Прием на ZMA

22.02.13
19:46

Някой може ли да ми обясни как точно се приема продуктът ZMA в моя случай - ZMA на Scitec? На него пише да се приема 30 мин преди сън на гладен стомах. След като се приеме може ли да се яде, защото не мога да си легна гладен :D ? И другото е да не се приема заедно с продукти с високо съдържание на калций. Обикновено преди лягане ям извара. Как точно да структурирам нещата?

Темата беше редактирана от ZEX Power на 22.02.13 19:46.

22.02.13
21:47

30 минути преди лягането извара,а ZMA-то,абсолютно същото ще ми докарат в понеделник,точно преди лягане - така или иначе няма да заспиш веднага.

БО

26.02.13
11:44

Пий го точно преди да си легнеш. Относно храненето не си лягай претъпкан с храна.

22.03.13
11:18

Прочетох темата за ЗМА и видях,че дневния прием е 30 минути след ставане на празен стомах.Аз сутрин правя кардио като стана и затова пия л-карнитин и кафенце.Проблем ли е да пия ЗМА-то с тях ? :)

22.03.13
18:34

казано от Trickster на 22.03.13, 11:18:

Прочетох темата за ЗМА и видях,че дневния прием е 30 минути след ставане на празен стомах.Аз сутрин правя кардио като стана и затова пия л-карнитин и кафенце.Проблем ли е да пия ЗМА-то с тях ? :)

Аз имам за цел покачване на ММ и ” 30 минути след ставане на празен стомах” означава да не ям половин час като след като стана. Не мога да издържа. :Д
По въпроса ти: Не съм виждал на ZMA да пише прием след ставане, но знам ли, може и да има. Обикновено се взима за повишаване на тестостерона, предотвратяване на мускулните схващания и за дълбок и спокоен сън. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1