30 гр. протеин + 1 банан или ябълка
13:00 - Фитнесс
15:30 г/д след фитнеса - 30 гр. протеин, 1 банан или бисквити/вафли
17:00 - 1 пилешка пържола  (сам да си я приготвиш) ориз, зеленчуци
20:00 - 1 яйце, зеленчуци (моркови)

Успех

BE

22.02.13
14:59

Днес с 2-ят ден от както почнах режима. Рано е за резултати, но ще го спазвам 1-2 месеца, ако има резултати и повече ще го спазвам. Николай - започнал съм да тренирам сериозно, ходя в залата 4 пъти седмично. Може да е прекалено, но мисля да започна и 5 пъти седмично да ходя, защото ми харесва да тренирам :). Колкото до съвета ти към мен за яденето не разбирам какво е това 30 гр. протеин? Някакъв протеин на прах ли? Защото такива неща не мисля да взимам всеки ден. Има в залата всякви работи там Масс Актив и всякви такива туби. 2 Пъти съм пил шейк, но като цяло не виждам смисъл от тези неща и предпочитам след тренировка да взема протеин чрез пържоли, риба или яйца вместо с тези прахове :).

Много добре, 5 е повече от 4.

Да, протеинов концентрат на прах имам предвид. Идеята е, че се усвоява много по-бързо от месото/омлета, което е голямо предимство след тренировка. За останалите хранения обикновената храна е по-добра точно защото се усвоява по-бавно.

Може да стане и без протеини на прах, но поне да бъдат варени яйчни белтъци след тренировка, с медец или друг въглехидрат (банани, бисквити, ориз и др.). Просто с протеинчето ще е по-добре - възстановяването и растежа след тренировката започват не със края на тренировката, не и когато глътнеш храната, а чак когато хранителните вещества стигнат до мускулите. Затова суроватъчния протеин се води че има най-силен анаболен ефект - защото се усвоява (за 15-45 минути) по-бързо от другите протеини. А на месото му трябват ЧАСОВЕ за да се разгради на аминокиселини, които кръвта да закара до мускулите.

Успех

Николай Калчев, предложеният от теб хранителен режим не е нисковъглехидратен. Факт, питащият може и да няма нужда от такъв тип хранене. За протеина след тренировка повече информация има тук. Възможностите не се изчерпват със суроватъчния протеин и приемът на такъв суплемент съвсем не е задължителен.

BE

22.02.13
15:53

Мс за инфото за протеина, но твърдо съм решил поне на тая възраст да не взимам нито протеин, нито креатин, нито каквото и да е било от сорта! Според мен, ако тренирам здравата, храня се здравата и се наспивам добре ще има резултати и без тези “химии”.

Е-бре-е Коле, заяждаш се на дребно - не съм казал че е нисковъглехидратен, защото НЕ Е. Писах, че според мен е по-добре Марто да качи кг, а не да започва да се чисти на всяка цена.

Факт, “Питащият” може и да няма никаква полза от твоите три реда и един линк.

Опитвам се да бъда обективен и полезен с няколко изречения за конкретния случай, не да пращам човека да чете наред всички статии, свързани с неговите проблеми. Като му дойде времето, Марто сам ще потърси и ще намери нужната подробна информация.

Марто, добавките са от преди 50-60 години, и преди тях хората са ставали хора само с храна и тренировки. Щом имаш си твърдо решен, нищо няма да те спре. Ще чакам да се похвалиш скоро с резултати. Успех.

А, не... за заяждане нямам нито време, нито нерви. За режима уточних, защото темата по замисъл се върти около НВД. Просто дискутираме. Някъде там е истината. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.02.13 16:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1